Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei care vand mai mult de un autoturism pe an ar putea plati un impozit special

Antena3 Antena3,
Cei care vand mai mult de un autoturism pe an ar putea plati un impozit special

Guvernul intentioneaza instituirea unui regim fiscal distinct, aplicabil persoanelor fizice care transfera din patrimoniul personal, in cursul unui an, mai mult de 2 autoturisme, potrivit unui proiect. continuă pe Antena3

Guvernul vrea un impozit special pentru persoanele fizice care vand mai mult de doua autoturisme pe an

Guvernul intentioneaza instituirea unui regim fiscal distinct, aplicabil persoanelor fizice care transfera din patrimoniul personal, in cursul unui an, mai mult de 2 autoturisme, potrivit unui proiect discutat azi de Executiv cu reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei.

Mai mult de jumatate dintre medicamentele noi anticancerigene nu si-au dovedit eficacitatea (studiu)

Mai mult de jumatate dintre medicamentele noi anticancerigene scoase pe piata in Uniunea Europeana intre 2009 si 2013 nu au dovedit ca amelioreaza sansele de supravietuire sau calitatea vietii pacientilor in comparatie cu cele existente sau cu tratamente de tip placebo, potrivit unui studiu publicat joi, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Olguta Vasilescu: Vor fi considerati pensionari numai cei care au vechime in munca

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat intr-un interviu acordat unui post de televiziune ca vor fi considerati pensionari doar cei care dovedesc ca au o vechime semnificativa in.

Pastilele care iti fac mai mult rau decat bine. Sigur si tu ai luat. Uite de ce trebuie sa te feresti

In mod normal, medicamentele ar trebui sa ne ajute sa ne simtim mai bine si sa ne amelioreze sau vindece fel de fel de afectiuni. Specialistii avertizeaza insa ca exista anumite pastile care ne.

Uimitor: Sefa de cabinet a ministrului Comunicatiilor, castiga mai mult decat Iohannis, Dragnea sau Tariceanu

Sefa de cabinet a ministrului Comunicatiilor si Societatii Informationale este Elena Petrascu, care ocupa si functia de director juridic al Companiei Nationale Posta Romana, informeaza Ziua News.

Sefa de cabinet a ministrului Comunicatiilor castiga mai mult decat Iohannis, Dragnea sau Tariceanu(FOTO)

Sefa de cabinet a ministrului Comunicatiilor si Societatii Informationale este Elena Petrascu, care ocupa si functia de director juridic al Companiei Nationale Posta Romana, informeaza Ziua News.

Cine sunt cei care au venit in apararea lui Dragnea la Inalta Curte. Seful OPC Constanta: Cei doi prieteni ai mei sunt simpatizanti PSD de multi ani! Axinte a luptat pentru culorile Romaniei

Seful Oficiului pentru Protectia Consumatorului Constanta, Horia Constantinescu PSD) afirma, citat de Info Sud-Est, ca este prieten cu doi dintre barbatii care au venit marti, la Inalta Curte impreuna cu Codrin Stefanescu, in apararea lui Liviu Dragnea. Axinte Costel a fost sportiv la Clubul Dinamo si este un luptator de greco-romane) titrat! ) Bogdan Cristache stiu ca lucreaza si el cu Axinte. imi sunt prieteni amandoi si niciunul nu este din clanul Duduianu!, a declarat seful OPC Constanta. El a mai spus ca Axinte Costel a lucrat la Bonton Palace, un restaurant din Herestrau detinut de Constantinescu impreuna cu Andrei Nastase, fiul fostului premier.

Ion Tiriac: Pe mine ma afecteaza cel mai mult scumpirile. Eu dau de mancare la mii de oameni

Omul de afaceri Ion Tiriac sustine ca este mai afectat decat oamenii de rand de scumpirile din ultima perioada pentru ca scumpirea benzinei conduce la scaderea vanzarilor si la concedierea.

Vesti groaznice pentru cei care calatoresc cu avionul. Se va intampla tot mai des in timpul zborului

Zborurile comerciale se vor confrunta cu de trei ori mai multe turbulente in urmatoarele decenii, potrivit concluziilor unui studiu recent efectuat in Marea Britanie. Expertii au avertizat ca riscul de.

VIDEO Andrei Plesu catre cei care-l lauda pe seful Securitatii, Iulian Vlad: Si Vlad Tepes avea momente de dragalasenie doar ca tragea lumea in teapa

Si Vlad Tepes avea momente de dragalasenie, atata doar ca mai tragea lumea in teapa, a sustinut scriitorul Andrei Plesu la Digi 24, cu referire la generalul Iulian Vlad, ultimul sef al Securitatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )