Libnet.ro
UNICEF

00:07

Olguta Vasilescu: Vor fi considerati pensionari numai cei care au vechime in munca

Antena3 Antena3,
Olguta Vasilescu: Vor fi considerati pensionari numai cei care au vechime in munca

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat intr-un interviu acordat unui post de televiziune ca vor fi considerati pensionari doar cei care dovedesc ca au o vechime semnificativa in. continuă pe Antena3

Politic Show: Liviu Dragnea: Sunt foarte ingrijorat ca celelalte partide au o cota mica. Nu este sanatos; Olguta Vasilescu: Vor fi considerati pensionari numai cei care au vechime in munca; De cate zile a avut nevoie Tariceanu sa vada scumpirea benzinei

Cum a inventat Eugen Nicolicea un articol de lege ca sa o lase pe Rovana Plumb cu imunitate inca o luna. Miza amanarii. Liderul deputatilor juristi, Eugen Nicolicea, a amanat cu o luna votul pentru ridicarea imunitatii Rovanei Plumb, o piesa-cheie in dosarul Belina. Ministrul Educatiei a comis-o din nou. Liviu Pop, profesor de matematica, are probleme cu aritmetica. Ministrul Educatiei, Liviu Pop, asa cum ne-a obisnuit, a mai comis o gafa. De aceasta data, intr-o videoconferinta cu inspectoratele scolare din tara, a declarat.

Olguta Vasilescu, ministrul Muncii: Vor fi considerati pensionari numai cei care au vechime in munca

Intr-un interviu acordat unei televiziuni, Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a declarat ca vor fi considerati pensionari doar cei care dovedesc ca au o vechime semnificativa in munca. Iar persoanele care beneficiaza acum de pensia minima garantata vor fi incadrate intr-o alta categorie.

Ministrul Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca cinci milioane de pensii vor trebui recalculate

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, joi, la postul de televiziune Romania TV, ca vor urma schimbari la Legea pensiilor, in urma carora cinci milioane dintre acestea vor trebui recalculate, dar pentru ca acest lucru sa se intample este necesar, mai intai, girul politic.

Lia Olguta Vasilescu: Cum poti sa iesi in strada cand salariile se maresc?! Mi se pare dubios/ Gadea: E pentru prima data cand Sindicatele ies in strada si pentru privati/ Vasilescu: Nicio lege nu este perfecta. Nu putem garanta ca maine un patron nu va

Salariile nu scad sub nicio forma, ba chiar cresc, a repetat de cel putin 5 ori in cateva fraze ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, prezenta in studioul emisiunii Sinteza zilei de pe Antena 3. Ministrul spune despre protestele sindicatelor de miercuri ca i se par dubioase, iar moderatorul Mihai Gadea i-a tinut isonul spunand ca e pentru prima oara cand Sindicatele ies in strada si pentru privati. Lia Olguta Vasilescu: La salariile minime, vom obliga fara probleme angajatorul sa plateasca contributiile datorate de angajat. La salariile mari va fi nevoie sa introducem o norma tranzitorie care sa regleze acest lucru. Angajatul nu va merge niciodata sa plateasca la ghiseu.

Ce salariu are Liviu Dragnea. Cat incaseaza deputatii dupa ce Lia Olguta Vasilescu le-a marit lefurile

Camera Deputatilor a publicat salariile alesilor cu functii de conducere , precum si salariile celor care ocupa functii in Serviciile institutiei si in birourile parlamentare, dupa ce Legea salarizarii, initiata de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a intrat in vigoare.

Militarii romani ce participa la Jocurile Invictus vor primi cate 5.000 de lei, iar cei care obtin premii, vor primi intre 7.000 si 20.000 de lei

Militarii romani raniti in teatrele de operatii care participa la Jocurile Invictus vor beneficia de o recompensa financiara de 5. 000 de lei, iar cei care vor obtine premii in cadrul acestei competitii vor fi primi intre 7. 000 de lei pentru locul al V-lea si 20. 000 de lei pentru primul loc, potrivit unei hotarari aprobate joi de Guvern.

Ministrul Lia Olguta Vasilescu, ultimele informatii despre cresterile salariale

Un fluturas care a aparut in ultimele zile in cutiile postale a creat o adevarata furie in randul angajatilor, mai ales a celor din sanatate. Acolo se arata cum stateau lucrurile.

Vesti groaznice pentru cei care calatoresc cu avionul. Se va intampla tot mai des in timpul zborului

Zborurile comerciale se vor confrunta cu de trei ori mai multe turbulente in urmatoarele decenii, potrivit concluziilor unui studiu recent efectuat in Marea Britanie. Expertii au avertizat ca riscul de.

Cine sunt cei care au venit in apararea lui Dragnea la Inalta Curte. Seful OPC Constanta: Cei doi prieteni ai mei sunt simpatizanti PSD de multi ani! Axinte a luptat pentru culorile Romaniei

Seful Oficiului pentru Protectia Consumatorului Constanta, Horia Constantinescu PSD) afirma, citat de Info Sud-Est, ca este prieten cu doi dintre barbatii care au venit marti, la Inalta Curte impreuna cu Codrin Stefanescu, in apararea lui Liviu Dragnea. Axinte Costel a fost sportiv la Clubul Dinamo si este un luptator de greco-romane) titrat! ) Bogdan Cristache stiu ca lucreaza si el cu Axinte. imi sunt prieteni amandoi si niciunul nu este din clanul Duduianu!, a declarat seful OPC Constanta. El a mai spus ca Axinte Costel a lucrat la Bonton Palace, un restaurant din Herestrau detinut de Constantinescu impreuna cu Andrei Nastase, fiul fostului premier.

Cei care vand mai mult de un autoturism pe an ar putea plati un impozit special

Guvernul intentioneaza instituirea unui regim fiscal distinct, aplicabil persoanelor fizice care transfera din patrimoniul personal, in cursul unui an, mai mult de 2 autoturisme, potrivit unui proiect.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )