Libnet.ro
UNICEF

21:45

Vesti groaznice pentru cei care calatoresc cu avionul. Se va intampla tot mai des in timpul zborului

Antena3 Antena3,
Vesti groaznice pentru cei care calatoresc cu avionul. Se va intampla tot mai des in timpul zborului

Zborurile comerciale se vor confrunta cu de trei ori mai multe turbulente in urmatoarele decenii, potrivit concluziilor unui studiu recent efectuat in Marea Britanie. Expertii au avertizat ca riscul de. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru cei care vor o locuinta prin programul Prima Casa

Bancile vin cu produse alternative la creditul Prima Casa, programul urmand sa-si reduca gradual, in urmatorii ani, plafonul de garantii. Pe piata bancara concurenta este in cre?.

Avertisment de calatorie al MAE pentru romanii care calatoresc in Spania

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Regatul Spaniei sa manifeste prudenta in locurile aglomerate, in contextul demonstratiilor care au avut loc in ultima perioada in orasul Barcelona si in imprejurimi si care ar putea continua in urmatoarele zile, potrivit unui comunicat de presa.

Veste proasta pentru cei care vor sa-si schimbe providerul de servicii TV, internet si telefonie

Esti abonat la servicii de televiziune, internet si telefonie la o singura companie si vrei sa renunti la unul dintre servicii sau chiar la toate? O sarcina dificila. Consiliul Concurentei a facut o.

Clipe groaznice pentru sute de pasageri. Motorul celui mai mare avion a explodat in zbor

Clipe ingrozitoare pentru 520 de oameni aflati la bordul unui Airbus A380, cel mai mare avion de pasageri din lume. Unul dintre cele patru motoare ale aeronavei a explodat deasupra Oceanului.

5 sfaturi pentru femeile care vor sa negocieze un salariu mai mare

Femeile obtin de cele mai multe ori salarii sub nivelul barbatilor de pe aceleasi pozitii, desi ar merita aceleasi sume de bani, pentru ca nu stiu sa negocieze bine cu superiorii si se jeneaza sa ceara remuneratii mai mari. Care sunt solutiile pentru a.

Un numar de 19 posturi in domeniul hotelier-gastronomic pentru bucurestenii care doresc sa lucreze in Germania

Bucurestenii calificati in domeniul hotelier-gastronomic, care doresc sa lucreze in Germania, au la dispozitie 19 posturi prin intermediul Retelei EURES, salariile oferite de angajatori fiind situate intre 1. 800 si 2. 500 de euro brut/luna, potrivit unui comunicat de presa al Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti AMOFM).

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )