Libnet.ro
UNICEF

05:00

Guvernul vrea un impozit special pentru persoanele fizice care vand mai mult de doua autoturisme pe an

Hotnews Hotnews,
 Guvernul vrea un impozit special pentru persoanele fizice care vand mai mult de doua autoturisme pe an

Guvernul intentioneaza instituirea unui regim fiscal distinct, aplicabil persoanelor fizice care transfera din patrimoniul personal, in cursul unui an, mai mult de 2 autoturisme, potrivit unui proiect discutat azi de Executiv cu reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei. continuă pe Hotnews

Guvernul se gandeste la un impozit special

Guvernul se gandeste la un impozit special. Executivul Tudose a discutat vineri cu reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei un proiect care prevede instituirea unui regim fiscal.

Cei care vand mai mult de un autoturism pe an ar putea plati un impozit special

Guvernul intentioneaza instituirea unui regim fiscal distinct, aplicabil persoanelor fizice care transfera din patrimoniul personal, in cursul unui an, mai mult de 2 autoturisme, potrivit unui proiect.

Guvernul vrea sa interzica comercializarea pungilor din plastic. La ce valoare se ridica amenzile

Guvernul vrea sa interzica, potrivit unui proiect de lege aprobat joi, introducerea pe piata nationala, de la 1 iulie 2018, a pungilor de transport din plastic subtire si foarte subtire cu maner, iar incepand cu 1 ianuarie 2019 interzicerea comercializarii acestora .

Bolid de lux, parcat pe locurile pentru persoanele cu handicap: Reactia halucinanta a Politiei locale (FOTO)

Soferul unui Mustang si-a lasat bolidul pe locurile pentru persoanele cu handicap din parcarea unui mare magazin din Constanta, informeaza replicaonline. ro. Potrivit sursei citate, barbatul nu este.

Guvernul acorda sprijin financiar pentru producatorii din sectorul fructelor si legumelor

Executivul a aprobat, in sedinta de astazi, o hotarare privind acordarea de ajutor financiar organizatiilor de producatori si altor forme asociative pentru comercializare din sectorul fructelor si legumelor, informeaza un comunicat oficial.

Nu am primit inca forma finala a Legii pensiilor pentru a vedea care este impactul bugetar

Legea pensiilor a fost finalizata, a declarat astazi ministrul Finantelor, Ionut Misa, precizand ca inca nu a primit inca forma finala a documentului pentru a vedea care este impactul bugetar.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )