Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cei doi frati care l-au ucis pe seful de post din Viseu de Jos, condamnati la inchisoare pe viata

Hotnews Hotnews,
 Cei doi frati care l-au ucis pe seful de post din Viseu de Jos, condamnati la inchisoare pe viata

Tribunalul Maramures i-a condamnat, marti, la inchisoare pe viata pe cei doi frati invinuiti de uciderea sefului de post din Viseu de Jos, Gheorghe Nistor, informeaza Agerpres. Hotararea nu este definitiva, aceasta putand fi atacata cu apel in termen de 10 zile de la comunicare. continuă pe Hotnews

Cei doi frati care l-au ucis pe seful de post din Viseu de Jos, condamnati la inchisoare pe viata de Tribunalul Maramures

Cei doi frati care la inceputul anului trecut l-au omorat pe seful Postului de Politie Viseu de Jos au fost condamnati, marti, de Tribunalul Maramures, la inchisoare pe viata. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel in termen de 10 zile de la comunicare.

SENTINTA crunta a judecatorilor: Detentie PE VIATA pentru doi barbati care au ucis un sef de post!

Tribunalul Maramures i-a condamnat, marti, la inchisoare pe viata pe cei doi frati invinuiti de uciderea sefului de post din Viseu de Jos, Gheorghe Nistor, scrie Agerpres. Judecatorii au decis prin sentinta.

Cine era barbatul care a ucis-o pe actrita Anastasia Cecati

Sotul actritei Anastasia Cecati, cel care a ucis-o, era medic stomatolog. Cei doi au avut o discutie in contradictoriu, iar acesta nu s-a mai putut controla si i-a taiat gatul tinerei. Se pare ca.

Liviu Dragnea, intalnire cu ambasadorul american Hans Klemm, la Parlament, in plin scandal in justitie. Ce au discutat cei doi oficiali

UPDATE: Desi toata lumea se astepta ca tema principala a discutiilor dintre Liviu Dragnea si Hans Klemm sa fie reprezentata de problemele din justitie, cei doi oficiali au discutat despre elaborarea si.

Asasinii unui sef de post din Viseu de Jos, condamnati la inchisoare pe viata

Tribunalul Maramures i-a condamnat, marti, la inchisoare pe viata pe cei doi frati invinuiti de uciderea sefului de post din Viseu de Jos, Gheorghe Nistor. Tribunalul Maramures prin sentinta penala.

SCANDAL MONSTRU in lumea manelistilor! Marinica Namol a furat mireasa unui alt interpret. INCREDIBIL ce au facut cei doi

Imagini socante de la nunta unui cunoscut interpret de muzica lautareasca , in care apar Marinica Namol si sotia lui Florin Marin, au fost facute publice recent. Imaginile arata cum Namol a facut,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )