Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cei mai destepti elevi mi-au fost basarabenii

Adevărul Adevărul,
Cei mai destepti elevi mi-au fost basarabenii

De ce ar trebui sa judecam orice? De ce ar trebui sa etichetam, indiferent daca ne-am fi uitat in oglinda sau nu? De ce ar trebui sa se dispute ceva, cata vreme nici noi nu stim macar cum aratam, ce trebuie sa aratam, ce este acela management sau granita bunului simt?. continuă pe Adevărul

Cei mai buni elevi mi-au fost basarabenii

De ce ar trebui sa judecam orice? De ce ar trebui sa etichetam, indiferent daca ne-am fi uitat in oglinda sau nu? De ce ar trebui sa se dispute ceva, cata vreme nici noi nu stim macar cum aratam, ce trebuie sa aratam, ce este acela management sau granita bunului simt?.

Cassandra Lynn Hensley, unul dintre cei mai cunoscuti iepurasi Playboy, a fost gasita moarta

Cassandra Lynn Hensley, una dintre cele mai cunoscute playmate-uri Playboy, a fost gasita moarta in casa unei prietene din Los Angele, scrie TMZ. Cassandra, desemnata Miss February 2006 pentru Playboy SUA, a.

FOTO Cei mai frumosi romani. Cornel Stroescu, un fermier care ne arata calea spre succes

Povestea incepe in anul 1992, cand Cornel Stroescu, un tanar plin de elan si vise pleca in Germania doar cu hainele de pe el. Astazi este unul dintre cei mai de succes agricultori din Mehedinti. Cultiva mii de hectare de teren, iar secretele reusitei lui au fost munca, un curaj nebun si puterea de a schimba mentalitati.

FOTO VIDEO Cei mai frumosi romani. Marin Bica este ingerul din Slatina care ii ajuta pe oamenii cu dizabilitati

Campania Cei mai frumosi romani continua cu povestea unui om care, de ani de zile, se ocupa de persoanele pe care societatea ii trateaza ca pe niste paria: oamenii cu dizabilitati. Preotul Marin Bica din Slatina se incapataneaza sa ii ajute pe cei defavorizati.

FOTO VIDEO Cei mai frumosi romani. Marin Bica, ingerul din Slatina care ii ajuta pe oamenii cu dizabilitati

Campania Cei mai frumosi romani continua cu povestea unui om care, de ani de zile, se ocupa de persoanele pe care societatea ii trateaza ca pe niste paria: oamenii cu dizabilitati. Preotul Marin Bica din Slatina se incapataneaza sa ii ajute pe cei defavorizati.

A murit unul dintre cei mai varstnici romani. Gheorghe Covaci a trait 108 ani

Cel mai batran barbat din judetul Arad, in acelasi timp unul dintre cei mai varstnici romani, a murit zilele trecute, la varsta de 108 ani, la Turnu.

Cei mai prost platiti romani traiesc in Moldova. Botosaniul din nou in topul saraciei

Conform statisticilor realizate la inceputul acestui an lefurile, si asa mici, scad in urmatorii trei ani de zile. Botosanenii vor fi printre cei mai afectati de aceasta scadere.

VIDEO Sondaj: Aproape 45% dintre romani cred ca regimul comunist a insemnat un lucru bun pentru Romania. Banatenii - cei mai reticenti fata de comunism, moldovenii - cei mai favorabili

Comunismul a insemnat un lucru bun pentru Romania, considera aproape 45% dintre romani. De cealalta parte, 45,5% dintre persoanele chestionate sunt de parere ca regimul comunist a fost un lucru rau pentru Romania. Concluziile apartin unui sondaj realizat de INSCOP Research, potrivit caruia campionii anticomunismului sunt tinerii cu varste pana in 34 de ani, cu studii superioare, cu un venit mare. Ca regiune istorica, romanii din Banat, Crisana, Maramures si Transilvania dezaproba cel mai mult comunismul. 47,5% dintre romani considera ca Nicolae Ceausescu a jucat un rol mai degraba pozitiv in istoria Romaniei.

Cei mai frumosi romani. Preotul care le gaseste de munca oamenilor pe banii Europei. Implicarea in societate este cea care face diferenta

Dorel Galan 37 de ani) e un preot ortodox clujean care, pe langa predicile din biserica, tine cursuri de marketing si coordoneaza proiecte europene prin care ii ajuta pe someri si pe tarani sa-si gaseasca locuri de munca. A fost profesor de religie si preot misionar.

FOTO Cei mai frumosi romani. Alexandru Stirban, doctorul manuscriselor si cartilor vechi

Traditia legatoriei de carte se mai pastreaza prin efortul izolat al unor mesteri sau restauratori specializati. Unul dintre locurile de referinta la nivel national, unde se vindeca manuscrise si carti rare este la Alba Iulia, la Centrul national de restaurare si conservare de carte veche din cadrul Muzeului Unirii. Aici il gasim pe restauratorul Alexandru Stirban.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )