Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cei mai instariti candidati la Primaria Zalau. Un independent conduce topul

Adevărul Adevărul,
Cei mai instariti candidati la Primaria Zalau. Un independent conduce topul

Gheorghe Stanciu, un om de afaceri salajean ce si-a depus deja candidatura pentru functia de primar al municipiului Zalau, este, la o prima analiza, cel mai instarit dintre candidatii inscrisi in cursa electorala. El a obtinut anul trecut, numai din dividende, aproximativ 350. 000 de lei. continuă pe Adevărul

Cei mai bogati candidati la Primaria Alba Iulia: case, terenuri si masini. Potor are datorii, Hava conturi grase in banci

Dintre candidatii anuntati pentru Primaria Alba Iulia, cei mai instariti sunt primarul in functie Mircea Hava si deputatul Calin Potor. Fiecare au case, terenuri si masini. Potor are datorii la banci, iar Hava conturi grase.

Cei mai instariti candidati la primarie: Liviu Harbuz a facut avere din medicina veterinara si vrea sa devina primar in orasul natal, la Piatra Neamt

Liviu Harbuz este de departe cel mai instarit dintre cei opt candidati care au anuntat ca se vor lupta ca sa castige fotoliul de primar al municipiului Piatra Neamt.

Cei mai avuti candidati la Primaria Focsani. Firmele liberalului Ion Stefan, profit de trei milioane de euro in 2015

Liberalii din Focsani vor anul acesta sa castige Primaria Focsani cu un candidat mai putin cunoscut in mediul politic, pentru ca este membru PNL de trei ani, dar foarte cunoscut in zona afacerilor.

Cei mai instariti primari din Romania. Edilul din Prahova a carui bogatie nu incape in declaratia de avere

Adrian Balanescu, actualul primar, din 2012, al comunei prahovene Plopu, si candidat, din partea PNL, la un nou mandat, are atat de multe proprietati incat rubricile standard din declaratia de avere nu sunt suficiente pentru a trece toate proprietatile.

Teatrul a fost REGE pe scena Colegiului National Radu Greceanu. Cei mai buni, reprezentantii liceului gazda

Colegiul National Radu Greceanu din Slatina a gazduit, luni, cea de-a III-a editie a Festivalului de teatru pentru elevi REGE, inscriindu-se in competitie zeci de trupe si actori. Cei mai buni s-au dovedit, la sectiunea Liceu, actorii de la Radu Greceanu.

Mostenitorul baronului Resmerita la Primaria Lupeni: deputatul Cristian Resmerita a strans o avere fabuloasa in cativa ani, cu donatii si cadouri

Cristian Resmerita, fiul primarului Lupeniului Cornel Resmerita, si-a anuntat candidatura la primarie, in locul tatalui sau trimis in judecata pentru coruptie. Resmerita junior este deputat, la al doilea mandat, a fost profesor si a strans o avere importanta in numai cativa ani. Resmerita se numara printre cei mai bogati candidati la primarie, in judetul Hunedoara.

Care sunt cei mai buni miei de Paste. Sfatul specialistilor pentru cumpararea celor mai sanatoase exemplare

Specialistii in crestea oilor explica cum sa alegem mieii de Paste si mai ales cand ar trebui sacrificati si cum se gatesc cel mai bine. Crescatorii de la Botosani recomanda mieii din rasa karakul pentru gustul lor deosebit.

Au inflorit cei mai frumosi ciresi din lume. Imagini de senzatie - VIDEO

Daca in Romania a fost pusa pe tusa in unele zone, in Japonia primavara face spectacol prin intermediul celebrilor ciresi din Sakura. Iata mai jos un video.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2079 seconds )