Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cei mai nerabdatori romani au platit 5.000 de lei pe cel mai ieftin iPhone 6. Cei care mai au rabdare il pot cumpara cu 3.500 de lei in octombrie

Hotnews Hotnews,
 Cei mai nerabdatori romani au platit 5.000 de lei pe cel mai ieftin iPhone 6. Cei care mai au rabdare il pot cumpara cu 3.500 de lei in octombrie

O buna parte dintre magazinele online au epuizat stocurile initiale de iPhone 6, chiar daca pretul celui mai ieftin model era de 5. 000 de lei, dovada ca romanii nu se dezmint cand e vorba sa aiba cel mai trendy gadget. Cei care au rabdare trebuie sa mai astepte 10-15 zile si pot lua un iPhone 6 de 16 GB la 3. 500 de lei, iar iPhone 6 Plus va veni mai tarziu si va costa chiar si peste 5. 500 lei. continuă pe Hotnews

Comuna Ciocanesti primeste cei mai multi bani dintre cele 11 localitati aflate in blocaj financiar

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP) a publicat joi sumele alocate celor 11 localitati aflate in insolventa, executare silita sau imposibilitate de plata pentru care Guvernul a deblocat in sedinta din aceasta saptamana 25,584 milioane lei din fondul de rezerva bugetara, comuna Ciocanesti, judetul Dambovita, urmand sa primeasca cei mai multi bani.

Unul dintre cei mai cunoscuti sexologi din lume vine la Bucuresti: Multi oameni fac sex pentru ca nu stiu sa faca dragoste

In contextul in care peste 35. 000 de cupluri au divortat anul trecut in Romania, cu 13% mai multe fata de anul 2012, potrivit Institutului National de Statistica, unul dintre cei mai cunoscuti sexologi din lume, Andrew Barnes, vine la Bucuresti, in perioada 25-26 octombrie, pentru a sustine atelierul Adevarul ascuns despre iubire si relatii, menit sa ajute perechile sa depaseasca momentele critice.

Turcia, tara cu cei mai multi refugiati sirieni

Turcia este tara in care se gasesc cei mai multi refugiati sirieni, a declarat, miercuri, un oficial ONU, potrivit Agerpres. Guvernul turc a avansat un numar de 1,5 milioane de refugiati. Bilantul oferit de.

Ziua judecatii a venit pentru unul din cei mai mari tortionari ai Romaniei. Visinescu, in fata instantei

Astazi incepe judecata unuia dintre cei mai mari tortionari pe care i-a avut Romania. La 88 de ani, Alexandru Visinescu este acuzat ca ar fi instituit un regim de teroare caruia i-au cazut victime mai.

Cei mai buni inotatori ai Romaniei pleaca de la CSM Drobeta la Bacau

Doi inotatori de la sectia de natatie au parasit CSM Drobeta, preferand sa-si continue studiile la Bacau. Este vorba de Radu Marius si Alin Artimon, considerati la ora actuala cei mai buni inotatori ai Romaniei.

Cei mai cool artisti ai momentului au facut show la iHeartRadio Music Festival 2014! Vezi AICI prestatiile marca One Direction, Lorde, Ariana Grande, Nicki Minaj, Usher and co.!

IHeartRadio Music Festival 2014, MGM Grand Garden Arena, Las Vegas, 19-20 septembrie. Locul in care s-au adunat cei mai cool.

RUSIA ironizeaza America. Declaratia unuia din cei mai influenti politicieni la adresa SUA: Am obtinut locul II in topul amenintarilor

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a afirmat, miercuri seara, ca presedintele american Barack Obama a vorbit in discursul sustinut la Adunarea Generala a ONU despre cele mai importante amenintari, plasand pe.

Cei mai bogati artisti de muzica hip-hop din lume: Dr. Dre se detaseaza in top dupa vanzarea Beats catre Apple

Dr. Dre , rapperul si producatorul muzical american devenit cunoscut publicului larg dupa anii 90, ocupa primul loc in topul celor mai bogati artisti hip-hop din lume, cu venituri estimate de 620 de milioane de dolari, potrivit revistei Forbes,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2391 seconds )