Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ziua judecatii a venit pentru unul din cei mai mari tortionari ai Romaniei. Visinescu, in fata instantei

Antena3 Antena3,
Ziua judecatii a venit pentru unul din cei mai mari tortionari ai Romaniei. Visinescu, in fata instantei

Astazi incepe judecata unuia dintre cei mai mari tortionari pe care i-a avut Romania. La 88 de ani, Alexandru Visinescu este acuzat ca ar fi instituit un regim de teroare caruia i-au cazut victime mai. continuă pe Antena3

Unul dintre cei mai cunoscuti sexologi din lume vine la Bucuresti: Multi oameni fac sex pentru ca nu stiu sa faca dragoste

In contextul in care peste 35. 000 de cupluri au divortat anul trecut in Romania, cu 13% mai multe fata de anul 2012, potrivit Institutului National de Statistica, unul dintre cei mai cunoscuti sexologi din lume, Andrew Barnes, vine la Bucuresti, in perioada 25-26 octombrie, pentru a sustine atelierul Adevarul ascuns despre iubire si relatii, menit sa ajute perechile sa depaseasca momentele critice.

Caru' cu vedete: Divortul Ancai Turcasiu, un banc prost de la Tantareanu; Unul dintre cei mai ravniti burlaci din showbiz-ul romanesc s-a apucat de scris basme; Culisele casatoriei lui Connect-R. Cum a pacatuit inaintea nuntii

Doar o minune a salvat-o de la moarte, dar tot nu s-a invatat minte! E strigator la cer cum isi pune Teo in pericol sanatatea. Oana Lis, bruscata de Viorel in public! Sotia lui a intervenit in timpul unui interviu, apoi el a luat foc din senin!.

Ce se intampla in miez de noapte intr-unul din cele mai frumoase castele din Romania: Am vazut la geam chipul ei, iar dimineata am gasit pe jos flori

Bizar prin arhitectura lui, total nepotrivita cu stilul caselor prahovene, Castelul Iuliei Hasdeu a fost construit de catre batranul Hasdeu in conformitate cu indicatiile primite in timpul unor sedinte de.

Fotografia romaneasca, pe scena din Italia. Vlad Eftenie, unul dintre cei mai buni fotografi, expune in Milano

Pe 23 septembrie, fotograful Vlad Eftenie duce fotografia romaneasca in Italia, alaturi de alti artisti ai domeniului. Fotografia Strange cloud se va regasi intai in Milano, apoi in Roma.

Comuna Ciocanesti primeste cei mai multi bani dintre cele 11 localitati aflate in blocaj financiar

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP) a publicat joi sumele alocate celor 11 localitati aflate in insolventa, executare silita sau imposibilitate de plata pentru care Guvernul a deblocat in sedinta din aceasta saptamana 25,584 milioane lei din fondul de rezerva bugetara, comuna Ciocanesti, judetul Dambovita, urmand sa primeasca cei mai multi bani.

Turcia, tara cu cei mai multi refugiati sirieni

Turcia este tara in care se gasesc cei mai multi refugiati sirieni, a declarat, miercuri, un oficial ONU, potrivit Agerpres. Guvernul turc a avansat un numar de 1,5 milioane de refugiati. Bilantul oferit de.

Cat de des se gandesc romanii la pensie: Unul din doi respondenti cred ca altii sunt responsabili pentru a le asigura veniturile dupa pensionare - studiu

Unul din doi respondenti ai unui studiu realizat de ING Pensii in randul clientilor sai de pensii private obligatorii apreciaza ca 'altcineva' este principalul responsabil pentru a le asigura veniturile de care vor avea nevoie dupa momentul pensionarii: 37% considera ca principal responsabil Statul, 11% angajatorul iar 3% familia. Studiul a fost desfasurat in mediul online, pe un esantion de 1. 000 de persoane, reprezentativ la nivel urban pentru populatia cu varste intre 18 si 45 de ani, care indeplineste criteriile de eligibilitate legale pentru a detine o pensie administrata privat.

Cei mai buni inotatori ai Romaniei pleaca de la CSM Drobeta la Bacau

Doi inotatori de la sectia de natatie au parasit CSM Drobeta, preferand sa-si continue studiile la Bacau. Este vorba de Radu Marius si Alin Artimon, considerati la ora actuala cei mai buni inotatori ai Romaniei.

Cei mai cool artisti ai momentului au facut show la iHeartRadio Music Festival 2014! Vezi AICI prestatiile marca One Direction, Lorde, Ariana Grande, Nicki Minaj, Usher and co.!

IHeartRadio Music Festival 2014, MGM Grand Garden Arena, Las Vegas, 19-20 septembrie. Locul in care s-au adunat cei mai cool.

MAE: Unul din romanii raniti in accidentul din Ungaria ar putea fi adus in tara

Unul din romanii raniti in accidentul din Ungaria, cu leziune grave, ar putea fi adus n tara, in urmatoarele doua zile, sustin medici citati de MAE, relateaza Mediafax. Alti trei raniti vor ramane internati cateva zile, in timp ce soferul va ramane in Ungaria pana la finalizarea anchetei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )