Libnet.ro
UNICEF

21:15

REVISTA BLOGURILOR. A fost scos pe piata cel mai mic computer din lume

România Liberă România Liberă,
REVISTA BLOGURILOR. A fost scos pe piata cel mai mic computer din lume

De pe blogurile de vineri, aflam ca a fost scos pe piata cel mai mic computer din lume, Intel Edison. Calculatorul, produs de Intel, poate fi integrat in gadgeturi mobile. De asemenea, bloggerii mai scriu si depre misterioasa insula sudul Guadeloupelor, Les Saintes. continuă pe România Liberă

Hornbach deschide in prima parte a lunii octombrie magazinul din Sibiu, cel mai mic de pana acum al retelei

Hornbach, unul dintre cei mai importanti retaileri specializati in bricolaj si totodata singurul lant de magazine german ramas pe piata din Romania, pregateste deschiderea magazinului din Sibiu, cea de-a sasea locatie a nemtilor in Romania, spatiu care.

Australia: Cel mai lung lant vulcanic din lume, care se intinde pe mai mult de 2.000 de km, a fost descoperit de cercetatori

Cel mai lung lant vulcanic din lume care se intinde de-a lungul coastei de est a Australiei a fost descoperit de cercetatori, potrivit unui studiu publicat in revista Nature, informeaza agentia Xinhua. Este.

Descoperire de exceptie in Australia. Este cel mai mare din lume

Cercetatorii australieni au descoperit cel mai lung lant vulcanic din lume care se intinde de-a lungul coastei de est a continentului, potrivit unui studiu publicat in revista Nature, informeaza agentia Xinhua.

Mafia, implicata in afacerea refugiatilor. Italia vrea sa inchida cel mai mare centru de refugiati din Europa

Italia vrea sa inchida cel mai mare centru de refugiati din Europa,CARA din Mineo, dupa ce o ancheta a scos la iveala faptul ca mafia italiana ar conduce locul de adapostire a refugiatilor, potrivit Gazeta.

Cel mai mare papuc din lume poate fi admirat in Piata Sfatului

Zilele culturale maghiare aduc in acest weekend un targ culinar cu specific unguresc, dar si multe surprize. Marea atractie va fi cel mai mare papuc din lume care va fi expus in Piata Sfatului.

Liga I: Cel mai longeviv antrenor din campionat a fost DEMIS

Antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, a fost demis de catre finantatorul gruparii, Valeriu Iftime, din cauza performantelor slabe ale botosanenilor. Grozavu era cel mai longeviv antrenor de pe banca unei formatii din Liga I, dupa 615 zile de mandat.

Cel mai asteptat joc de aventura ar putea fi lansat la inceputul anului viitor

Fanii jocurilor de aventura asteapta cu entuziasm lansarea The Witness, de la creatorul Braid, iar acum, respectivul titlu a primit o data de lansare. Considerat unul dintre cele mai de succesjocuri independentedin toate timpurile, Braid a fost un titlu foarte profitabil pentru creatorul sau. Din pacate, in loc sa se bucure de banii castigati, Jonathat [] Cel mai asteptat joc de aventura ar putea fi lansat la inceputul anului viitor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Chinezii au lansat cel mai modern satelit de observatie

Chinezii nu vor sa puna monopol doar asupra pietei de telefoane mobile, aparent. China a lansat luni cel mai sofisticat satelit de observatie al sau, Gaofen-9, care poate face fotografii cu o rezolutie de mai putin de un metru. Satelitul a fost lansat de la centrul Jiuquan din provincia Gansu, din nord-vestul tarii, la ora [] Chinezii au lansat cel mai modern satelit de observatie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Interviu Dr. Richard Constantinescu: Grigore T. Popa, cel mai mare anatomist pe care l-a avut Romania/ Profesorul care a tradus in anii '40 Anatomia lui Gray

Omis sau prezentat trunchiat de istoriografia comunista, uitat nedrept de mult si dupa 1990, Grigore T. Popa, cel mai mare anatomist pe care l-a avut Romania, e azi inca prea putin cunoscut publicului. Atat el, cat si opera sa. O mica parte a scrierilor i-au fost publicate. Insa aceste eforturi izolate n-au putut acoperi coplesitoarea dimensiune a ceea ce a lasat.

Costi Ionita a primit titlul de cel mai bun producator al anului in cadrul galei Big Apple Music Awards 2015 (FOTO)

Costi Ionita a fost premiat, pe 12 septembrie, in cadrul galei Big Apple Music Awards 2015 cu titlul de cel mai bun producator, informeaza click. ro. Romanul a fost recompensat de juriul de specialitate cu titlul de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2129 seconds )