Libnet.ro
UNICEF

07:46

FOTO: Unde se afla cea mai frumoasa biblioteca din lume

România Liberă România Liberă,
FOTO: Unde se afla cea mai frumoasa biblioteca din lume

Cea mai frumoasa biblioteca din lume se afla in Cehia. Biblioteca Klementium a fost deschisa prima data in 1772 si a functionat ca parte a unei Universitati iezuite, potrivit boredpanda. com. continuă pe România Liberă

Cea mai moderna biblioteca din Baragan se deschide in 2016. Noua cladire va adaposti si o cafenea literara

Una dintre cele mai moderne biblioteci din Baragan se construieste la Calarasi. Noul sediu ce va adaposti peste 300. 000 de volume va fi gata la in primavara anului viitor si a inghitit pana acum peste 8 milioane de lei.

Porsche ar putea lansa cea mai frumoasa masina electrica

La Salonul Auto de la Frankfurt, cei de la Porsche au prezentato masina care ar putea concura pe viitor cu cele mai performante modele Tesla. Atunci cand vorbim de masini electrice, Porsche nu este prima companie care ne vine in gand. in ciuda acestui lucru, germanii par a avea planuri foarte mari pentru viitor. Si [] Porsche ar putea lansa cea mai frumoasa masina electrica Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Unde se afla cei mai bogati oameni din lume

Milionarii din Asia Pacific vor forma, in acest an, grupul celor mai bogati oameni din lume, gratie averilor acumulate in China si India.

Cea mai violenta tara din lume. Nimeni nu iese din casa dupa lasarea noptii

Honduras este cea mai violenta tara din lume, iar orasul San Pedro Sula este capitala mondiala a crimei. Numarul extrem de mare de crime din San Pedro Sula este cauzat de conflictele generate de traficul de droguri.

Horia Tecau la cea mai buna clasare din cariera

Jucatorul Horia Tecau ocupa in aceasta saptamana cea mai inalta pozitie din cariera in clasamentul WTA de dublu.

Cea mai mare banca din Europa va concedia 25% dintre angajati

Cea mai mare banca din Europa, Deutsche Bank, intentioneaza sa renunte la un sfert din numarul total de angajati - 23. 000 de persoane - in special in activitatile tehnologice si prin divizarea subsidiarei.

Horia Tecau a urcat pe locul trei in clasamentul ATP, la dublu: Aceasta este cea mai buna clasare din carierea sa

Tenismanul Horia Tecau a urcat pe locul trei in ierarhia ATP de dublu, cu 6. 990 de puncte, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera sa, informeaza site-ul atpworldtour. com. Tecau ajuns pana in.

Horia Tecau, locul 3 in ierarhia ATP de dublu. Cea mai buna clasare din cariera

Tenismanul Horia Tecau, care a ajuns pana in sferturile de finala la US Open, alaturi de olandezul Jean-Julien Rojer, a urcat pe locul trei in ierarhia ATP de dublu, cu 6. 990 de puncte, aceasta fiind cea mai buna.

Dorel a lovit la Mamaia. Cea mai mare tiroliana din Romania, distrusa de soferul unui excavator

Tiroliana din Mamaia era cea mai mare din Romania, iar pentru amenajarea ei proprietarul cheltuise aproximativ 30. 000 de euro. Soferul unui excavator, care lucra la extinderea suprafetei de nisip, a agatat cablul.

FOTO Transalpina. La pas pe cea mai inalta sosea din Romania. Partea a II-a

Te afli la Obarsia Lotrului, dupa cincizeci de kilometri de serpentine si de mangaiat cerul. Ai inceput drumul din Novaci, ai traversat urbanismul indoielnic de la Ranca, ai admirat inaltimile aspre ale Parangului si te-ai cuibarit intr-o mitoasa autentica la stana Stefanu. E vremea sa-ti vezi de drum catre nord, spre Sugag, strecurandu-te printre masivele mult mai domoale ale Lotrului, Sureanului si Cindrelului.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )