Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum face baie cel mai simpatic catel din lume VIDEO

Antena3 Antena3,
Cum face baie cel mai simpatic catel din lume VIDEO

Unii oameni rautaciosi vor spune ca stapanii lui si-au batut putin joc de el. Numai ca micutul din imaginile de mai jos nu pare deranjat deloc de scena amuzanta al carei protagonist este. Asa ca, avand o. continuă pe Antena3

REVISTA BLOGURILOR. A fost scos pe piata cel mai mic computer din lume

De pe blogurile de vineri, aflam ca a fost scos pe piata cel mai mic computer din lume, Intel Edison. Calculatorul, produs de Intel, poate fi integrat in gadgeturi mobile. De asemenea, bloggerii mai scriu si depre misterioasa insula sudul Guadeloupelor, Les Saintes.

Cel mai rapid violonist din lume, David Garrett, pe scena Festivalului George Enescu

Balada pentru vioara si orchestra a lui George Enescu a rasunat pe scena Atheneului Roman interpretata de cel mai rapid violonist din lume, intrat in Cartea Recordurilor. David Garrett a oferit publicului de la.

Livrarile de spatii industriale si logistice in 2015, la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani

Volumul livrarilor de spatii industriale si logistice noi din tara noastra vor atinge, in 2015, cel mai ridicat nivel inregistrat in ultimii sapte ani, 130. 000 de metri patrati fiind programati pentru livrare pana la finele acestui an, potrivit companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

Cel mai mare papuc din lume poate fi admirat in Piata Sfatului

Zilele culturale maghiare aduc in acest weekend un targ culinar cu specific unguresc, dar si multe surprize. Marea atractie va fi cel mai mare papuc din lume care va fi expus in Piata Sfatului.

Ucraina: Cel mai periculos armistitiu din lume

Suieratul unui glont de sniper e greu de uitat. De fiecare data cand trece, crezi ca te-a ratat cu putin. La calibrul 12,7 mm vesta antiglont devine complet inutila. La fel ca un armistitiu semnat pe hartie, dar niciodata pus in practica.

David Garrett, cel mai rapid violonist din lume: Interpretez lucrarile lui Enescu asa cum interpreta el, incerc sa subliniez acel mod de a canta foarte romantic, aproape tiganesc. Avea un sunet atat de intunecat, dar intens

Violonistul David Garrett a aratat marti dupa-amiaza, in fata unei sali arhipline, cum suna George Enescu pe vioara omului care detine recordul mondial la viteza de interpretare - 13 note pe secunda -, iar dupa ropotele de aplauze putem spune ca nu a dezamagit. Garrett a interpretat, pe scena Ateneului, Balada pentru vioara si orchestra a compozitorului roman, o premiera in cariera sa. Momentul a fost unul emotionant, dupa cum a recunoscut ulterior, in special pentru ca fosta lui profesoara de vioara, dar si o sustinatoare a sa, cunoscuta violonista poloneza Ida Haendel, a fost eleva a lui George Enescu si un mare fan al compozitorului de la Liveni.

Oltenii stau cel mai mult pe intuneric din cauza penelor de curent

Cei 1,4 milioane de consumatori de energie alimentati de cehii de la CEZ au stat cel mai mult pe intuneric anul trecut din cauza intreruperilor neplanificate in alimentarea cu electricitate, acesta fiind principalul.

Chinezii au lansat cel mai modern satelit de observatie

Chinezii nu vor sa puna monopol doar asupra pietei de telefoane mobile, aparent. China a lansat luni cel mai sofisticat satelit de observatie al sau, Gaofen-9, care poate face fotografii cu o rezolutie de mai putin de un metru. Satelitul a fost lansat de la centrul Jiuquan din provincia Gansu, din nord-vestul tarii, la ora [] Chinezii au lansat cel mai modern satelit de observatie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Boxerul american Floyd Mayweather este cel mai bine platiti sportiv din lume, cu venituri record de 300 de milioane de dolari in perioada iunie 2014-iulie 2015

Boxerul american Floyd Mayweather a avut venituri record de 300 de milioane de dolari in perioada iunie 2014-iulie 2015, fiind cel mai bine platit sportiv din lume, informeaza Forbes. Mayweather l-a devansat astfel pe.

Floyd Mayweather este sportivul cel mai bine platit al planetei

Boxerul american Floyd Mayweather a realizat venituri record de 300 milioane dolari in perioada iunie 2014 - iunie 2015, fiind sportivul cel mai bine platit al planetei, conform clasamentului stabilit de revista.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )