Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai puternici sportivi din Romania s-au intrecut in Bacau FOTOGALERIE

Adevărul Adevărul,
Cei mai puternici sportivi din Romania s-au intrecut in Bacau FOTOGALERIE

Sala de atletism din Bacau a gazduit in acest weekend Campionatele Nationale de powerlifting pentru seniori. continuă pe Adevărul

Cea mai mare mamaliga din Romania, pregatita la Cluj.

Cea mai mare mamaliga pregatita vreodata in Romania a fost preparata la Cluj, cu ocazia Campionatului International de Gatit in Aer Liber. Mamaliga a fost pregatita de bucatarii de la restaurantul Memo 10, detinut de Primaria Cluj-Napoca. Este vorba de o mamaliga de 200 de kilograme, cu branza si cu jumari. Dupa omologarea recordului national, mamaliga a fost impartita participantilor la evenimentul organizat in parcarea Polus Center. La campionatul de gatit din parcare au participat echipe .

Bucurestenii, printre cei mai nepoliticosi oameni din lume, conform unui test al Readers Digest

Romanii, in special cei din orase mari ca Bucurestiul, sunt obisnuiti cu mici neplaceri si nepoliteti din partea celor din jur sa fie calcati pe picioare sau impinsi in autobuz fara a auzi.

Bucurestenii, printre cei mai nepoliticosi oameni din lume, conform unui test al Readers Digest

Romanii, in special cei din orase mari ca Bucurestiul, sunt obisnuiti cu mici neplaceri si nepoliteti din partea celor din jur sa fie calcati pe picioare sau impinsi in autobuz fara a auzi.

A murit Joe South, unul dintre cei mai cunoscuti compozitori din lume

Castigator al premiului Grammy, compozitorul si cantaretul Joe South a murit la varsta de 72 de ani, in urma uni atac de cord. South, pe numele sau adevarat Joseph Souter, a ramas in memoria publicului.

Cel mai longeviv barbat din Europa a murit, la varsta de 111 ani.

Cel care era considerat cel mai longeviv barbat din Europa, spaniolul Francisco Fernandez, a incetat din viata vineri, la varsta de 111 ani, in localitatea Pinilla de la Valderia din provincia Leon, anunta agentia EFE, citata de Agerpres. El s-a nascut pe data de 24 iulie 1901 si obisnuia sa-si sarbatoreasca ziua de nastere in ziua urmatoare, cu prilejul festivitatilor de Sf. Apostol, la care se reunea toata familia lui, cum s-a intamplat si in acest an cand a fost inconjurat de cei 3 copii ai .

Efectele crizei economice: Cuplurile din Romania nu se mai casatoresc

De la izbucnirea crizei economice aproape ca nu exista sector de activitate care sa nu fie afectat. Iar efectele problemelor economice se rasfrang si asupra cuplurilor din Romania, care aleg sa nu se mai.

Care este stadiul lucrarilor la autostrada Timisoara - Lugoj Lot 1, primul tronson de autostrada din Romania care ar putea fi finalizata inainte de termen

Lucrarile la lotul 1 al autostrazii Timisoara - Lugoj varianta de ocolire a municipiului Timisoara) in lungime de 9,5 km sunt intr-un stadiu avansat si exista sanse ca acest tronson sa fie inaugurat inainte de termen. La solicitare HotNews. ro, CNADNR a precizat ca la finele lunii august stadiul lucrarilor era de 75,95%, fata de 61,83% in iulie si 48,41% in iunie. CNADNR a precizat ca termenul contractual de finalizare a lucrarilor este aprilie 2013 si a evitat sa spuna daca tronsonul va fi gata mai devreme, insa surse apropiate situatiei au precizat ca, daca ritmul sustinut al lucrarilor va continua, autostrada Timisoara - Lugoj Lot 1 ar putea fi prima autostrada din Romania finalizata inainte de termen.

Utile: Viroza respiratorie, boala inceputului de scoala; Ce medicamente pot duce la ingrasare; Cele mai bune antibiotice din natura

Tehnicile-minune care redau barbatia. Medicii romani invata de la straini cum sa isi ajute pacientii care au hipospadias, o malformatie a penisului foarte intalnita printre barbatii din Romania. Unul. Ceaiul de musetel calmeaza gastrita/ Toamna, durerile de stomac se intetesc. Iata cum le poti trata. Gastrita este o afectiune inflamatorie si distrofica a mucoasei gastrice, producand.

MINI John Cooper Works GP, cel mai rapid model din gama

MINI va lansa la Salonul Auto de la Paris editia limitata John Cooper Works GP. Cel mai rapid MINI construit vreodata va ajunge pe piata din Romania la finele acestui an, la un pret de pornire de 34. 285 Euro, fara TVA.

Daniel Chitoiu: Ministerul Economiei se intalneste luni reprezentantii bancilor din Romania pentru a gasi solutiile de finantare pentru Oltchim

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat, joi, ca va discuta cu reprezentantii bancilor private din Romania in scopul obtinerii de sprijin financiar pentru Oltchim la plata salariilor restante si la asigurarea capitalului de lucru pe o perioada de o luna, pana la privatizarea societatii, relateaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )