Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cei mai tineri miliardari ai lumii

Adevărul Adevărul,
Cei mai tineri miliardari ai lumii

Cei mai tineri cinci miliardari ai lumii au o avere insumata de peste 57 de miliarde de dolari, iar ocupantul primului loc are o avere de 2,1 miliarde de dolari la numai 25 de ani, potrivit Forbes. continuă pe Adevărul

Nou termen in dosarul care a scandalizat Romania: Cei 7 tineri acuzati de viol, in fata instantei (VIDEO)

Cazul care a socat o tara intreaga revine in atentie. Cei 7 tineri acuzati ca au violat o eleva de 18 ani ajung vineri in fata instantei, informeaza B1 TV. Mai multe persoane fizice dar si reprezentantii.

SONDAJ Peste trei sferturi din romani fac donatii cand merg la biserica. Cei mai multi dintre cei care au fost in pelerinaje s-au dus la mormantul lui Arsenie Boca

Aproape 70% din romani se roaga cel putin o data pe zi, iar 27% de mai multe ori pe zi, si peste trei sferturi dintre ei fac donatii atunci cand merg la biserica, arata rezultatele unui studiu IRES cu privire la perceptiile populatiei asupra religiei si comportamentul religios. Cei mai multi dintre cei care au fost in pelerinaje s-au dus la mormantul lui Arsenie Boca de la Prislop.

TOP 20 Cei mai scumpi fotbalisti din lume in 2015. Messi lupta cu recordurile. Ronaldo, depasit de un nume SURPRIZA!

Fotbalisti declarati netransferabili de catre cluburile lor, cei mai valorosi jucatori ai fotbalului european sunt sportivii care, atunci cand trec de la o echipa la alta, de regula, doboara recorduri, atat in ce priveste sumele de transfer, cat si salariile. Una dintre marile surprize o reprezinta faptul ca Messi nu se mai lupta cu Ronaldo pentru suprematie in acest top.

Elixirul vietii, DEZVALUIT de cei mai batrani gemeni din lume

Cei mai batrani gemeni din lume sunt belgienii Pieter si Paulus Langerock, care au implinit in iulie 102 ani. Cei doi au dezvaluit ca au ajuns la aceasta varsta inaintata deoarece au baut in fiecare zi un pahar de vine rosu .

Ei sunt cei mai batrani frati gemeni din lume! Povestea lor de viata te va impresiona

Cei mai batrani frati gemeni din lume au 102 ani si sunt belgieni, scrie EFE, care citeaza o stire aparuta miercuri in ziarul belgian Le Soir. Nascuti la 13 iulie 1913, Pieter si Paulus.

IRES: Praznicele Adormirii si Nasterii Maicii Domnului, ocaziile cu care cei mai multi romani merg in pelerinaje

Adormirea Maicii Domnului 15 august) si Nasterea Maicii Domnului 8 septembrie) reprezinta ocaziile in care cei mai multi romani merg in pelerinaje, releva rezultatele celui mai recent studiu IRES cu privire la perceptiile populatiei din Romania asupra religiei si comportamentul religios, .

Cei mai versati spargatori de locuinte, prinsi de politisti: Liderul gruparii, un om de afaceri care detine un hotel in Voluntari

Cei mai experimentati spargatori de locuinte din Capitala au fost prinsi de politisti, care ii urmaresc de mai bine de un an. in acest interval de timp, hotii au reusit sa jefuiasca 11 case din care au.

Sinteza Zilei: Imagini cu unul dintre cei mai bogati oameni al planetei

Sultanul din Brunei este unul dintre cei mai fericiti pamanteni: are cea mai mare avere de pe planeta, a strans o colectie impresionanta de masini, iar tara pe care o stapaneste este invidiata pentru .

Astra pierde pe unul dintre cei mai importanti fotbalisti din ultimele sezoane

Sumudica l-a pierdut pe unul dintre cei mai buni jucatori de la Astra, inaintea derbiului cu Steaua. Japonezul Takayuki Seto s-a transferat in Turcia, unde va fi coleg cu Gabi Torje la Osmanlispor. in schimb,.

VIDEO. Cei mai norocosi biciclisti in viata

Afi norocos, in general, nu e un lucru rar in viata unui om. insa in cazul unora, pare ca se pot intalni o singura data cu un noroc asemanator celui pe care l-au avut cei doi protagonisti ai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )