Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cel mai bogat patron din Liga 1 pune tunurile pe Steaua

Online Sport Online Sport,
Cel mai bogat patron din Liga 1 pune tunurile pe Steaua

Ioan Niculae, seful de la Astra Giurgiu si cel cel mai bogat patron din Liga 1, a declarat joi ca Steaua este principala echipa care a beneficiat de greselile de arbitraj. continuă pe Online Sport

Cel mai cald Craciun din Rusia, din ultimii 100 de ani. Ce temperaturi arata termometrele

In Rusia a fost inregistrat cel mai cald Craciun din ultimii 100 de ani. Meteorologii au anuntat ca in Rusia a fost inregistrat cel mai cald 25 decembrie din ultimul secol. La Moscova s-au inregistrat in jurul p.

Caru' cu vedete: In sfarsit, s-a decis sa vorbeasca! Andreea Berecleanu dezvaluie amanunte nestiute despre divortul ei de Andrei Zaharescu; Printul Paul va fi cel mai bogat roman; Florin Piersic desfiinteaza toate zvonurile ca ar fi avut o relatie cu Mih

Primul pictorial impreuna! Elena Basescu, alaturi de fiica si de sotul sau! Uite cat a crescut Sofia Anais. Elena Basescu si sotul ei, Bogdan, au realizat primul pictorial impreuna cu fiica lor, Sofia Anais, in varsta de trei luni. Smiley, milionar in euro la numai 30 de ani. Andrei Tiberiu Maria, Smiley 30 de ani), pe numele lui de scena, se poate aseza linistit la gura sobei, acum, in prag de Sarbatori, caci anul 2013 a fost cel mai banos din intreaga lui cariera.

Cel mai rau pirat din Suedia va plati 481.000 de euro pentru un film pus pe torrente

Un suedez in varsta de 28 de ani a fost obligat sa plateasca despagubiri 481. 000 de euro, cea mai mare suma pentru o astfel de ilegalitate, pentru ca a incarcat un film inainte de pre-lansare pe site-ul Swebits al BitTorrent, scrie The Guardian .

24.000 de vizitatori pe zi pentru cel mai nou mall din Bucuresti, la 2 luni de la deschidere

Deschis in urma cu doua luni, mallul Promenada Floreasca evolueaza aproape de parametrii estimati, inregistrand un numar mediu de aproximativ 24. 000 de vizitatori zilnici, au declarat oficialii centrului comercial.

Cel mai temut interlop iesean a fost condamnat la 15 ani de inchisoare

Cosmos Tanase, cel mai temut interlop din Iasi, a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru trafic de droguri. in acelasi dosar au fost condamnati si doi dintre locotenentii lui. in urma cu un an, cei trei.

Record Guinness:Un britanic, desemnat cel mai longeviv pacient care a suportat un transplant cardiac

Un barbat din Marea Britanie a intrat in Cartea Recordurilor Guinness, marti, dupa ce a fost desemnat cel mai longeviv pacient care a suportat un transplant de inima, informeaza BBC. Britanicul John McCafferty,.

Multi romani petrec Craciunul si Revelionul in Ungaria, la cel mai mare complex balnear din Europa

Multi romani din vestul tarii petrec Craciunul la vecinii nostri unguri. Sunt atrasi de cel mai mare complex balnear din Europa, care ii asteapta in fiecare an cu oferte speciale de vacanta. Dupa masa.

Sarbatori fericite, peste granita! Multi romani petrec Craciunul si Revelionul in Ungaria, la cel mai mare complex balnear din Europa

Multi romani din vestul tarii petrec Craciunul la vecinii nostri unguri. Sunt atrasi de cel mai mare complex balnear din Europa, care ii asteapta in fiecare an cu oferte speciale de vacanta. Dupa masa.

Romania va deveni cel mai mare exportator de seminte de floarea soarelui in sezonul 2013-2014

Romania va deveni cel mai mare exportator de seminte de floarea soarelui in sezonul 2013-2014. Si asta pe fondul unei productii mari si a lipsei de tarife sau cote privind livrarile, afirma Oil World, preluata.

Nicolae Voiculet, cel mai mare naist al lumii. Ascultati aici doua melodii ale artistului

Cel mai mare naist al lumii, Nicolae Voiculet, si-a incantat publicul, marti, cantand doua melodii, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, acolo unde a fost invitat. Voiculet a cantat cea de-a doua.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )