Libnet.ro
UNICEF

12:15

Sondaj PNL: Iohannis are potentialul cel mai bun pentru prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Sondaj PNL: Iohannis are potentialul cel mai bun pentru prezidentiale

Cercetarea sociologica comandata de PNL pentru a decide candidatul la prezidentiale intre Crin Antonescu si Klaus Iohannis concluzioneaza ca actualul presedinte al partidului are potentialul cel mai bun in perspectiva alegerilor din toamna, au declarat pentru Mediafax surse liberale. continuă pe Adevărul

Romanii il regreta pe Ceausescu. Cel mai recent sondaj arata ca este considerat cel mai potrivit fost presedinte

Nicolae Ceausescu este considerat cel mai potrivit fost presedinte al Romaniei, conform rezultatelor unui barometru INSCOP, informeaza AGERPRES. Nicolae Ceausescu ocupa primul loc in top, 24,7% dintre romani .

Cel mai bun ulei din Europa se face in Romania. Afacerea unei familii din Cluj a prin aripi

Trebuie sa ai imaginatie si sa fii dedicat in toate aspectele vietii tale. Iar daca vrei sa iti deschizi o afacere, nu te lasa doborat de birocratie. O familie din Cluj a demonstrat ca totul este.

Cel mai bun ulei din Europa se face in Romania. Afacerea unei familii din Cluj a prins aripi

Trebuie sa ai imaginatie si sa fii dedicat in toate aspectele vietii tale. Iar daca vrei sa iti deschizi o afacere, nu te lasa doborat de birocratie. O familie din Cluj a demonstrat ca totul este.

Iohannis are sanse mai mari decat Antonescu la prezidentiale

Klaus Iohannis are sanse mai mari decat Crin Antonescu in cursa prezidentiala, potrivit unei cercetari sociologice comandate de PNL, pentru a vedea care este candidatul ideal pentru Cotroceni, au declarat surse liberale citate de Mediafax.

Nicolae Ceausescu e considerat cel mai potrivit presedinte pe care l-a avut Romania. Urmeaza Ion Iliescu si Traian Basescu - sondaj

Nicolae Ceausescu este considerat cel mai potrivit presedinte pe care l-a avut Romania, arata rezultatele unui barometru INSCOP, citate de Agerpres.

Darie Cristea, la Adevarul Live: Ceausescu a lasat impresia ca a imbracat cel mai bine haina prezidentiala

Sociologul Darie Cristea alaturi de jurnalistii Dan Marinescu si Calin Nicolescu au dezbatut, la emisiunea Adevarul Live, rezultatele celui mai recent sondaj INSCOP, care arata ca, in opinia romanilor, Nicolae Ceausescu a fost personajul cel mai potrivit pentru a ocupa functia de presedinte al Romaniei.

Cruciada Google contra hackerilor: ia cel mai bun hacker de iPhone si creeaza echipa care vaneaza gauri de securitate

Dupa dezastrul Heartbleed din aceasta primavara, cand sute de mii de site-uri au fost puse in pericol cu o vulnerabilitate care exista de cativa ani, Google s-a decis ca trebuie sa se protejeze inainte. Astfel, a creat Project Zero, o echipa de hackeri si experti in securitate, care pot depista probleme inainte ca ele sa fie cunoscute la scara larga.

Traian Basescu: Cristian Diaconescu, cel mai legitim candidat pentru Presedintie. Un partid mic poate sa dea un presedinte mare

Presedintele Traian Basescu participa sambata la Congresul Femeilor Populare al Organizatiei de Femei a Partidului Miscarea Populara, de la Sinaia, acolo unde a afirmat ca cel mai legitim candidat pentru.

Cat castiga pe zi cel mai bine platit top model din lume

Gisele Bundchen, cel mai bine platit top model din lume in 2013, a castigat in ultimele 12 luni suma de 47 de milioane de dolari, ceea ce reprezinta o medie de 148. 000 de dolari pe zi, informeaza Mediafax.

STUDIU DTZ: Bucurestenii aleg cel mai accesibil mall, pentru cumparaturi

Accesibilitatea este cel mai important element pentru bucuresteni, in alegerea centrului comercial pentru cumparaturi, potrivit unui studiu Retail Metrics, realizat de compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )