Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cel mai bun ostropel de pui

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun ostropel de pui

Pentru masa de pranz, o farfurie cu ostropel de pui este exact ceea ce ti-ai dorit. Poti servi cu putin vin. Va fi delicios! Nu ai nevoie nici de multe ingrediente si nici de mult timp pentru pregatirea acestui preparat. continuă pe Adevărul

Sfatul lui Leon Danaila, cel mai bun neurochirurg roman, pentru tinerii la inceput de cariera

Este unul dintre cei mai cunoscuti medici neurochirurgi din Romania. La cei 82 de ani nu a renuntat la medicina, mergand in fiecare zi la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala pentru a salva.

Cel mai eficient automobil hibrid din lume este Toyota Prius 2016

Conform unu nou studiu al celor de la Consumer Reports, cea mai eficienta masina pentru amatorii de hibriduri, cu cel mai redus consum de combustibil, este Toyota Prius 2016. in teorie, cei care au o sensibilitate pentru ecologie si vor sa faca o economie enorma in ceea ce priveste automobilul din dotare, se pot orienta [].

Freya, cel mai singur catel din Marea Britanie. A fost respins de peste 18.000 de potentiali stapani

Chiar si animalele sufera si se simt singure. insa, Freya are poate cea mai trista poveste. Catelusa, din rasa Staffordshire Bull Terrier, a ajuns la sase ani sa fie considerata cel mai singur animal din Marea Britanie. Si asta pentru ca din cei 18. 720 de vizitatori si potentiali stapani, nimeni nu s-a interesat de ea.

Elvetia a construit cel mai lung tunel feroviar din lume, pentru a proteja flora si fauna Alpilor (FOTO, VIDEO)

Elvetienii au construit cel mai lung tunel ferovier, pe care il vor deschide in luna iunie. Acesta are o lungime de 57 de kilometri si a fost construit pentru a proteja zona Alpilor din Elvetia, potrivit.

Cel mai mare startup pornit in Romania, de Facebook la nici doi ani de la achizitia lui cu 500 de milioane de dolari

LiveRail, cel mai mare startup pornit in Romania, care a fost cumparat in urma cu mai putin de doi ani, va fi inchis de Facebook, potrivit Business Insider. LiveRail este un serviciu.

Cel mai vizitat obiectiv din Bucegi, Pestera Ialomitei, inchis publicului. Anumite galerii au fost inundate

Pestera Ialomitei, cel mai vizitat obiectiv din Masivul Bucegi, este inchis publicului din cauza precipitatiilor abundente cazute in ultimele zile. Pestera Ialomitei, aflata in localitatea Moroeni, judetul Dambovita, pe versantul drept al Cheilor Ialomitei, la o altitudine de 1. 660 m, are mai multe galerii inundate, ceea ce duce la imposiblitatea vizitarii acesteia.

Schema curierului fals este cel mai nou tip de inselatorie din Romania. Ce presupune acest lucru (VIDEO)

Schema curierului fals este cel mai nou tip de inselatorie din Romania. Pana acum cel putin 5 bucuresteni au cazut in plasa. Oamenii au scos la vanzare pe internet, laptopuri sau.

Cel mai ascuns secret al Magdei Palimariu. Cu cine s-a iubit prezentatoarea inainte de Piticu de la Simplu

A devenit extrem de discreta cu viata persoanala, dupa despartirea de Piticu. Si, desi in urma cu doi ani, Magda Palimariu se casatorea cu partenerul ei de viata, iata ca nu acesta era cel mai ascuns secret al prezentatoarei.

Cel mai cunoscut bordel din Timisoara, scos la vanzare

Cladirea in care a functionat cel mai cunoscut bordel din Timisoara din perioada interbelica, Sari Neni, a fost scoasa la vanzare.

Cel mai mare producator mondial de BERE si-a inghitit rivalul. Vezi reactia Comisiei Europene

Comisia Europeana a aprobat, marti, tranzactia prin care Anheuser-Busch InBev, cel mai mare producator mondial de bere, va prelua rivalul SABMiller in urma unei tranzactii de aproximativ 100 de miliarde de dolari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )