Libnet.ro
UNICEF

09:01

Cel mai mare startup pornit in Romania, de Facebook la nici doi ani de la achizitia lui cu 500 de milioane de dolari

B1 B1,
Cel mai mare startup pornit in Romania, de Facebook la nici doi ani de la achizitia lui cu 500 de milioane de dolari

LiveRail, cel mai mare startup pornit in Romania, care a fost cumparat in urma cu mai putin de doi ani, va fi inchis de Facebook, potrivit Business Insider. LiveRail este un serviciu. continuă pe B1

Arthur Popa, seful celui mai mare mall din Romania: Este tot mai greu sa construiesti un centru comercial competitiv in Bucuresti

Numit de numai cateva luni la conducerea operatiunilor centrului comercial Baneasa Shopping City, cel mai mare mall din Romania, Arthur Popa foto cover) sustine ca este din ce in ce mai greu ca un dezvoltator sa construiasca un centru comercial.

Cel mai mare producator mondial de BERE si-a inghitit rivalul. Vezi reactia Comisiei Europene

Comisia Europeana a aprobat, marti, tranzactia prin care Anheuser-Busch InBev, cel mai mare producator mondial de bere, va prelua rivalul SABMiller in urma unei tranzactii de aproximativ 100 de miliarde de dolari.

VIDEO Saptamana Haferland, cel mai mare eveniment cultural dedicat promovarii zonei sasesti din Transilvania, are loc in perioada 10 - 15 august 2016

Festivalul Saptamana Haferland, ajuns anul acesta la cea de-a patra editie, va avea loc in perioada 10 - 15 august 2016 si asteapta peste 2. 500 de turisti. Saptamana Haferland este cel mai mare eveniment cultural dedicat promovarii zonei sasesti din Transilvania, iar editia din acest an a festivalului are ca tematica centrala familia, sloganul evenimentului fiind Sasii te asteapta in familie!. Odata cu editia din acest an, festivalul isi propune sa devina primul festival dedicat turistilor care calatoresc in familie si sa le ofere acestora modalitati de petrecere a timpului liber indiferent de varsta.

Contract urias cu casa de discuri Sony. Cine este cantareata care a incheiat cel mai mare acord din istoria Marii Britanii

Casa de discuri Sony a incheiat de curand un contract fabulos cu o cantareata din Marea Britanie, acest acord fiind vazut ca cel mai mare din istoria muzicii britanice. Potrivit jurnalistilor.

Undele Wi-Fi, cel mai mare pericol pentru sanatate

Intr-o perioada in care nevoia de tehnologie este tot mai mare, conexiunea Wi-Fi este prezenta pretutindeni: in casele noastre, la birou, in cafenele, restaurant, efectiv peste tot, scrie.

Facebook inchide LiveRail, serviciul cumparat din Romania

Facebook va inchide LiveRail, cel mai mare startup pornit in Romania, cumparat in urma cu mai putin de doi ani pentru 500 de mil. de dolari, scrie Business Insider, citat de ZF. LiveRail.

Cel mai mare mall din Piatra Neamt va fi gata peste sase luni. Ce vor face africanii de la NEPI cu 18 milioane de euro

Dezvoltatorul New Europe Property Investments NEPI) si-a prezentat miercuri, 25 mai, investitia Shopping City Piatra Neamt, un complex comercial care va include un Cinema City si hipermarketul Carrefour.

Coresi Shopping Resort, cel mai verde mall din Romania

Immochan Romania a obtinut certificarea BREEAM Excellent pentru proiectul Coresi Shopping Resort din Brasov.

Curs valutar 24 mai. Cel mai mare euro din ultimele patru luni

Cotatia monedei unice europene valabila pentru marti, 24 mai, de aproape 5,2 lei, este cea mai mare din ultimele patru luni de zile .

FOTO. Cat cantareste cel mai mare nou-nascut din lume

O femeie din India a dat nastere in cursul acestei saptamani unei fetite de 6,8 kilograme aproximativ greutatea unui copil de sase luni). Bebelusul nu are inca nume si s-a nascut la Karnataka. Atat fetita, cat si mama ei, in varsta de 19 ani, se simt bine, scrie site-ul India Today, preluat vineri de 7sur7. be, anunta Agerpres.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )