Libnet.ro
UNICEF

23:00

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 28 MARTIE - 4 APRILIE Avans de 4,81% pentru titlurile Sphera Franchise Group

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 28 MARTIE - 4 APRILIE Avans de 4,81% pentru titlurile Sphera Franchise Group

Actiunile Sphera Franchise Group SFG) au inregistrat o crestere de 4,81%, in raport cu moneda euro, in intervalul 28 martie - 4 aprilie, evolutie care plaseaza titlurile operatorului lanturilor de fast-food KFC, PizzaHut si Taco Bell pe pozitia a treia in topul celor mai rentabili emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 27 MARTIE - 3 APRILIE Salt de 23,05% pentru Bitcoin

Moneda digitala Bitcoin a marcat o crestere de 23,05%, in intervalul 27 martie - 3 aprilie, depasind pragul de 5. 000 de dolari, intr-o miscare neasteptata de apreciere care a adus cotatia BTC la cel mai ridicat nivel din luna noiembrie 2018 incoace, potrivit datelor furnizate de investing. com, care replica preturile exchange-ului Bitfinex.

Liviu Dragnea, catre Petre Daea: Pentru mine, dumneata esti cel mai bun ministru din Guvern

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a marturisit ministrului Agriculturii, Petre Daea, intr-o vizita facuta la Calarasi, la inaungurarea sistemul de irigatii, ca il considera cel mai bun ministru din.

EXCLUSIV Ronnie O'Sullivan, fara perdea pentru HotNews.ro - De ce loveste uneori cu mana stanga, care este secretul succesului, de ce iubeste Romania si de ce anul 2012 a fost cel mai bun din cariera

Nu stiu altii cum sunt vorba lui Creanga), dar eu cand ma uit inapoi in timp imi aduc aminte ca am inceput sa fiu cucerit de snooker acel biliard cu o masa mare si multe bile rosii - cum se spunea in copilaria mea) dupa ce l-am vazut pe un anume Ronnie O'Sullivan jucand. Pe langa loviturile care desenau unghiuri desprinse din culegerea de geometrie care ma chinuia zilnic, acest om reusea precum un magnet sa adune aproape toata iubirea celor din tribune. La ceva ani distanta, viata mi-a oferit sansa imensa de a putea face un interviu cu cel supranumit The Rocket. Relaxat si fara sa se ascunda in spatele expresiilor standard pe care le tot auzim la conferintele de presa din sportul mondial, Ronnie m-a facut sa ma simt pret de minute bune precum un prieten pe care il cunoaste din vremuri indepartate.

INCEPAND CU DATA DE 28 MARTIE 2019, Transgaz a incheiat un contract pentru servicii de rating cu Fitch Ratings

Compania se afla in perioada de evaluare pentru acordarea unui nou rating, asteptarile fiind ca noul rating sa fie acordat Transgaz in perioada mai-iunie 2019 Transgaz a incheiat un contract pentru servicii de rating cu Fitch Ratings, incepand cu 28 martie a. c. , dupa ce a decis incetarea celui cu S and P Global Ratings, a anuntat, vineri, compania, printr-un raport publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Aproximativ 900 de kilograme de peste, confiscate de inspectorii DSVSA si politisti in perioada februarie-martie

Aproximativ 900 de kilograme de peste au fost confiscate de inspectorii DSVSA Ialomita, alaturi de politisti, in cadrul a 13 razii efectuate in perioada februarie-martie.

VIDEO Cum a ajuns Marea Neagra cel mai bun detectiv in afacerea Cocaina pe Litoral. Sunt doi curenti principali, numiti Ochii lui Klimovici

Forte importante de politie, procuratura si jandarmerie sunt concentrate in aceste zile pe litoral, acolo unde curentii din Marea Neagra continua sa aduca la mal colete in care se gasesc cantitati uriase de droguri de mare risc.

Esec rusinos in Cupa Davis! Marius Copil, cel mai bun tenismen roman, a fost invins de jucatorul de pe locul 546 mondial

Primul meci din duelul Romania - Zimbabwe, contand pentru Cupa Davis, s-a terminat cu o mare surpriza si in acelasi timp un esec rusinos pentru Marius Copil.

Esec rusinos in Cupa Davis! Marius Copil, cel mai bun tenismen roman, invins de jucatorul de pe locul ATP

Primul meci din duelul Romania - Zimbabwe, contand pentru Cupa Davis, s-a terminat cu o mare surpriza si in acelasi timp un esec rusinos pentru Marius Copil.

Cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra din acest an incepe astazi - 20 de nave militare, peste 2.000 de militari si avioane de vanatoare MiG 21 si F16

Cel mai mare exercitiu multinational naval - SEA SHIELD 19 - care va avea loc in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre incepe vineri si se va incheia in 13 aprilie. La exercitiul din acest an participa 14 nave militare romanesti si sase nave militare din Bulgaria, Canada, Grecia, Olanda si Turcia, cu un total de aproximativ 2. 200 de militari, dar si avioane de vanatoare Mig 21 si F-16.

VIGOROUS WARRIOR 19: Cel mai mare exercitiu medical multinational din istoria NATO, are loc la Bucuresti

Cel mai mare exercitiu medical multinational din istoria Aliantei Nord-Atlantice, Vigorous Warrior 19, are loc in aceasta saptamana, la Bucuresti, Cincu si Constanta, fiind co-organizat de Centrul de Excelenta al NATO pentru Medicina Militara, Statul Major al Apararii si Directia Medicala a Ministerului Apararii Nationale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )