Libnet.ro
UNICEF

01:05

CU CEL MAI BUN RITM LUNAR DIN ULTIMII DOI ANI Sectorul constructiilor rezidentiale a continuat revenirea, in august

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CU CEL MAI BUN RITM LUNAR DIN ULTIMII DOI ANI Sectorul constructiilor rezidentiale a continuat revenirea, in august

Numarul autorizatiilor de construire pentru cladiri rezidentiale eliberate in Romania, in luna august 2020, a urcat cu 15% fata de luna august 2019, la 4. 331 de unitati, cel mai ridicat nivel lunar din iulie 2018 incoace, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai bun lapte pentru sanatatea oamenilor. Romanii ar trebui sa il consume incepand de acum

O vizita la supermarket ofera cumparatorilor un numar coplesitor de optiuni de lapte, iar alternativele de lapte pe baza de plante devin obisnuite. Cel mai bun lapte pentru sanatatea oamenilor Aceste alternative pot fi potrivite pentru persoanele care sunt intolerante la laptele sau care au preferinte etice sau de alta natura. Acestea tind sa fie .

Orasul cu cel mai mare salariu minim din lume. Unde se va trai regeste

Salariu minim pe economie este unul din cele mai importante criterii cand vine vorba de orasele mari europene. Se pare ca unul dintre acestea va deveni, daca nu tentant, cel putin ofertant din acest punct de vedere. Orasul cu cel mai mare salariu minim din lume Locuitorii orasului Geneva au aprobat duminica propunerea pentru un .

Cel mai mare alpinist roman din toate timpurile a murit. Gheorghe Dijmarescu s-a stins din viata la 59 de ani

Gheorghe Dijmarescu este considerat cel mai mare aplinist roman din toate timpurile. incepand din 1999 el a cucerit unele dintre ele cele mai inalte varfuri ale lumii si a trecut Dunarea inot. Din pacate, la 59.

Google Pixel 5, oficial: de ce este cel mai bun telefon cu Android, mai ieftin decat concurenta

In cadrul celei mai recente conferinte Google, compania americana a lansat o serie de gadgeturi. Printre ele se numara Pixel 5, cel mai nou smartphone de top al gigantului din Mountain.

Geneva va avea cel mai mare salariu minim din lume

Geneva va introduce un salariu minim de aproape 3. 800 de euro pe luna - venit minim care ar urma sa fie cel mai mare din lume. Locuitorii orasului Geneva au aprobat masura ca urmare a semnalelor ca saracia legata de Covid-19 este in crestere in orasul elvetian, relateaza The Guardian.

Cel mai bun laptop cu Windows a devenit mai rapid: de ce merita banii Dell XPS 13

In cazul in care vrei cu ardoare sa nu-ti cumperi un MacBook Pro de top pentru munca de birou, cea mai buna alternativa este un Dell XPS 13. Actualizat constant cu cele mai noi procesoare si.

Cel mai bun serviciu de streaming pentru jocuri ar putea veni de la Amazon: ce iti ofera gigantul

Investitia intr-un sistem dedicat pentru gaming ar putea fi una dintre cele mai neinspirate, avand in vedere numarul mare de servicii de streaming dezvaluite in ultimul an. De ce sa.

Tig, cel mai bun rezultat al ei la Roland Garros

Patricia Tig s-a calificat in premiera in runda a doua a turneului de Mare Slem de la Roland Garros,.

Patricia Tig in turul 2 la Roland Garros. Cel mai bun rezultat din cariera la Paris

Jucatoarea Patricia Tig s-a calificat, luni, in turul al doilea la Roland Garros, turneu de Mare Slem programat in capitala Frantei pentru urmatoarele doua saptamani.

Surse. Sedinta cu scantei la PNL dupa locale. Cu voie sau fara voie, Adrian Miutescu e cel mai bun partener al PSD. Ce alte filiale au probleme

Conducerea PNL se reuneste miercuri dimineata pentru analiza localelor. Printre filialele cu probleme este si Argesul, acolo unde organizatia a trimis o scrisoare catre Ludovic Orban, in care arata ca din cauza sefului filialei liberalii au ajuns sa aiba mai putini primari ca in 2016.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )