Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cel mai bun taiertor de lemne din Romania este un bihorean

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun taiertor de lemne din Romania este un bihorean

A dovedit ca are forta, abilitate, precizie si concentrare. Este voorba despre bihoreanul Csongor Nagy care s-a dovedit a fi cel mai bun taietor de lemne de la Campionatul National al Taietorilor de Lemne, desfasurat la Arad. continuă pe Adevărul

Diageo Reserve World Class desemneaza cel mai bun barman din lume in 2014!

Diageo Reserve World Class Competition 2014, competitia internationala ce a adus titlul national de cel mai bun barman din Romania Aidei Ashor, a desemnat vara aceasta la Londra, castigatorul competitiei mondiale dintr-un grup de 48 de finalisti. Tanara clujeanca se numara printre cei mai buni barmani din lume ai momentului, fiind totodata una din cele 5 concurente femei in cadrul competitiei internationale.

Cel mai bun job din lume: Universitatea Cambridge cauta un doctor in ciocolata

Universitatea Cambridge cauta o persoana dispusa sa studieze pentru a deveni primul doctor in ciocolata. Departamentul de Inginerie Chimica si Biotehnologie al Universitatii cauta cercetatori care sa se alature echipei incepand cu ianuarie 2015. Bursa este finantata in totalitate, iar programul de studii va dura 3 ani si jumatate, noteaza The Independent.

Agroturism la pastravarie. La hanul pescaresc din Campul Cetatii se invata cum se pescuieste si se gateste cel mai bun pastrav din Ardeal

Cel mai bun pastrav din judetul Mures, pescuit pe loc, chiar de mana celui care isi doreste peste proaspat, se mananca la Campul Cetatii. Pentru cei care vor sa petreaca clipe de relaxare departe de valtoarea orasului, surprizele oferite de localnicii din Campul Cetatii cu ajutorul naturii sunt de neocolit.

BlackBerry Passport cel mai bun telefon cu tastatura fizica [VIDEO]

BlackBerry se chinuie sa fie o firma relevanta in peisajul dispozitivelor mobile. Nu putem sa nu apreciem faptul ca raman originali. BlackBerry Passport e un dispozitiv cu tastatura fizica si un ecran patrat, pentru oamenii de afaceri. Acum, putem vedea inca un video in care apare si-si arata calitatile. Retailerul de telefoane mobile din Marea Britanie, Carphone Wearhouse, a publicat din greseala un video hands-on cu telefonul, in care putem vedea tastatura ciudata si revolutionara la lucru. Spre deosebire de [].

Dinu Patriciu a murit. Prietenul de suflet al omului de afaceri: Era cel mai bun arhitect dintre petrolisti si cel mai bun petrolist dintre arhitecti

Dinu Patriciu a murit, marti, la varsta de 64 de ani, internat fiind intr-un spital din Londra. Moartea omului de afaceri a generat de indata reactii, una dintre persoanele care a vorbit despre stransa legatura pe care a avut-o cu Dinu Patriciu fiind seful Ordinului Arhitectilor din Romania - filiala Dobrogea, Alexandru Balan.

DVD-ul Good Will Hunting, cu Robin Williams in cel mai bun rol secundar, se distribuie impreuna cu ziarul Adevarul

Capodopera cinematografica Good Will Hunting, care i-a adus regretatului Robin Williams primul si singurul premiu Oscar din cariera sa, va fi distibuita, pe suport DVD, impreuna cu ziarul Adevarul luni, 25 august, la pretul de 14,99 RON.

Cel mai impermeabil telefon din lume: Sony Xperia M2 Aqua

Sony a prezentat astazi la nivel european Sony Xperia M2 Aqua, cel mai mic si mai ieftin telefon rezistent la apa. Pe langa acest lucru, terminalul are nivelul cel mai bun de impermeabilitate.

Cel mai mare vulcan din Islanda, in pericol sa erupa. Industria aviatica din Europa a fost avertizata

Industria aviatica din Europa a fost avertizata cu privire la posibilitatea perturbarii traficului aerian din cauza activitatii inregistrate la cel mai mare sistem vulcanic din Islanda, Bardarbunga. Sky News scrie.

Jason Statham considerat cel mai barbat dintre barbati!

Intr-un sondaj realizat de revista Mens Fitness, Jason Statham a fost votat drept cel mai barbat dintre barbatii din Marea Britanie. La polul opus se afla Printul William si Simon Cowell, care au obtinut doar 1% din voturile exprimate in sondajul de opinie.

Ele sunt cele mai in voga vedete TV din Romania pe internet

Facebrands a realizat topul celor mai in voga vedete din Romania, bazat pe numarul de fani de pe Facebook si pe numarul de cautari realizate dupa numele lor pe Google, in perioada ianuarie-iulie 2014. Iata cine figureaza in clasament.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )