Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ele sunt cele mai in voga vedete TV din Romania pe internet

ADPM ADPM,
Ele sunt cele mai in voga vedete TV din Romania pe internet

Facebrands a realizat topul celor mai in voga vedete din Romania, bazat pe numarul de fani de pe Facebook si pe numarul de cautari realizate dupa numele lor pe Google, in perioada ianuarie-iulie 2014. Iata cine figureaza in clasament. continuă pe ADPM

FOTO: 10 dintre cele mai creative ceasuri din lume (partea I)

Ceasurile de mana nu se mai folosesc cum se intampla mai demult, insa mai exista unii oameni care le acorda importanta. Modelele pe care vi le vom prezenta mai jos sunt absolut deosebite, cu designuri noi, potrivite pentru era moderna in care traim si sunt menite sa ne mentina iubirea si pasiunea pentru ceasuri.

10 dintre cele mai creative ceasuri din lume (partea II)

Din pacate, in zilele noastre era telefoanelor mobile este din ce in ce mai populara, iar producatorii acestora depun eforturi constante pentru a le face mai performante, creaza functii noi si sisteme sofisticate, astfel incat nu mai acordam atata importanta ceasurilor.

Cat ar putea costa al treilea pod peste Dunare si care sunt cele patru locuri luate in calcul de Romania si Bulgaria

In doua luni ar trebui sa se decida locul unde va fi construit al treilea pod peste Dunare dintre Romania si Bulgaria, patru amplasamente fiind luate in calcul. Studiile de fezabilitate indica faptul ca podul ar urma sa coste intre 200 si 270 milioane euro, in functie de solutia tehnica aleasa, scrie site-ul Novinite.

FOTO Statiunea Brela din Croatia, renumita pentru una din cele mai frumoase plaje din Europa

In localitatea Brela, din Croatia, se afla una dintre cele mai frumoase plaje din lume, unde linia tarmului se intinde pe distanta a 5 kilometri si jumatate.

Cat de repede isi pierd calitatile nutritive unele dintre cele mai consumate alimente

Unele din cele mai intalnite alimente din camara, care au un termen de valabilitate mare, cum sunt conservele de pasta de tomate sau cartofii, isi pierd savoarea si calitatile nutritive mai repede decat ne-am fi imaginat.

Diageo Reserve World Class desemneaza cel mai bun barman din lume in 2014!

Diageo Reserve World Class Competition 2014, competitia internationala ce a adus titlul national de cel mai bun barman din Romania Aidei Ashor, a desemnat vara aceasta la Londra, castigatorul competitiei mondiale dintr-un grup de 48 de finalisti. Tanara clujeanca se numara printre cei mai buni barmani din lume ai momentului, fiind totodata una din cele 5 concurente femei in cadrul competitiei internationale.

Playtech TV Cele mai bune aplicatii de vacanta [VIDEO]

In fiecare sambata, Playtech TV este la Focus la Prima TV, la ora 18. Va vom prezenta cele mai utile aplicatii si gadgeturi pentru diverse situatii. Astazi, vorbim despre cele mai utile aplicatii din vacanta, daca inca mai vreti sa plecati. Aplicatia Waze Ce rost are sa te duci in vacanta daca stai cu masina in trafic la o coada imensa? Au patit-o multi, mai ales cand s-au intors de la mare, cand au descoperit ca autostrada Constanta-Bucuresti e blocata [].

Povestea din spatele unor locuinte uimitoare: proiectul bucurestean Urban Spaces, in finala uneia din cele mai cunoscute competitii mondiale de arhitectura

Proiectul rezidential Urban Spaces, de pe strada Dogarilor din Capitala, este una dintre cele mai apreciate constructii din Bucuresti la nivel de arhitectura. In iulie proiectul a castigat Anuala de Arhitectura, acum este in finala Bienalei de.

webPR: A doua editie Kids Education reuneste cele mai bune oferte educationale pentru copii

Au fost deschise inscrierile pentru a doua editie a Kids Education. Evenimentul va avea loc in perioada 4-5 octombrie, la Palatul Copiilor din Bucuresti si isi propune sa reuneasca cele mai bune oferte educationale pentru copii, dintre cele disponibile in prezent in Romania. Zeci de firme, institutii si organizatii care ofera servicii de educatie premium pentru copii sunt asteptate sa isi prezinte ofertele in cadrul Kids Education.

Peste 15.200 de locuri de munca, disponibile luni. Cele mai multe sunt in Cluj, Prahova si Bucuresti

Peste 15. 200 de locuri de munca sun disponibile, luni, la nivel national, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi sunt Bucuresti, Cluj si Prahova.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )