Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cel mai controversat caz din Marea Britanie. ingerul Mortii a fost arestat. Lucrurile pe care le-a facut sunt iNFIORATOARE

Antena3 Antena3,
Cel mai controversat caz din Marea Britanie. ingerul Mortii a fost arestat. Lucrurile pe care le-a facut sunt iNFIORATOARE

Un infirmier din Manchester este acuzat de uciderea a trei pacienti din spitalul unde lucra si de alte cateva zeci de tentative de otravire. Barbatul, tata a doi copii, este originar din Filipine si s-a stabilit. continuă pe Antena3

Dusa, dupa moartea militarului roman in Kandahar: Afganistanul ramane cel mai periculos loc din lume

Afganistanul ramane cel mai periculos loc din lume, aminteste ministrul Apararii,Mircea Dusa, duminica, adresand un mesaj de condoleante in legatura cu moartea militarului ClaudiuConstantin.

Bisericile din Marea Britanie se leapada de cele sfinte si devin baruri

Tot mai multe biserici din Marea Britanie trec printr-o schimbare radicala, obiectele de cult fiind inlocuite cu produse comerciale, iar slujbele religioase cu activitati de divertisment. Din cauza declinului crestinismului si a cheltuielilor greu de suportat, vechile biserici britanice devin rand pe rand baruri si supermarketuri, relateaza AFP.

Ponta: Romania avea cel mai mic pret din UE la carburant, dar acciza asigura finantare pe termen lung

Romania avea cel mai mic pret la benzina dintre tarile UE si ocupa locul 23 la pretul pe motorina, inaintea introducerii accizei la carburant, dar prin aceasta masura se doreste o finantare pe termen lung.

Casatoria cuplurilor gay din Marea Britanie intra in legalitate la miezul noptii; cuplurile se intrec pentru a spune juramintele de dragoste

Cuplurile gay din Marea Britanie se pregatesc pentru momentul special in care isi vor spune juramintele de casatorie, la miezul noptii, imediat ce legea care permite casatoria persoanelor de acelasi sex va intra in vigoare. Mai multe cupluri se intrec pentru a castiga titlul de prima pereche gay casatorita din Anglia si Tara Galilor.

Casatoria cuplurilor gay din Marea Britanie intra in legalitate la miezul noptii. Cuplurile se intrec pentru a spune juramintele de dragoste

Cuplurile gay din Marea Britanie se pregatesc pentru momentul special in care isi vor spune juramintele de casatorie, la miezul noptii, imediat ce legea care permite casatoria persoanelor de acelasi sex va intra in vigoare. Mai multe cupluri se intrec pentru a castiga titlul de prima pereche gay casatorita din Anglia si Tara Galilor.

Victorie a opozitiei de dreapta in alegerile locale din Franta. Extrema dreapta obtine cel mai bun scor din istorie. Parisul va fi condus in premiera de o femeie primar

Dreapta franceza opozitie) este castigatoarea alegerilor locale al doilea tur) desfasurate duminica, obtinand 45,91 % din voturi, indica rezultatele oficiale partiale. Partidul Frontul National formatiune de extrema dreapta) confirma ascensiunea din primul tur al alegerilor, cu un scor de 6,84% - Frontul National va avea primari in 13 orase de peste 9. 000 de locuitori - in conditiile in care liderul partidului, Marine Le Pen, isi propusese victoria in cel putin zece orase. De altfel, scorul inregistrat de Frontul National este cel mai bun din istorie pentru extrema dreapta din Franta. Stanga franceza, aflata la putere, a obtinut un scor de 40,57%, considerat un esec, potrivit primelor rezultate oficiale partiale date publicitatii duminica seara.

Cel mai mare scandal din istoria Chinei comuniste.

Ciu Yongkang a fost ministru al Securitatii de Stat pana in 2007, ministru al Pamantului si rezervelor naturale pana in 1999 si presedintele Corporatiei Nationale Chineze a Petrolului pana in 2012, cand s-a retras. Acum, noua putere a presedintelui Xi Jinping a declansat o operatiune anticoruptie impotriva lui Ciu si a confiscat bunuri in valoare de 90 miliarde yuani, 14,5 miliarde dolari) de la rudele si apropiatii acestuia. N-au trecut nici trei zile de cand scriam despre coruptia .

Targul de Joburi WorkTravel, sute de locuri de munca in Marea Britanie.

Romanii pot aplica, sambata, la Targul de Joburi WorkTravel 2014, pentru unul din cele peste 300 de locuri de munca in Marea Britanie UK) oferite de o serie de angajatori britanici. Targul, organizat in Capitala, de USTravel, va reuni deopotriva cei mai mari parteneri de munca din UK, precum si persoanele interesate de a-si gasi un job serios, cu un contract pe perioada nedeterminata si salariu motivant. Romanii pot opta pentru un loc de munca in industria ospitalitatii, in domeniul .

S-a dublat numarul romanilor care aplica pentru un loc de munca in Marea Britanie

Numarul romanilor care aplica pentru locuri de munca in Marea Britanie s-a dublat dupa ridicarea restrictiilor pe piata muncii. Potrivit publicatiei The Times, Marea Britanie a devenit destinatia de top pentru.

Fumatul va fi scos in afara legii in Marea Britanie.

Marea Britanie va interzice fumatul. Informatia a aparut in cotidianul Daily Mail. Conform acestei publicatii, medicii britanici au solicitat Asociatii Medicale Britanice sa faca presiuni asupra guvernului pentru interzicerea permanenta a vanzarii de tigari catre oricine e nascut in acest secol, intr-o incercare de a eradica complet fumatul. Planul vizeaza ridicarea limitei de varsta pentru cumparatorii de tigari, care acum trebuie sa aiba minimum 18 ani, in fiecare an, pana cand ultimii .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )