Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cel mai emotionant mesaj din mijlocul manifestantilor: CINCI OAMENI AU VRUT SA LANSEZE UN ALBUM, DAR... - FOTO

Antena3 Antena3,
Cel mai emotionant mesaj din mijlocul manifestantilor: CINCI OAMENI AU VRUT SA LANSEZE UN ALBUM, DAR... - FOTO

Fotograful MIhai Constantineanu a surprins unul dintre cele mai puternice mesaje ale manifestatilor din Capitala. Un omagiu adus membrilor trupei Goodbye To Gravity. foto: Mihai. continuă pe Antena3

Cel mai profitabil export din Finlanda este un joc pentru mobil

Dupa cativa ani in care Candy Crush a obtinut suprematia cand vine vorba de profit din jocuri de mobil, Clash of Clans se pare ca este noul lider in domeniu. Indiferent daca va jucati sau nu jocuri pe mobil, este inevitabil sa nu va fi lovit la un moment dat de o reclama la Clash [] Cel mai profitabil export din Finlanda este un joc pentru mobil Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Colocviu: Statul roman cel mai mare dusman al societatii civile?

Revista Timpul si Asociatia Revistei Timpul demareaza in aceasta saptamana colocviile Oamenii Timpului. Manifestari culturale de inalta tinuta, colocviile vor fi organizate la Muzeul Unirii. Primul eveniment il are ca invitat pe jurnalistul si activistul civic Liviu Mihaiu si este programat azi de la ora 17. Tema este Statul roman - cel mai mare dusman al societatii civile?.

Lenovo Yoga 700 este cel mai accesibil ultraportabil ultraflexibil

Dupa ce ne-au impresionat cu o serie de sisteme ultraportabile de top, chinezii au lansat mult mai accesibilul Lenovo Yoga 700 pe aceeasi reteta. in urma cu cateva saptamani, cei de la Lenovo au anuntat cu surle si trambite, cea mai noua serie de sisteme hibride cu numele Lenovo Yoga 900. Acelea aratau foarte bine [] Lenovo Yoga 700 este cel mai accesibil ultraportabil ultraflexibil Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

CM Rugby 2015: Cine a fost ales cel mai bun rugbist al anului

Dan Carter, campion mondial cu echipa Noii Zeelande, care a cucerit titlul, la Londra, sambata trecuta, a fost desemnat cel mai bun rugbist al anului 2015.

VIDEO Filmul celui mai mare protest din ultimii ani: E doar inceputul!

In punctul maxim, coloana oamenilor care au protestat marti seara in Bucuresti a fost de peste 2 km. Au fost mai bine de 25. 000 de oameni care si-au strigat nemultumirea fata de autoritati si intreaga clasa politica si au cerut demisia premierului Ponta, a ministrului de interne Oprea, a primarului sectorului 4 Piedone, ba chiar si a Patriarhului Daniel. A durat mai bine de sapte ore si a fost cel mai de amploare protest din ultimii ani in Bucuresti. In repetate randuri, cei din strada au strigat ca e doar inceputul.

Yuanul, in cea mai mare apreciere din ultimii zece ani

Yuanul s-a apreciat, vineri, cel mai mult dupa anul 2005, cand China a renuntat la cotarea stricta a monedei fata de dolar, dupa ce banca centrala a anuntat ca analizeaza relaxarea controlului capitalului, printr-un program pilot in zona comerciala libera din Shanghai, relateaza Bloomberg, conform Mediafax.

Oprea: Nu voi mai face parte din niciun guvern

Vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat ca personal nu va mai face parte din niciun guvern, dar ca UNPR va intra in negocieri pentru a face parte din noua echipa guvernamentala. Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca demisioneaza din fu .

Milionarul Ghennadi Korban, unul dintre cei mai bogati oameni din Ucraina, arestat intr-o ancheta ce vizeaza crima organizata si fapte de coruptie

Milionarul Ghennadi Korban, unul dintre cei mai bogati oameni din Ucraina, aflat in topul celor mai bogati 100 de ucraineni si mana dreapta a puternicului oligarh Igor Kolomoiski, a fost retinut sambata in cadrul unei anchete ce vizeaza crima organizata si coruptie. Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat, duminica, ca arestarea milionarului Ghennadi Korban nu este decat inceputul luptei impotriva coruptiei care sufoca tara. Sustinatorii lui Ghennadi Korban si adversari ai lui Porosenko sustin insa ca ar fi vorba despre represiune politica, scrie Agerpres.

Romania, pe locul II in topul Deloitte privind cele mai dinamice companii din domeniul tehnologic

Romania ocupa locul II in clasamentul Deloitte CE Technology Fast 50 2015, dupa Polonia, cu zece prezente in competitia celor mai dinamice companii din domeniul tehnologic, pe baza cresterii veniturilor obtinute pe o perioada de patru ani.

Azi s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta toamna

Cea mai scazuta temperatura din tara din aceasta toamna, de minus 11 grade Celsius, s-a inregistrat duminica dimineata, la Miercurea Ciuc, noiembrie debutand cu temperaturi sub limita inghetului in intreaga zona joasa a Transilvaniei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )