Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cel mai inalt om din lume s-a intalnit cu cel mai scund om din lume

Antena3 Antena3,
Cel mai inalt om din lume s-a intalnit cu cel mai scund om din lume

Cel mai inalt om din lume, turcul Sultan Kosen, care are o inaltime de 2,51 metri, s-a intalnit joi, la Londra, cu cel mai scund om din lume, nepalezul Chandra Bahadur Dangi, care are o inaltime de doar 54,6. continuă pe Antena3

FOTO. Cel mai inalt om din lume s-a intalnit cu cel mai scund om din lume

Cel mai inalt om din lume, turcul Sultan Kosen, care are o inaltime de 2,51 metri, s-a intalnit joi, la Londra, cu cel mai scund om din lume, nepalezul Chandra Bahadur Dangi, care are o inaltime de doar 54,6 centimetri, informeaza Mediafax.

Ziua Recordurilor, sarbatorita in intreaga lume. Cel mai inalt om de pe Pamant s-a plimbat cu cel mai scund om din lume

600 de mii de oameni au luat parte la incercari de doborare a recordurilor in intreaga lume, de ziua mondiala a recordurilor. in cadrul evenimentului global, cel mai inalt om de pe planeta s-a intalnit.

Cel mai complicat ceas din lume a fost vandut cu 24 milioane dolari

Cel mai complicat ceas creat vreodata a devenit si cel mai scump din lume, fiind vandut pentru 24 milioane dolari, la o licitatie organizata la Geneva, relateaza BBCNews. Supercomplicatia lui Henry.

FOTO VIDEO Cel mai luxos tren din lume: cat costa o calatorie si ce reguli trebuie sa respecte pasagerii

Un tren cu aburi ce ofera celor interesati calatorii de-a lungul Africii de Sud este considerat a fi cel mai luxos din lume, garniturile fiind dotate cu apartamente de lux, dar fara acces la Internet.

Mr. Mrs. Smith au decis! Iata care sunt cele mai tari hoteluri din lume!

Cauti cel mai reusit bar construit in interiorul unui hotel? Sau poate cel mai tare hotel eco-friendly? Ei bine, acum iti va fi mult mai usor sa le identifici, deoarece tocmai s-au acordat premiile pentru cele mai reusite boutque hoteluri din lume, Smith Hotel Awards 2014!.

Cel mai sarac presedinte a primit o oferta de NEREFUZAT! Un milion de dolari pentru RABLA din garaj. Ce crezi ca va face cu banii?

Un seic arab este de parere ca cel mai sarac sef de stat din lume, presedintele din Uruguay, Jose Mujica, are mare nevoie de bani. El i-a oferit lui Mujica 1 milion de dolari in schimbul unui VW Beetle, din 1987,.

FOTO: Universuri subterane. Cum arata cele mai frumoase PESTERI din lume

Cele mai frumoase pesteri din lume pot fi considerate ca fiind adevarate universuri subterane, iar farmecul lor este condimentat cu legende si mituri.

Trivago: Cele mai convenabile orase din lume, pentru 2015. Doua destinatii din Romania in top 20

Vizitati unele dintre cele mai incantatoare destinatiile din lume, fara sa aveti cheltuieli mari. Motorul de cautare de hoteluri www. trivago. ro a creat o lista cu cele mai avantajoase destinatii la nivel mondial, pentru anul 2015. incepand cu orase precum Mostar din Bosnia Hertegovina, se pot gasi pe lista destinatii pe placul tuturor turistilor.

FOTO Cele mai scumpe vinuri din lume in 2014

Niciuna dintre sticlele de vin care figureaza in clasamentul celor mai scumpe, dar si al celor mai bune vinuri din lume in 2014, nu ajunge la pretul de 156. 000 de euro, record stabilit anul trecut de o sticla de 12 litri, Chateau Margaux 2009, vanduta in Dubai. insa topul realizat de wine-sercher. com, site specializat in vinuri, contine adevarate bijuterii bahice din punct de vederecalitativ, nu numai al pretului piperat.

Volvo FH provoaca una dintre cele mai rapide masini sport din lume, un Koenigsegg One:1

Noua cutie unica de viteze I-Shift Dual Clutch produsa de Volvo Trucks este testata in noul film Volvo Trucks vs. Koenigsegg. In clipul video, autocamionul Volvo FH concureaza impotriva unui Koenigsegg One:1 de 1360CP si cu un raport putere/greutate de 1 la 1, ceea ce o transforma in prima megamasina din lume. Pentru a egaliza sansele, autocamionul Volvo FH va parcurge o tura de circuit in timp ce Koenigsegg parcurge doua. In ciuda acestui lucru, este greu de prevazut cine va invinge. Obiectivul cursei este de a supune cutia de viteze I-Shift Dual Clutch produsa de Volvo la testul extrem.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )