Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cel mai inteligent copil de pe planeta, un roman. La 3 ani, numara pana la 1.000 si vorbeste trei limbi straine

Antena3 Antena3,
Cel mai inteligent copil de pe planeta, un roman. La 3 ani, numara pana la 1.000 si vorbeste trei limbi straine

Cel mai inteligent copil de pe planeta, un roman. La 3 ani, numara pana la 1. 000 si vorbeste trei limbi straine. continuă pe Antena3

Exporturile de ceasuri elvetiene - cel mai mare declin din ultimii cinci ani

Exporturile de ceasuri elvetiene au inregistrat, in luna noiembrie, cel mai mare declin din ultimii cinci ani, in conditiile in care livrarile spre Hong Kong au scazut cu peste un sfert, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Pretul petrolului Brent, la cel mai redus nivel din ultimii 11 ani

Pretul petrolului Brent, de referinta la Bursa din Londra, a atins, ieri, cel mai redus nivel din ultimii 11 ani, pe fondul speculatiilor potrivit carora furnizorii din Orientul Mijlociu pana in Statele Unite vor avea o supraoferta tot mai mare, in cadrul luptei pentru pastrarea cotelor de piata.

Facebook a pus ochii pe cel mai tare olimpic roman. Elevul are un loc de munca asigurat

Rares Buhai, cel mai medaliat elev roman la olimpiade, a reusit o noua performanta! Tanarul le-a atras atentia celor de la Facebook si deja are asigurat un loc de munca la ei. Elevul din Bistrita- Nasaud.

Cum dezinformeaza revista TIME. Florin Salam NU este cel mai cautat roman pe Google

Revista TIME a prezentat, miercuri, un infografic cu cele mai cautate personalitati in anul 2015 in fiecare tara bazat pe datele din Google, din care reiese ca in Romania cel mai popular nume din cautarile pe.

Florin Salam NU este cel mai cautat roman pe Google

Revista TIME a prezentat, miercuri, un infografic cu cele mai cautate personalitati in anul 2015 in fiecare tara bazat pe datele din Google, din care reiese ca in Romania cel mai popular nume din cautarile pe.

Carrefour vs. Emag vs. Diverta vs. Amazon: Cine a avut cel mai mic pret la cel mai dorit cadou pentru fetite

Craciunul a insemnat si o mica goana sau vanatoare de preturi pentru cadourile celor mici. Cel mai dorit cadou pe segmentul fetitelor a fost papusa Elsa Karaoke. O prostisoara scumpa, dar. copiii sunt copii, mai ales de Craciun. Un mic tur de magazine a aratat cine a avut cel mai mic pret pentru acest dorit produs. Iata comparatia si cu fotografiile aferente de pe 23 decembrie din Carrefour, Emag,Diverta dar si Amazon. de.

Japonia: Guvernul aproba cel mai mare buget alocat Apararii din istoria tarii

Guvernul condus de premierul nipon Shinzo Abe a aprobat joi cel mai mare buget al apararii din istoria tarii, in conditiile in care tara incearca sa-si majoreze capacitatile militare, pe fondul tensiunilor cu China, scrie AFP.

Josep Guardiola, dat ca sigur la Manchester City - Va fi cel mai bine platit antrenor din lume

Pep Guardiola va fi, din vara, noul antrenor al celor de la Manchester City, dupa cum informeaza jurnalistii de la Sport. es. Informatia este sustinuta si de Bild, germanii precizand ca tehnicianul iberic va fi cel mai bine platit antrenor din lume, cu 25 de milioane de euro pe stagiune, salariu brut.

Simon Baker, cel mai sexy actor de serial

A facut furori printre reprezentantele sexului slab datorita serialului Mentalistul, asa ca nu e de mirare ca Simon Baker a fost ales cel mai sexy star dintr-o productie tv, intr-un sondaj realizat de TV Magazine si Opinion Way.

Brexitul - cel mai mare risc pentru economia britanica, in 2016

Cel mai mare risc pentru economia Marii Britanii va fi, in 2016, eventualul Brexit iesirea tarii din Uniunea Europeana), potrivit unui sondaj realizat in randul analistilor de agentia Bloomberg.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )