Libnet.ro
UNICEF

19:31

Cel mai longeviv dictator din lume a primit ultimatum sa demisioneze pana luni la pranz

B1 B1,
Cel mai longeviv dictator din lume a primit ultimatum sa demisioneze pana luni la pranz

Partidul aflat la putere in Zimbabwe inca din 1980 i-a cerut duminica lui Robert Mugabe sa demisioneze din functia de presedinte al tarii pana cel mai tarziu luni la pranz, altfel ur. continuă pe B1

Ametit de dragoste. Cel mai longeviv dictator din lume a pierdut puterea in urma unei greseli tactice

Robert Mugabe a fost rasturnat de la putere, dupa 37 de ani in care a condus Zimbabwe, din cauza unei greseli tactice pe care a facut-o, noteaza The Guardian. Mugabe, in varsta de 93 de.

Ametit de DRAGOSTE. Cel mai longeviv dictator din lume a pierdut puterea in urma unei greseli tactice

Robert Mugabe a fost rasturnat de la putere, dupa 37 de ani in care a condus Zimbabwe, din cauza unei greseli tactice pe care a facut-o, noteaza The Guardian. Mugabe, in varsta de 93 de.

Cine este Cel mai sexy barbat din lume: Am fost un urat toata viata (FOTO)

Daca topurile cu cele mai frumoase femei din lume sunt ceva obisnuit, un top al celor mai frumosi barbati este ceva mai rar intalnit. Iata insa ca revista People s-a mobilizat sa faca.

Cel mai scump laptop din lume va fi la reducere de Black Friday. Cu diferenta dintre pretul normal si cel special iti poti cumpara o masina la mana a doua

Acer Preadator 21 X si-a castigat renumele de cel mai scump laptop din lume. Acesta costa 10. 000 de euro, aproximativ 45. 000 de lei, iar maine, de Black Friday, el va cunoaste o reducere substantiala.

Cel mai scump tablou din lume. O lucrare de Leonardo da Vinci s-a vandut cu 450 de milioane de dolari

Un tablou al pictorului Leonardo da Vinci a fost adjudecat miercuri cu suma record de 450,3 milioane de dolari la o licitatie organizata de casa Christies la New York.

VIDEO|Cea mai mare aeronava din lume s-a prabusit

Cea mai mare aeronava din lume, Airlander 10, s-a prabusit, sambata, in Marea Britanie. Accidentul s-a produs in Bedfordhsire, la mai putin de 24 de ore de la un test de zbor efectuat cu succes.

Cea mai mare aeronava din lume s-a prabusit - VIDEO

Cea mai mare aeronava din lume, Airlander 10, s-a prabusit, sambata, in Marea Britanie. Accidentul s-a produs in Bedfordhsire, la mai putin de 24 de ore de la un test de zbor efectuat cu.

ACCIDENT AVIATIC! Cea mai mare aeronava din lume s-a prabusit. Care este raportul victimelor (FOTO, VIDEO)

Cea mai mare aeronava din lume a fost testata. Din nefericire, dupa ce primul zbor a fost o reusita. Airlander 10, s-a prabusit, sambata, in Bedfordhsire, Marea Britanie. Potrivit BBC, doua.

Educatia, cel mai mare buget din ultimii 10 ani. Nu se stie insa si suma

Vom avea un buget maximal, va fi cel mai mare buget din ultimii 10 ani. Ramane sa vedem anul viitor un buget mult mai consistent si mai eficient folosit. Nu pot spune cu cat va fi mai mare bugetul pentru ca depinde foarte mult si de proiectele europene pe care ministerul le-a depus, a declarat oficialul.

Liviu Pop: Ministerul Educatiei va avea, in 2018, cel mai mare bugetul din ultimii 10 ani, dar nu pot da cifre precise

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Marian Pop, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta duminica la Iasi, ca pentru anul 2018 invatamantul va avea pregatit cel mai mare buget din ultimii 10 ani, dar nu poate da cifre exacte, acesta mentionand ca depinde foarte mult si de proiectele europene pe care ministerul le-a depus, scrie Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )