Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cel mai longeviv director al Operei din Viena vorbeste despre creatia sa de pe meleaguri bistritene: Anita Hartig

Adevărul Adevărul,
Cel mai longeviv director al Operei din Viena vorbeste despre creatia sa de pe meleaguri bistritene: Anita Hartig

Ioan Holender, cel mai longeviv director al Operei din Viena, a fost prezent sambata la Bistrita pentru a vorbi despre cartea sa, despre viata sa, dar si despre cantareti pe care i-a dus pe culmile succesului. Este si cazul bistritencei Anita Hartig, care in ultimii ani a cucerit marile scene ale lumii, in parte datorita lui Ioan Holender, care a prezentat-o publicului vienez. continuă pe Adevărul

Cel mai mare arbitru roman din toate timpurile a ramas fara doua degete, dupa ce acestea i-au fost amputate la spital

Nicolae Rainea trece prin clipe grele, din cauza unor complicatii aparute in urma unui accident suferit inainte de Paste.

Brejnev, cel mai iubit rus din secolul trecut, Gorbaciov, cel mai hulit

Peste jumatate din populatia rusa este de parere ca liderul sovietic, Leonid Brejnev, a fost cel mai bun sef de stat din secolul trecut, urmat de creierul revolutiei bolsevice, Vladimir Ilici Lenin, si de.

RIDICA DRAPELUL! Romanii s-au alaturat initiativei Antena 3 de a face cel mai mare steag din lume

Tot mai multi romani se alatura, pe Facebook, initiativei Antenei 3 de a face cel mai mare steag din lume. Am primit foarte multe fotografii inedite pe pagina Drapelul Romaniei. O partedintre acestea va.

Tara noastra are cel mai mult de castigat de pe urma Nabucco

Tara noastra are cel mai mult de castigat de pe urma constructiei gazoductului Nabucco. Surse apropiate situatiei ne-au explicat: Pe teritoriul Romaniei, vor fi construiti 475 km din aceasta conducta, pentru care vor fi achitate taxe si impozite.

Ponta: Referendumul pentru modificarea Constitutiei, cel mai tarziu la sfarsitul lunii octombrie

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca referendumul pentru modificarea Constitutiei trebuie sa aiba loc cel mai tarziu la sfarsitul lunii octombrie.

Victor Ponta: Referendumul pentru modificarea Constitutiei, cel mai tarziu la sfarstiul lunii octombrie

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca referendumul pentru modificarea Constitutiei trebuie sa aiba loc cel mai tarziu la sfarsitul lunii octombrie. Adoptarea la Senat pana in vacanta de vara, adop.

Cel mai intunecat secret al presedintelui american John F. Kenedy: L-a admirat pe Hitler.

Intr-o carte publicata de curand in SUA se arata ca fostul presedinte american John F. Kennedy a fost un admirator al nazistilor in tinerete. Notele de calatorie si scrisorile lui John F. Kennedy din timpul unei vizite facute in Germania inainte de izbucnirea celui de-al Doilea Razboi Mondial demonstreaza ca fostul presedinte american a avut o simpatie pentru dictatorul Adolf Hitler, aflat atunci la putere, scrie Daily Mail, citat de Realitatea. net. Fascismul? Cel mai potrivit lucru pentru .

Victor Ponta: Referendumul pentru modificarea Constitutiei, cel mai tarziu la sfarstiul lunii octombrie

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca referendumul pentru modificarea Constitutiei trebuie sa aiba loc cel mai tarziu la sfarsitul lunii octombrie, transmite Mediafax.

Cel mai lung interviu din lume a durat 30 de ore. Ce intrebari a pus jurnalistul

Un jurnalist si un scriitor norvegian au stabilit un nou record mondial pentru cel mai lung interviu realizat vreodata , in timpul caruia au abordat subiecte diverse precum presedintii americani, jocul de sah si alte teme ceva mai personale,.

Ponta: Referendumul pentru modificarea Constitutiei, cel mai tarziu la sfarstiul lunii ...

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca referendumul pentru modificarea Constitutiei trebuie sa aiba loc cel mai tarziu la sfarsitul lunii octombrie, informeaza Mediafax. El a mai spus, la Leipzig, ca a discutat cu Crin Antonescu despre faptul ca de saptamana viitoare Comisia de modifcare a Constitutiei trebuie sa inceapa sa lucreze la turatie maxima, astfel incat caldendarul pentru modificarea legii fundamentale sa poata fi respectat. Ponta a prezentat calendarul privind modificarea .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )