Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cel mai mare cutremur din acest an din Vrancea a avut 4,5 grade pe scara Richter

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare cutremur din acest an din Vrancea a avut 4,5 grade pe scara Richter

Potrivit datelor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, cutremurul a avut loc duminica dupa- amiaza la ora locala 16. 31, iar epicentrul sau a fost localizat in Muntii Vrancei, zona Paltin-Nereju. continuă pe Adevărul

Romanii au fugit de canicula in statiunile montane: Este cel mai aglomerat weekend din acest an (VIDEO)

In statiunile montane gradul de ocupare e de 90%, dovada ca romanii au fugit din orase de canicula. Doar ca pana la aglomeratia din hoteluri, a fost aglomeratie pe Drumul National 1. Mii de turisti au.

Cel mai mare producator de generice si-a majorat afacerile la 56 mil. euro

Cifra de afaceri a Terapia Ranbaxy, cel mai mare producator de medicamente generice din Romania, s-a situat in primul semestru la 250 milioane lei 56 milioane euro), in crestere cu 8% comparativ cu perioada similara a anului trecut, scrie Mediafax .

O celula pentru Omar Hayssam. Cel mai periculos terorist din Romania va avea paza pe masura acuzatiilor

Cel mai periculos terorist din Romania va avea paza pe masura acuzatiilor. Omar Hayssam si-ar putea petrece urmatorii 20 de ani intr-o celula, in regim de maxima siguranta. Supravegheat in permanenta, va.

Pretul carnii de vita in viu, la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni

Pretul futures al carnii de vita in viu a crescut ieri, pe piata americana, pana la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni, dupa ce Tyson Foods Inc.

Luxemburg, cel mai MARE salariu minim din Europa. Pe ce loc se afla Romania.

Salariul minim legal in Belgia este de 1. 502 euro brut, al doilea salariu minim cel mai ridicat din Europa dupa Luxemburg 1. 874 de euro), au relatat vineri ziarele Le Soir si De Standaard pe baza datelor furnizate de Eurostat si citate de agentia Belga, conform Agerpres. Salariul minim a crescut cu 29% in zece ani in Belgia si 36% in Luxemburg. Ambele tari sunt urmate indeaproape de Olanda, unde salariul minim este de 1. 478 de euro crestere de 18%), Franta cu 1. 430 de euro crestere de 30%) .

Turisti pe plaje, cat nisipul marii. A fost cel mai aglomerat weekend din tot sezonul. 200.000 de oameni s-au distrat pe litoral

A fost cel mai aglomerat weekend de pe litoral de la inceputul sezonului estival. Peste 200 de mii de turisti au acoperit fiecare centimetru de plaja si au ingrosat conturile patronilor de pe litoral. Acestia.

Directorul Time Warner, despre serialul Game of Thrones: Faptul ca este cel mai piratat show din lume este mai bine decat un premiu Emmy

Jeff Bewkes, directorul executiv al Time Warner, compania care detine canalul de televiziune HBO, a declarat ca faptul ca Game of Thrones este cel mai piratat serial de televiziune din lume este mai important.

Cel mai scump concert din istorie in Romania: Roger Waters pe 28 august

Concertul Roger Waters, organizat pe 28 august in Piata Constitutiei din Bucuresti, va fi cel mai scump eveniment de acest tip organizat vreodata in Romania, potrivit CEO-ului Emagic, Laura Coroianu.

VIDEO Cel mai scump concert din istorie in Romania: Roger Waters pe 28 august

Concertul Roger Waters, organizat pe 28 august in Piata Constitutiei din Bucuresti, va fi cel mai scump eveniment de acest tip organizat vreodata in Romania, potrivit CEO-ului Emagic, Laura Coroianu.

Au aparut primele corturi in curtea Manastirii Nicula. Ultimele pregatiri la cel mai mare centru de pelerinaj din Transilvania

Cel mai cunoscut loc de pelerinaj din Transilvania, Manastirea Nicula, isi asteapta credinciosii. Deja in curtea manastirii au aparut primele corturi, spune purtatorul de cuvant al Mitropoliei Clujului, parintele Bogdan Ivanov. Se vor pregati si 16. 000 de sarmale pentru gustarea de dupa slujba de joi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )