Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare eveniment economic al ANULUI: Forumul China-Europa. Chinezii investesc 8,5 MILIARDE de euro in Romania

Antena3 Antena3,
Cel mai mare eveniment economic al ANULUI: Forumul China-Europa. Chinezii investesc 8,5 MILIARDE de euro in Romania

Premierul Chinei, impreuna cu Victor Ponta si alti 15 premieri din Europa Centrala si de Est si China sunt in acest moment la Palatul Parlamentului. A inceput forumul economic la care pe langa liderii de. continuă pe Antena3

Cel mai mare proprietar roman de birouri: In boom incepeam un proiect daca aveam 50% preinchirieri, acum trebuie sa ai 80%

Relatia proprietar-chirias este cel mai important aspect si nu inseamna doar sa ii zambesti si sa il ajuti cand are o problema, ci sa ii dovedesti cat de important este prin investitii, spune Liviu Tudor, care a reusit in acest an sa semneze cu.

Bursa reuseste sa atinga cel mai mare rulaj anual de dupa maximele din 2007

Bursa de la Bucuresti a scazut cu 0,42%, intr-o piata unde investitorii au fost mai activi la tranzactionarea actiunilor lichide, iar transferurile de marti au dus rulajul BVB din acest an peste pragul de 10 miliarde lei pe segmentul actiunilor, pentru.

Grupul feroviar Grampet are cel mai mare sindicat din sectorul privat

La sfarsitul saptamanii trecute, la Sinaia, s-au reunit mai multe organizatii sindicale care ii reprezinta pe angajatii grupului de societati feroviare Grampet grup controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, principalul ofertant pentru privatizarea CFR Marfa) si au constituit Federatia Sindicatelor Libere din Grampet FSLG) cel mai mare sindicat din sectorul privat.

Serie de CUTREMURE. Cel mai mare seism a avut magnitudine 5,5

Mai multe cutremure au avut loc sambata in nord-estul Chinei, potrivit Institutului american de geofizica USGS, cu o magnitudine maxima de 5,5, provocand pagube grave unor locuinte, relateaza AFP, conform.

Goana dupa cel mai mare tezaur din lume. Comoara lui Brancoveanu a declansat un adevarat razboi

Tezaurul brancovenesc despre care se spune ca este ascuns sub o manastire de la Baia de Arama a declansat un adevarat razboi. Este vorba despre o comoara imensa, tezaurul lui Constantin Brancoveanu, si foarte.

Probabil, nu se va intampla nimic concret la Forumul China - Europa Centrala si de Est

La Forumul Economic si Comercial China - Europa Centrala si de Est care se va derula maine la Bucuresti probabil ca nu se va intampla nimic concret, opineaza Gabriel Ghelmegeanu, presedintele Camerei de Comert si Industrie Romania-China CCIRC), care ne-a spus: Nu cred ca se va intampla nimic concret la acest forum. Probabil ca, in primul rand, vor fi trasate liniile in care China doreste sa colaboreze cu tarile din Uniunea Europeana.

Probabil, nu se va intampla nimic concret la Forumul China - Europa Centrala si de Est

La Forumul Economic si Comercial China - Europa Centrala si de Est care se va derula maine la Bucuresti probabil ca nu se va intampla nimic concret, opineaza Gabriel Ghelmegeanu, presedintele Camerei de Comert si Industrie Romania-China CCIRC), care ne-a spus: Nu cred ca se va intampla nimic concret la acest forum. Probabil ca, in primul rand, vor fi trasate liniile in care China doreste sa colaboreze cu tarile din Uniunea Europeana. --- * Update 13:12 Premierul Chinei a sosit la Bucuresti Primul-ministru al Consiliului de Stat al Republicii Populare China, Li Keqiang, insotit de o delegatie guvernamentala si de oameni de afaceri, a sosit astazi la Bucuresti cu o aeronava care a aterizat pe Aeroportul international Henri Coanda.

Maria Grapini: Aducerea unui numar cat mai mare de turisti chinezi si o platforma pentru IMM-uri intre Romania si China, printre obiectivele premierului chinez

Aducerea unui numar cat mai mare de turisti chinezi si o platforma pentru IMM-uri intre Romania si China sunt doua dintre obiectivele premierului chinez Li Keqiang, a afirmat ministrul delegat pentru Mediu de.

Cui Jia, vicepresedinte ZTE Corporation: In Romania am lucrat cu RCSRDS pentru a furniza cel mai rapid internet de banda larga/Nici un detaliu despre investitia de peste 100 milioane de euro anuntata pentru piata din Romania

Furnizam echipamente pentru retele foarte rapide de internet, iar in Romania am lucrat cu RDSRCS pentru a furniza cel mai rapid internet de banda larga, a declarat marti Cui Jia, vicepresedinte ZTE Corporation in cadrul forumului economic China-Europa Centrala si de Est. Intrebata despre investitia de 100 milioane euro care va fi demarata pe piata din Romania in acest an, aceasta a spus ca intentioneaza sa investeasca in Romania dar nu poate da detalii. Ministrul Comunicatiilor a spus ca nu comenteaza.

Cel mai bogat israelian, executat silit in Romania

Beny Steinmetz, cel mai bogat israelian, care a vrut sa investeasca o jumatate de miliard de euro in imobiliare in Romania, este executat silit, scriu jurnalistii de la incomemagazine. ro. Societatea Dakona.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )