Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cel mai mare producator de hard disk-uri: Vanzarile de computere vor fi slabe in decembrie

B1 B1,
Cel mai mare producator de hard disk-uri: Vanzarile de computere vor fi slabe in decembrie

Vanzarile de computere vor fi slabe in luna decembrie, avand in vedere ca micii producatori au cerut putine componente intr-o perioada in care comenzile ar trebui sa fie mai mari pentru a satisface nevoile. continuă pe B1

Cel mai mare producator de hard disk-uri: Vanzarile de computere vor fi slabe in decembrie

Vanzarile de computere vor fi slabe in luna decembrie, avand in vedere ca micii producatori au cerut putine componente intr-o perioada in care comenzile ar trebui sa fie mai mari pentru a satisface nevoile.

Cel mai mare muzeu din Europa de locomotive cu abur a fost inaugurat la Resita

Cel mai mare muzeu de locomotive cu abur, in aer liber, din Europa a fost inaugurat duminica la Resita, in cadrul evenimentului intitulat generic 1-40-140, prilej cu care Fundatia Uzinele Domeniilor Resita.

Mihai Razvan Ungureanu, la scoala tinerilor PDL: Cel mai mare pacat in politica tine de egoism

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat, la reuniunea tinerilor PDL de la Eforie Nord, ca cel mai mare pacat in politica tine de egoism si a subliniat faptul ca alianta electorala de centru-dreapta.

Ungureanu, la scoala tinerilor PDL: Cel mai mare pacat in politica tine de egoism.

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a venit, vineri, la reuniunea de la Eforie Nord a tinerilor PDL, carora le-a spus ca cel mai mare pacat in politica tine de egoism si a aratat ca alianta electorala de centru-dreapta isi poate pastra piesele componente si la parlamentare si la prezidentiale, scrie Mediafax. Citeste si: VIDEO. DIVERGENTE in alianta dreptei. Noua Republica: MRU devine din ce in ce mai mult o dezamagire pentru electoratul de dreaptaNeamtu: De nenumarate ori mi-am .

Romexpo va gazdui cel mai mare targ de cosmetica

Cea mai importanta intalnire a publicului cu profesionistii din domeniul cosmeticii, ingrijirii corporale si coafurii va avea loc la Romexpo, in perioada 20-23 septembrie in cadrul targului Cosmetics Beauty Hair 2012, anunta organizatorii printr-un comunicat de presa.

Imaginile care te fac sa te gandesti la ce a fost si ce urmeaza sa se intample. Cel mai mare dezastru din istoria SUA, un fenomen repetabil?

La ora 5. 12 dimineata, la data de 18 aprilie 1906, locuitorii din San Francisco erau treziti din somn de un zgomot infernal. Zgomotul era produs de un seism de proportii, seism considerat unul dintre cele mai mari.

LEGEA care poate schimba din temelii America. Este cel mai mare pas facut in aceasta directie

Sucurile si bauturile carbogazoase vor fi mult mai greu de gasit la New York! Autoritatile municipale au interzis vanzarea sucurilor acidulate in ambalaje mai mari de o jumatate de litru. Asa ca in restaurante,.

EADS si BAE Systems vor sa creeze cea mai abitioasa multinationala din istorie. Fuziunea celor doi giganti ar crea cel mai mare grup de aparare din lume, peste Boeing si Lockheed Martin

Doi giganti industriali europeni, EADS si BAE Systems, progreseaza spre o fuziune care ar face din cele doua companii liderul mondial al aeronauticii si apararii si multinationala cea mai ambitioasa si mai complexa incercata vreodata, scrie AFP.

Business Report: Cine mai are voie sa asigure case in Romania; Ce sanse are modelul suedez de turnatorie fiscala?; Zona Euro se pregateste pentru cel mai mare bailout din istorie

Dacian Ciolos / Securitatea alimentara a Europei si Romania: Politica agricola comuna nu suplineste lipsa unor politici nationale. Problema securitatii alimentare globale revine in actualitate pe fondul cresterii preturilor la. Interviu cu seful Honeywell Building Solutions: Romania are un potential fantastic, dar legislatia va trage inapoi. Aflat la finalul saptamanii trecute la cea de-a treia vizita in Romania din ultimii sapte ani.

VIDEO Canon EOS 6D - cel mai mic dSLR full-frame din lume

Daca zilele trecute Sony lansa cel mai mic aparat foto din lume cu un senzor full-frame, astazi este randul Canon sa anunte un dSLR cu senzor foarte mare si dimensiuni mici. Noul aparat este o varianta simplificata a modelului 5D Mark III si include functii precum transmisie WiFi integrata si geotagging prin GPS. Citeste si comenteaza pe StyleReport. ro.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2086 seconds )