Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cel mai mare producator roman de software a investit intr-un laborator IT de ultima generatie la UBB. Va crea doua cercuri studentesti

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare producator roman de software a investit intr-un laborator IT de ultima generatie la UBB. Va crea doua cercuri studentesti

UBB si Bitdefender, cel mai mare producator roman de software, au inaugurat miercuri, 12 octombrie, un laborator de informatica destinat studentilor Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Bitdefender e cel care a investit si amenajat laboratorul cu circa 15. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Cel mai mare lant de supermarketuri din Elvetia si-a filmat reclama la Sighisoara

Reclama pentru cel mai mare lant de supermarketuri din Elvetia s-a filmat la noi in tara, la Sighisoara, potrivit sighisoaraonline. com. Migros este cea mai mare companie de retail din Elvetia, cel mai.

Publicitate excelenta a Romaniei peste hotare: Cel mai mare lant de supermarket din Elevetia si-a filmat reclama in Sighisoara (VIDEO)

Migros, cea mai mare companie de retail din Elvetia, a fost filmata la Sighisoara. Onoarea pentru oras si pentru tara noastra este cu atat mai mare cu cat compania face parte dintre cei mai mari.

Cel mai mare ziar de opozitie din Ungaria, suspendat. Jurnalistii spun ca e un puci guvernamental

Nepszabadsag, cel mai important ziar de opozitie din Ungaria si-a incetat temporar activitatea, mai multi jurnalisti de opozitie afirmand ca hotararea s-a luat la presiunea guvernului, relateaza BBC News preluat de mediafax.

O zi neagra pentru presa. Cel mai mare ziar de opozitie la adresa premierului din Ungaria, iNCHIS (FOTO)

Cel mai important cotidian de opozitie din Ungaria a fost inchis, a anuntat sambata proprietarul sau. Faptul ca ziarul Nepszabadsag a fost inchis a creat ingrijorare cu privire la.

Chinezii vor sa construiasca cel mai mare avion spatial

Interesul pentru explorarea spatiala cu scop comercial se afla pe o panta ascendenta si din ce in ce mai multe agentii fac demersuri serioase in acest sens. Poate ca Virgin Intergalactic, care a primit deja licenta pentru operare, a acaparat atentia media in sectorul turismului spatial, dar si chinezii au planuri mari: pana in 2020, [].

Bucurestiul este capitala cu cel mai mare risc seismic din Europa

Bucuresti este un oras vulnerabil la cutremur, iar pana acum municipiul are 183 de cladiri cu risc seismic, dintre care 172 dintre acestea sunt incadrate la clasa intai de risc seismic, a declarat Gabriela Firea, primar general al Municipiului Bucuresti, in cadrul unui seminar avand in vedere izolarea seismica, organizat impreuna cu Ambasada Japoniei.

Productia de petrol a OPEC, la cel mai mare nivel din ultimii opt ani

Productia de petrol a OPEC a crescut luna trecuta la cel mai ridicat nivel de dupa 2008, iar organizatia a marit estimarea referitoare la livrarile statelor din afara sa, scrie Reuters, preluata de news. ro.

Planeta Petrila - in competitia celui mai mare festival internatioal de film documentar

Cel mai nou documentar semnat de regizorul Andrei Dascalescu, Planeta Petrila a fost inclus in competitia Festivalului International de Film Documentar din Amsterdam - IDFA 2016. Cel mai mare eveniment mondial dedicat documentarelor se va desfasura luna viitoare, in perioada 16-27 noiembrie.

Oligarhii din Fidesz, in spatele suspendarii celui mai mare cotidian din Ungaria?

Vestea incetarii aparitiei de pe o zi pe alta a cotidianului de stanga Nepszabadsag, ziar cu cel mai mare tiraj din Ungaria, i-a socat nu numai pe angajatii redactiei a caror activitate a incetat imediat, ci si opinia publica interna si internationala. Opozitia din Ungaria, o parte a societatii civile si cititorii cotidianului presupun ca este o manevra cu implicarea indirecta a Guvernului Fidesz si a premierului Viktor Orban.

A inceput cel mai mare pelerinaj din Moldova, la Sfanta Parascheva. Ce a pregatit Mitropolia pentru sutele de mii de credinciosi care vin la Iasi

Sute de mii de credinciosi din toata tara sunt asteptati la Iasi in saptamana 10 octombrie-16 octombrie sa se inchine la racla cu moastele Sfintei Cuvioase Parascheva. incepand de miercuri, 12 octombrie, pelerinii se vor putea inchina si la moastele Sfantului Cuvios Neofit Zavoratul, ce vor fi aduse cu avionul de o delegatie din Cipru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )