Libnet.ro
UNICEF

20:15

Productia de petrol a OPEC, la cel mai mare nivel din ultimii opt ani

Adevărul Adevărul,
Productia de petrol a OPEC, la cel mai mare nivel din ultimii opt ani

Productia de petrol a OPEC a crescut luna trecuta la cel mai ridicat nivel de dupa 2008, iar organizatia a marit estimarea referitoare la livrarile statelor din afara sa, scrie Reuters, preluata de news. ro. continuă pe Adevărul

Investitiile in energie verde la nivel mondial au atins cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Investitiile in energie verde la nivel mondial au coborat in trimestrul al treilea la cel mai redus nivel din ultimii trei ani, din cauza cererii mai mici pentru surse de energie regenerabila in China, Japonia si Europa, potrivit unui raport citat de Bloomberg, potrivit news. ro.

Cel mai mare lant de supermarketuri din Elvetia si-a filmat reclama la Sighisoara

Reclama pentru cel mai mare lant de supermarketuri din Elvetia s-a filmat la noi in tara, la Sighisoara, potrivit sighisoaraonline. com. Migros este cea mai mare companie de retail din Elvetia, cel mai.

Cel mai mare producator roman de software a investit intr-un laborator IT de ultima generatie la UBB. Va crea doua cercuri studentesti

UBB si Bitdefender, cel mai mare producator roman de software, au inaugurat miercuri, 12 octombrie, un laborator de informatica destinat studentilor Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Bitdefender e cel care a investit si amenajat laboratorul cu circa 15. 000 de euro.

Publicitate excelenta a Romaniei peste hotare: Cel mai mare lant de supermarket din Elevetia si-a filmat reclama in Sighisoara (VIDEO)

Migros, cea mai mare companie de retail din Elvetia, a fost filmata la Sighisoara. Onoarea pentru oras si pentru tara noastra este cu atat mai mare cu cat compania face parte dintre cei mai mari.

Cel mai mare ziar de opozitie din Ungaria, suspendat. Jurnalistii spun ca e un puci guvernamental

Nepszabadsag, cel mai important ziar de opozitie din Ungaria si-a incetat temporar activitatea, mai multi jurnalisti de opozitie afirmand ca hotararea s-a luat la presiunea guvernului, relateaza BBC News preluat de mediafax.

O zi neagra pentru presa. Cel mai mare ziar de opozitie la adresa premierului din Ungaria, iNCHIS (FOTO)

Cel mai important cotidian de opozitie din Ungaria a fost inchis, a anuntat sambata proprietarul sau. Faptul ca ziarul Nepszabadsag a fost inchis a creat ingrijorare cu privire la.

Casa de Pensii o contrazice pe Raluca Pruna. Cea mai mare pensie din Justitie este de 41.000 de lei, nu 100.000, cat afirmase

Niciun magistrat din Romania - judecator sau procuror - nu primeste o pensie de serviciu de peste 100. 000 lei, cum afirmase in urma cu cateva zile Ministrul Justitiei, Raluca Pruna. Oficialii ai Casei de Pensii din Romania au declarat pentru Stirile Pro TV ca cea mai mare pensie a unui fost magistrat de la noi se ridica la aproape 41. 000 de lei. Surse din Ministerul Justitiei au explicat anterior pentru HotNews. ro care a fost mecanismul prin care anumiti magistrati au ajuns sa incaseze legal pensii de 1 miliard de lei vechi fiecare 22. 000 euro).

VIDEO Benteke (Belgia), cel mai rapid gol din istoria Cupei Mondiale - Secunda 7

Christian Benteke a deschis scorul in secunda 7 a partidei dintre Gibraltar si Belgia 0-6), acest gol fiind cel mai rapid din istoria Cupei Mondialei, incluzand aici atat turneul final, cat si preliminariile, informeaza L'Equipe.

Cel mai ciudat sat din Romania: Are un singur locuitor si un drum unic

Satul Alun, din judetul Hunedoara, este de departe unul dintre cele mai ciudate catune din Romania. Si asta pentru ca Alunul mai are doar un locuitor, in acte, o manastire din marmura, dar si un drum.

VIDEO CFR a cumparat cel mai scump tren din istoria sa: circula cu 160 de km/h si se conduce singur. La ce va fi folosit in Romania

CFR Infrastructura a cumparat unul din cele mai scumpe trenuri din istoria sa. Practic se conduce singur si, in functie de configurari, poate costa 9 milioane de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )