Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cel mai MARE proiect al cercetatorilor rusi. Vor sa CONGELEZE ADN-ul TUTUROR vietuitoarelor de pe Terra

Antena3 Antena3,
Cel mai MARE proiect al cercetatorilor rusi. Vor sa CONGELEZE ADN-ul TUTUROR vietuitoarelor de pe Terra

Cercetatorii de la Universitatea de Stat din Moscova vor sa congeleze fragmente de ADN prelevate din toate vietuitoarelor care traiesc sau au trait pe Terra. Universitatea rusa a primit cea mai mare finantare. continuă pe Antena3

Metroul, cel mai mare proiect de infrastructura urbana din Romania, o realizare importanta in timpul regimului comunist

Cel mai mare proiect de infrastructura urbana din Romania este de departe metroul din Capitala. Construit in urma cu mai bine de 3 decenii, metroul din Bucuresti a reprezentat o realizare importanta in timpul.

Al-Qaida: Occidentul sa se pregateasca pentru cel mai mare cosmar

Oficialii al Qaida au transmis Occidentului sa se pregateasca pentru cel mai mare cosmar, reprezentand atacurile lupilor singuratici care ar urma sa vizeze avioane easyJet si British Airways, scrie The.

Actiunile AirAsia au consemnat cel mai mare declin din 2011, dupa disparitia avionului Airbus A320

Actiunile AirAsia au scazut luni cu 7,8%, inregistrand cel mai mare declin din ultimii trei ani, dupa ce avionul de tip Airbus A320-220, cu 162 de persoane la bord, a disparut duminica, iar cautarile aeronavei au fost reluate luni dimineata, transmite Bloomberg.

Cazul Airbus A320-220: actiunile companiei aeriene AirAsia au consemnat cel mai mare declin din 2011

Actiunile companiei aeriene AirAsia au inregistrat luni un declin de 7,8%, cel mai mare din ultimii trei ani, in urma disparitiei avionului Airbus A320-220, cu 162 de persoane la bord, relateaza Bloomberg.

Zeci de persoane au ramas blocate cu masinile in nameti. Cel mai mare strat de zapada depaseste 120 de centimetri

Mai multe persoane au ramas blocate cu masinile in nameti, asta dupa ce autoritatile nu au putut interveni pe unele drumuri din tara. Marti dimineata, 17 drumuri nationale mai erau blocate din cauza zapezilor. Cel mai mare strat de zapada din Romania atingea in aceasta dimineata 124 de centimetri, la Balea Lac.

Savantii rusi vor sa congeleze ADN-urile tuturor vietuitoarelor de pe Pamant

Cercetatorii de la Universitatea de Stat din Moscova vor sa creeze o noua arca a lui Noe. Oamenii de stiinta intentioneaza sa congeleze fragmente de ADN prelevate din toate vietuitoarelor care traiesc sau au.

Statul european pentru care 2014 a fost cel mai dificil an de la Al Doilea Razboi Mondial

Ucraina a parcurs in 2014 cel mai dificil an de la Al Doilea Razboi Mondial, cu razboi cu separatistii rusi in estul tarii si o criza economica fara precedent, a afirmat marti presedintele bancii.

Business report: Ofensiva Fiscului: Profesiile libere risca taxare mai mare - plata integrala a CAS; Lista scumpirilor din 2015. Cu cat vor creste facturile romanilor de la 1 ianuarie; Cum ne afecteaza ieftinirea petrolului

Romania, din nou oaia neagra a Europei, cu cel mai mic grad de absorbtie a fondurilor UE. Cum stau vecinii nostri. Din cauza coruptiei si a slabei capacitati a administratiei, Romania a atras doar jumatate din fondurile structurale, cea mai proasta situatie din toata Uniunea Europeana. Impozit pe diurna. Peste 30. 000 de firme, la mila Fiscului. Impozitarea diurnelor soferilor angajati la firmele de transport rutier este o masura abuziva a Fiscului sau o reincadrare corecta a unor venituri? EVZ face lumina in conflictul dintre transportatori si ANAF.

BILANT. Dezvoltatorii au investit in 2014 cel mai mult in birouri

Dezvoltatorii au finalizat in acest an circa 165. 000 metri patrati inchiriabili de spatii de birouri, in crestere cu 40% fata de anul trecut, trei centre comerciale, totalizand 70. 000 metri patrati, cel mai scazut nivel din 2006, si niciun proiect.

Claudia Pavel (Cream) a primit cel mai frumos cadou de Craciun!

Claudia Pavel Cream) a primit cel mai frumos cadou posibil de la Mos Craciun. Nu insa anul acesta, ci in urma cu doi ani. Iata care este cadoul ce i-a provocat cea mai mare bucurie artistei! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )