Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai mare salariu din domeniul IT din Romania: 45.000 de euro pe luna

B1 B1,
Cel mai mare salariu din domeniul IT din Romania: 45.000 de euro pe luna

Valoarea totala a veniturilor celor mai bine platiti angajati din industria IT din Romania, in 2011, a fost de peste 15 milioane de lei, potrivit revistei Capital, care citeaza date ANAF Cel mai mare salariu. continuă pe B1

Cel mai mare salariu din domeniul IT din Romania: 45.000 de euro pe luna

Valoarea totala a veniturilor celor mai bine platiti angajati din industria IT din Romania, in 2011, a fost de peste 15 milioane de lei, potrivit revistei Capital, care citeaza date ANAF Cel mai mare salariu.

Cel mai mare bordel din Europa se va deschide in Austria

Austria este pe cale sa inaugureze o atractie, mai mult sau mai putin turistica, cum nu mai exista in nici o alta tara europeana. Un antreprenor vienez va investi peste 19 milioane de dolari in ceea ce va deven.

Lenovo este acum cel mai mare producator de laptopuri din lume

Lenovo a raportat in aceasta dimineata inca o serie de rezultate financiare foarte bune. Raportul actual il situeaza in fruntea tuturor desemnandu-l cel mai mare producator de laptopuri din lume. Vanzarile producatorului au crescut in mod constant in ultimii trei ani si jumatate, ultima crestere fiind de 11 procente. In contrast cu acest raport piata de consumer a scazut cu aproape 8 procente in comparatie cu anul trecut. Lenovo a facut un pas important atunci cand a preluat divizia de .

Uraganul Sandy Cel mai important eveniment din istoria Instagram

Trist dar adevarat, cel mai mare dezastru natural din ultimii ani a fost si un motiv de celebrare pentru unele companii printre care se numara si Instagram. CEO-ul Instagram a afirmat cu mandrie si entuziasm ca statisticile refereritoare la imaginile capturate cu tag-ul Sandy sunt neasteptat de bune. Cu 800. 000 de imagini capturate in mai putin de o saptamana, Uraganul Sandy tocmai a castigat titlul de ,probabil cel mai mare eveniment capturat vreodata pe Instagram. Ca si comparatie, in timpul .

Ecuadorul vrea sa construiasca cel mai inalt turn din lume, La Torre del Sol, cu o inaltime de 1,6 km, pe linia care imparte Terra in doua emisfere

Cel mai inalt turn din lume, cu o inaltime de 1,6 km, ar putea fi construit in Ecuador, pe linia imaginara care imparte globul pamantesc in doua emisfere, dorindu-se a fi un omagiu adus trecutului indian al tarii dar si un mijloc de promovare a turismului in zona, scrie AFP.

Cel mai cunoscut parfum din lume ar putea fi interzis

Chanel no. 5, unul dintre cele mai apreciate parfumuri din lume, ar putea fi interzis de Uniunea Europeana, dupa ce oamenii de stiinta au descoperit ca mai multe substante care intra in compozitie pot provoca alergii, conform Jurnalul National .

Cel mai inalt luptator din lume a revenit in Romania dupa 19 ani. Radu Spinghel: Tara s-a schimbat mult!

Radu Spinghel, fiul unuia dintre jucatorii care au pus umarul la promovarea Universitatii Craiova in 1965, va lupta sambata in cadrul galei Superkombat Final Elimination, care va inaugura Sala Polivalenta din Banie.

Nemanja Maric la cel mai bun joc din acest sezon

Foto: Mirela Oprea Capitanul lui CSM Oradea, Nemanja Maric, a realizat cea mai buna prestatie personala stagionala. Sarbul a avut un aport deosebit la succesul repurtat la Brazi, scor 94-85, pe terenul campioanei Romaniei in exercitiu. in 38 min.

Acesta este viitorul presedinte al Chinei. Ce viziune are omul care va conduce cel mai populat stat din lume

Beijing-ul gazduieste in aceasta perioada Congresul Partidului Comunist Chinez, in cadrul caruia va fi desemnata noua conducere a tarii. Succesorul la conducerea republicii este cel care ocupa, in prezent,.

10.000 de euro, cel mai mare premiu acordat vreodata in Romania pentru o carte. Vezi cine l-a primit!

Premiul literar Augustin Fratila, editia I, organizat de Asociatia Casa de Cultura, in valoare de 10. 000 de euro, a fost oferit de compania Philip Morris Trading, devenind astfel cel mai mare premiu acordat pina acum, in Romania, pentru creatie literara.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )