Libnet.ro
UNICEF

15:46

Cel mai MARE semn ca RUSIA este in declin economic. E campion in distrugerea valorii. RUSIA A ESUAT

Antena3 Antena3,
Cel mai MARE semn ca RUSIA este in declin economic. E campion in distrugerea valorii. RUSIA A ESUAT

Concernul rus de stat Gazprom avea in 2007, in plin boom al pietei materiilor prime, un obiectiv grandios: sa ajunga compania cu cea mai mare valoare din lume in sapte ani, dar a gafat cu doar 910 miliarde dolari,. continuă pe Antena3

Fluctuatii pe piata imobiliara. Bucurestiul a inregistrat cel mai mare declin al preturilor locuintelor

Capitala a inregistrat cel mai mare declin al preturilor locuintelor, in timp preturile locuintelor din Timisoara au scazut cel mai putin in ultimii sase ani, arata Mediafax care citeaza imobiliare. ro.

Raport CSM: 2013, anul cu cel mai mare volum de activitate din istoria justitiei

In anul 2013 s-a inregistrat cel mai mare volum de activitate din istoria justitiei, la nivelul instantelor fiind inregistrat un record absolut, rezulta din Raportul privind starea justitiei pe 2013, publicat.

Cel mai mare festival stiintific organizat vreodata in Moldova incepe duminica la Iasi. Echipa revistei Stiinta si Tehnica deschide balul

Duminica, pe 6 aprilie, echipa StiintaTehnica deschide cel mai mare festival de stiinte al acestei primaveri, Iasi Science Festival, printr-o conferinta de popularizare a stiintelor desfasurata sub egida Academia StiintaTehnica.

Cel mai mare UCIGAS in SERIE din Univers, surprins de astronomi: Este impresionant

Observatorul ESO European Southern Observatory) din Chile a surprins o serie de imagini cu un ucigas galactic in serie: o galaxie care si-a distrus cel putin una dintre galaxiile vecine si care reprezinta una.

Cel mai mare laser si cele mai mici fonduri

Nu cititi acest articol. Nu e despre Basescu, Ponta, Antonescu si ceilalti vajnici politicieni care ne duc spre viitor. E despre fondurile alocate cercetarii stiintifice subiect plicticos). Si despre faptul ca si in viitor tot carpiti in coate vom fi.

Cea mai mare banca din Rusia a oprit acordarea de imprumuturi in valuta persoanelor fizice

Cel mai mare grup bancar din Rusia, Sberbank, a suspendat temporar acordarea de imprumuturi in valuta persoanelor fizice dar expertii sustin ca celelalte banci rusesti nu vor adopta decizii similare, transmite site-ul rt. com, citat de Agerpres. Institutiile de creditare din Rusia nu sunt pe punctul de a suspenda acordarea de imprumuturi in valuta persoanelor fizice deoarece tocmai au simplificat operatiunile de creditare, apreciaza expertii, care adauga ca decizia Sberbank are mai mult caracter politic.

Carrefour: Valoarea bonului fiscal in online este de 4 ori mai mare decat in offline

Valoarea medie a unui bon fiscal in online este de patru ori mai mare decat cea a cumparaturilor din hipermarket-uri, a declarat Radu Butufei, director eCommerce al Carrefour Romania, in cadrul ecomTEAM, cel mai mare eveniment dedicat comertului.

VIDEO CM 1974 - Fiul unei bucatarese de cantina a ajuns cel mai mare jucator al anilor 1970, dar a ratat titlul mondial

In 1966, la congresul de la Londra, dupa Cupa Mondiala castigata de englezi, FIFA a luat decizia de a programa urmatoarele turnee finale, cu mult inainte, pentru a permite tarilor gazda sa se puna cu totul la punct, ca si organizare.

VIDEO CM 1974 - Fiul unei bucatarese de cantina a ajuns cel mai mare jucator al anilor 1970, dar a ratat titlul mondial. Nemtii beau si fumau in cantonament

In 1966, la congresul de la Londra, dupa Cupa Mondiala castigata de englezi, FIFA a luat decizia de a programa urmatoarele turnee finale, cu mult inainte, pentru a permite tarilor gazda sa se puna cu totul la punct, ca si organizare.

Suprinzator, Safari este cel mai popular browser pe smartphone-uri si tablete

Desi platforma Android a depasit de mult popularitatea iOS, la nivel global, pe smartphone-uri si tablete, browserul Safari este cel mai popular browser, cel mai folosit. in teorie, atat pe Android cat si pe iOS exista mai multe optiuni cand vine vorba de browsere. Avem Safari, Chrome, Opera, Firefox si nu numai. Partea interesanta este ca Safari reuseste sa iasa pe primul loc ca popularitate, in conditiile in care dispozitivele cu iOS reprezinta mai putin de 20% dintre dispozitivele cu [].

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )