Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cel mai nou film despre Steve Jobs avea mari sanse sa nu mai apara vreodata

Adevărul Adevărul,
Cel mai nou film despre Steve Jobs avea mari sanse sa nu mai apara vreodata

Din 9 octombrie avem un nou film despre Steve Jobs. Totusi, este cel mai controversat, laudat si detestat de pana acum. continuă pe Adevărul

Studiourile Disney au anuntat data premierei mondiale a celui mai nou film din franciza Razboiul Stelelor

Noul film din seria Razboiul Stelelor, regizat de JJ Abrams, va avea premiera mondiala pe 14 decembrie, cu cateva zile inainte de aparitia acestuia in cinematografe, potrivit unui anunt facut de studiourile Disney, citat de Mediafax.

Aferim, eligibil pentru nominalizarea la premiul Oscar pentru cel mai bun film strain

Lungmetrajul Aferim!, de Radu Jude, este eligibil pentru nominalizarea la premiul Oscar pentru cel mai bun film strain la gala din 2016, alaturi de pelicule din alte 80 de tari, potrivit anuntului facut de Academia americana, informeaza site-ul screendaily. com, citat de Mediafax.

STAR WARS: Cand va avea loc PREMIERA celui mai asteptat film al anului

Cel mai asteptat film al anului, Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, regizat de JJ Abrams, va fi difuzat, in premiera mondiala, pe 14 decembrie, la Los Angeles. Filmul din seria Razboiul Stelelor va ajunge apoi in cinematografele din toata lumea.

Designerul Apple nu e de acord cu imaginea de nemilos a lui Steve Jobs

Watch this video on The Scene. La patru ani dupa moartea lui Steve Jobs, Jony Ive, vicepresedintele departamentului de design al Apple isi aminteste cu drag de fondatorul gigantului tech. Desi documentarul Steve Jobs: The Man in the Machine pare sa fi urmarit dezbracarea lui Jobs de hainele de erou in care fanii inraiti ai [] Designerul Apple nu e de acord cu imaginea de nemilos a lui Steve Jobs Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Premiera in cinematografe: Un nou film releva inceputurile povestii lui Peter Pan

Un nou film, care are premiera astazi in cinematografele romanesti, releva inceputurile povestii lui Peter Pan, indragitul personaj creat de scriitorul J. Barrie.

Raport SRI: In 2014 au fost contracarate 13 atacuri cibernetice, atribuite cel mai probabil unor entitati statale, care au vizat infrastructuri IT ale unor institutii publice sau private din Romania si state partenere/aliate

Serviciul Roman de Informatii SRI) a identificat, investigat si contracarat, anul trecut, 13 atacuri cibernetice, atribuite cel mai probabil unor entitati statale, care au vizat infrastructuri informatice apartinand unor institutii publice sau entitati private din Romania si state partenere/aliate, se arata in raportul de activitate al SRI pe anul 2014, depus la Birourile permanente ale Parlamentului. SRI subliniaza ca a contracarat aceste atacuri cibernetice in calitate de autoritate nationala in domeniul securitatii cibernetice si in cooperare cu institutii nationale si parteneri externi cu responsabilitati in domeniu.

Exporturile Germaniei au inregistrat in august cel mai mare declin din ultimii sapte ani

Exporturile Germaniei au scazut in august cu 5,2% fata de luna precedenta, la 97,7 miliarde de euro, inregistrand cel mai amplu declin din ultimii sapte ani, semn ca cea mai mare economie din Europa este vulnerabila la reducerea cererii externe,.

Bancul zilei: Cel mai indurerat sot de pe pamant

Un autobuz plin cu femei a fost implicat intr-un teribil accident fara supravietuitori. La locul accidentului s-a format un adevarat altar de flori si lumanari aduse de sotii femeilor decedate. Barbatii si-au jelit femeile o saptamana intreaga. Dupa doua saptamani, unul singur mai statea in genunchi plangand indurerat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )