Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cel mai nou pamant romanesc. intins cat Bucurestiul, dar accesul este interzis

Antena3 Antena3,
Cel mai nou pamant romanesc. intins cat Bucurestiul, dar accesul este interzis

Cel mai nou pamant romanesc ofera peisaje care iti taie respiratia. Totusi, cel putin pentru moment, locuirea acestui teritoriu si simpla vizitare a lui sunt interzise. Guvernul Roma. continuă pe Antena3

Accesul interzis pe cel mai nou pamant romanesc

Cel mai nou pamant romanesc ofera peisaje care iti taie respiratia. Totusi, cel putin pentru moment, locuirea acestui teritoriu si simpla vizitare a lui sunt interzise. Guvernul Roma.

Allview V2 Viper S este cel mai rapid smartphone al companiei

AllviewV2 Viper Seste cel mai nou telefon al companiei din Romania, sistemul de operare fiind optimizat pentru viteze cat mai mari. Noul V2 Viper S al celor de la Allview este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor Octa Core si care ruleaza sistemul de operare Android 6. 0 Marshmallow. Din cate se pare, lista de [].

VIDEO Benteke (Belgia), cel mai rapid gol din istoria Cupei Mondiale - Secunda 7

Christian Benteke a deschis scorul in secunda 7 a partidei dintre Gibraltar si Belgia 0-6), acest gol fiind cel mai rapid din istoria Cupei Mondialei, incluzand aici atat turneul final, cat si preliminariile, informeaza L'Equipe.

Cel mai sexy bunic din China: La 80 de ani defileaza pe podiumurile de moda. Batranetea nu este o scuza sa te dai batut VIDEO

Dupa ce anul trecut a defilat tantos cu pieptul dezgolit si un fizic de invidiat la o prezentare de moda, un barbat in varsta de 80 de ani a fost supranumit cel mai sexy bunic din China.

Hidroelectrica a castigat ultimul proces cu cel mai destept baiat din energie

Compania de stat Hidroelectrica a castigat miercuri procesul cu Energy Holding, compania lui Bogdan Buzaianu, supranumit cel mai destept baiat din energie, care solicitase despagubiri de 1,1 miliarde de lei.

Cel mai mare producator roman de software a investit intr-un laborator IT de ultima generatie la UBB. Va crea doua cercuri studentesti

UBB si Bitdefender, cel mai mare producator roman de software, au inaugurat miercuri, 12 octombrie, un laborator de informatica destinat studentilor Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Bitdefender e cel care a investit si amenajat laboratorul cu circa 15. 000 de euro.

Gol la 8,1 secunde: Este cel mai rapid marcat vreodata?

BelgianulChristian Benteke a marcat un gol dupa 8,1 secunde, pentru Belgia, in preliminariile Cupei Mondiale 2018. Dar este acesta cel mai rapid gol inscris vreodata in fotbal? .

Moartea fiului lui Razvan Theodorescu a fost violenta si cauzata, cel mai probabil, de muscatura unui sarpe veninos

Ion Vladimir Theodorescu, fiul fostului ministrul al Culturii Razvan Theodorescu, a avut o moarte violenta, cauzata de un soc toxic, cel mai probabil provocat de muscatura unui sarpe veninos, arata primele concluzii ale necropsiei facute marti la Serviciul de Medicina Legala SML) Arges, potrivit News. ro.

Investitiile in energie verde la nivel mondial au atins cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Investitiile in energie verde la nivel mondial au coborat in trimestrul al treilea la cel mai redus nivel din ultimii trei ani, din cauza cererii mai mici pentru surse de energie regenerabila in China, Japonia si Europa, potrivit unui raport citat de Bloomberg, potrivit news. ro.

Comedii din Coreea de Nord, proiectate in Romania. Cel mai mare festival european al filmului de comedie

Festivalul International de Film Comedy Cluj, cea mai importanta manifestare europeana dedicata acestor pelicule, incepe peste o saptamana si va umple de buna dispozitie sali de cinema si teatru pana pe 30 octombrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )