Libnet.ro
UNICEF

01:05

Investitiile in energie verde la nivel mondial au atins cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Investitiile in energie verde la nivel mondial au atins cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Investitiile in energie verde la nivel mondial au coborat in trimestrul al treilea la cel mai redus nivel din ultimii trei ani, din cauza cererii mai mici pentru surse de energie regenerabila in China, Japonia si Europa, potrivit unui raport citat de Bloomberg, potrivit news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Preliminariile Campionatului Mondial din 2018: Franta se impune in Olanda in cel mai important meci de luni seara

Luni a avut loc o noua etapa de meciuri in preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Franta s-a impus in cel mai interesant meci al serii cu 1-0 in Olanda prin golul marcat Paul Pogba in.

Cel mai mare lant de supermarketuri din Elvetia si-a filmat reclama la Sighisoara

Reclama pentru cel mai mare lant de supermarketuri din Elvetia s-a filmat la noi in tara, la Sighisoara, potrivit sighisoaraonline. com. Migros este cea mai mare companie de retail din Elvetia, cel mai.

Gol la 8,1 secunde: Este cel mai rapid marcat vreodata?

BelgianulChristian Benteke a marcat un gol dupa 8,1 secunde, pentru Belgia, in preliminariile Cupei Mondiale 2018. Dar este acesta cel mai rapid gol inscris vreodata in fotbal? .

Allview V2 Viper S este cel mai rapid smartphone al companiei

AllviewV2 Viper Seste cel mai nou telefon al companiei din Romania, sistemul de operare fiind optimizat pentru viteze cat mai mari. Noul V2 Viper S al celor de la Allview este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor Octa Core si care ruleaza sistemul de operare Android 6. 0 Marshmallow. Din cate se pare, lista de [].

Moartea fiului lui Razvan Theodorescu a fost violenta si cauzata, cel mai probabil, de muscatura unui sarpe veninos

Ion Vladimir Theodorescu, fiul fostului ministrul al Culturii Razvan Theodorescu, a avut o moarte violenta, cauzata de un soc toxic, cel mai probabil provocat de muscatura unui sarpe veninos, arata primele concluzii ale necropsiei facute marti la Serviciul de Medicina Legala SML) Arges, potrivit News. ro.

VIDEO Benteke (Belgia), cel mai rapid gol din istoria Cupei Mondiale - Secunda 7

Christian Benteke a deschis scorul in secunda 7 a partidei dintre Gibraltar si Belgia 0-6), acest gol fiind cel mai rapid din istoria Cupei Mondialei, incluzand aici atat turneul final, cat si preliminariile, informeaza L'Equipe.

Shaorma, cel mai cautat fel de mancare de catre bucuresteni, in timpul noptii

Shaorma este cel mai comandat fel de mancare in Bucuresti, chiar si pe timpul noptii, dupa cum relateaza platforma de food ordering, foodpanda. ro. Potrivit datelor inregistrate de.

Ciolos: Educatia este instrumentul cel mai eficace pentru a feri natiunile de boala ignorantei, a intolerantei si indiferentei

Premierul Dacian Ciolos a transmis un mesaj, cu ocazia Zilei nationale de comemorare a victimelor Holocaustului din Romania, in care arata ca educatia este instrumentul cel mai eficace pentru a feri natiunile de boala ignorantei, a intolerantei si.

Cel mai important ziar de opozitie din Ungaria, inchis recent din ratiuni economice, va fi vandut

Nepszabadsag, cel mai important ziar de opozitie din Ungaria, a carui publicare a fost suspendata recent din motive economice, urmeaza sa fie vandut, a anuntat duminica redactorul sef al publicatiei. Inchiderea ziarului a provocat temeri cu privire la libertatea presei in Ungaria si a starnit proteste la Budapesta, noteaza AFP.

Traian Basescu: Cel mai probabil voi candida la alegerile parlamentare

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca cel mai probabil va candida la alegerile parlamentare din acest an, insa inainte de a-si anunta public candidatura asteapta rezultatele unei cercetari sociologice.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )