Libnet.ro
UNICEF

11:30

Moartea fiului lui Razvan Theodorescu a fost violenta si cauzata, cel mai probabil, de muscatura unui sarpe veninos

Hotnews Hotnews,
 Moartea fiului lui Razvan Theodorescu a fost violenta si cauzata, cel mai probabil, de muscatura unui sarpe veninos

Ion Vladimir Theodorescu, fiul fostului ministrul al Culturii Razvan Theodorescu, a avut o moarte violenta, cauzata de un soc toxic, cel mai probabil provocat de muscatura unui sarpe veninos, arata primele concluzii ale necropsiei facute marti la Serviciul de Medicina Legala SML) Arges, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

Misterul mortii fiului lui Razvan Theodorescu. Specialistii explica daca muscatura de sarpe ar fi putut cauza sau nu decesul

Medicii legisti au incercat sa stabileasca marti, 11 octombrie, cauzele mortii lui Vladimir Theodorescu, fiul fostului ministru al Culturii, Razvan Theodoresc. Vladimir Theodorescu 42 de ani) a fost gasit fara suflare luni, de menajera, in casa de vacanta din comuna argeseana Corbeni.

Seful Salvamont Arges, despre moartea fiului fostului ministru al Culturii, Razvan Theodorescu: In 30 de ani nu am auzit ca cineva in Romania sa moara muscat de sarpe

Seful Salvamont Arges, Ion Sanduloiu, declara, referitor la decesul fiului fostului ministru al Culturii, Razvan Theodorescu, ca in cei peste 30 de ani de cand este salvamontist nu a auzit ca cineva sa moara in Romania muscat de sarpe, transmite Mediafax.

Fiul fostului ministru al Culturii, Razvan Theodorescu, a avut o moarte cumplita. Medic: Victima ar fi trait daca era vaccinat cu ser antiviperin

Ion Vladimir Theodorescu, fiul fostului ministru al Culturii, Razvan Theodorescu, a fost gasit fara suflare in casa sa de vacanta din Corbeni, judetul Arges. Macabra descoperire a fost facuta de personalul angajat pentru intretinerea cas .

Cum a fost posibila tragedia in familia lui Razvan Theodorescu: Mi-a dat un telefon ieri, ca nu se simtea bine

Fiul fostului ministru al Culturii, Razvan Theodorescu, a fost gasit mort in casa sa de vacanta, in localitatea argeseana Corbeni. Ion Vladimir Theodorescu ar fi fost muscat de un sarpe in.

Fiul fostului ministru al Culturii Razvan Theodorescu, gasit mort in locuinta din comuna argeseana Corbeni

Fiul fostului ministru al Culturii Razvan Theodorescu, Ion Theodorescu, a fost gasit mort, luni seara, in casa de vacanta din comuna argeseana Corbeni, la ora actuala politistii si procurorii fiind la fata locului pentru a stabili imprejurarile decesului. Potrivit primelor date ale anchetei, barbatul s-ar fi plans unui vecin ca ar fi fost muscat de un sarpe, iar apoi ar fi facut febra.

Ce le-a spus fiul fostului ministru Razvan Theodorescu prietenilor cu o zi inainte sa moara

Moarte suspecta in Arges. Fiul fostului ministru al Culturii, Razvan Theodorescu, a fost gasit fara suflare. Ion Theodorescu era in casa de vacanta a familiei si isi anuntase prietenii ca.

Fiul lui Razvan Theodorescu, gasit mort in casa de vacanta a familiei

Ion Vladimir Theodorescu, fiul fostului fostului ministru al Culturii, Razvan Theodorescu, a fost gasit fara suflare in casa de vacanta pe care o detinea in localitatea Corbeni din judetul Arges, iar politistii fac cercetari pentru a stabili cauza decesului, transmite Realitatea. ro.

De ce a murit fiul fostului ministru Razvan Theodorescu. Rezultatele necropsiei

Ion-Vladimir Theodorescu, fiul academicianului Razvan Theodorescu, a murit in urma unui soc toxic, ce ar fi putut fi provocat de muscatura unui sarpe veninos, potrivit primelor concluzii ale.

Moartea stranie a lui Vladimir, fiul lui Razvan Theodorescu. O vipera l-a muscat pe nesimtite. Singurul semn al victimei: febra puternica

Medicii legisti urmeaza sa faca marti lumina in cazul misterului mortii lui Vladimir Todorescu, fiul fostului ministru al Culturii, Razvan Teodorescu, gasit luni fara suflare de catre menajera in casa de vacanta din comuna argeseana Corbeni.

Moarte suspecta in Arges. Fiul unui fost ministru a fost gasit fara suflare in casa de vacanta a familiei

Moarte suspecta in Arges. Fiul fostului ministru al Culturii, Razvan Theodorescu, a fost gasit fara suflare. Ion Theodorescu era in casa de vacanta a familiei si isi anuntase prietenii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )