Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cel mai popular joc de mobil din toate timpurile: Pokemon Go

Playtech Playtech,
Cel mai popular joc de mobil din toate timpurile: Pokemon Go

Incepe sa devina imposibil sa nu treaca o zi fara doua sau trei stiri despre Pokemon Go, iar aceasta este prima de azi. Popularitatea Pokemon Go este revolutionara din foarte multe puncte de vedere, mai mult decat orice, demonstrand abilitatea unui dezvoltator de a reinventa pur si simplu gamingul pe mobil in 2016. Nu de []. continuă pe Playtech

Cel mai popular joc din lume te pune in pericol! Cum au fost jefuiti in timp ce vanau pokemoni

Pokemon Go a generat o intreaga isterie si i-a determinat chiar si pe cei mai retrasi dintre noi sa se deplaseze in lumea reala. Efectele nu sunt, insa, tot timpul pozitive, scrie playtech. roin.

BIAS 2016. Cel mai mare show aerian din Romania revine la Bucuresti. Programul evenimentului

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show GeneralAviation Exhibition are loc sambata, 30 iulie 2016, pe Aeroportul InternationalBucuresti.

Asa arata cel mai mare tramvai aerian din lume, lansat in Vietnam

Vietnam a lansat cel mai mare tramvai aerian din lume, suspendat la o distanta de aproximativ 190 metri fata de sol. Tramvaiul suspendat pe cablu circula deasupra unei zone vizitate anual de 7 milioane de turisti.

FOTO+VIDEO. A murit cel mai trist urs polar din lume, Arthuro

Arturo, cel mai trist urs polar din lume, a murit la 30 de ani, dupa 22 de ani traiti in captivitate la Gradina Zoologtica Mendoza din Argentina, scrie boredpanda. ro.

Cel mai popular vlogger de pe YouTube, cumparat de un producator de jocuri

Majoritatea companiilor mari apeleaza la mijloace de promovare care, acum ceva timp, ar fi fost considerate neconventionale. Nu pot fi blamate pentru faptul ca incearca sa ajunga la cat mai multi oameni, cu o conditie simpla: sa nu joace murdar. Se pare ca Warner Bros a platit vedete youtubepentrureview-uri pozitive pentru jocul Middle-earth: Shadow of [].

FOTO. Britanicii regreta plecarea lui Cameron: A fost cel mai bun prim-ministru din acest secol

David Cameron a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare stand in fotoliu cu pisica sa, deasupra careia a scris simplu Proof. in doar 30 de minute s-au adunat peste 20000 de like-uri, 2000 de share-uri si peste 2000 de comentarii, aproape toate elogioase si pline de regrete pentru ca a renuntat la functia de premier al Marii Britanii.

FOTO+VIDEO. Tendinte. Ce invata femeile din cel mai in voga cult din America

Tot mai multe tinere adopta in ultima vreme principiile spiritualitatii New Age, iar tabara miscarii Spirit Weavers este raiul pentru aceste femei, scrie revista Harper Bazaar. Miscarea organizeaza o mare intrunire anuala Spirit Weavers Gathering unde se pot face cursuri cu acei guru in plante sau meditatii sau cu cititorii in carti de tarot, ale caror vieti le urmareste toata lumea pe Instagram.

VIDEO Un film de exceptie despre viata lui Mircea Lucescu. Fiul Razvan povesteste pe ce s-a pariat la meciul Sahtior-Rapid, iar sotia Nely dezvaluie cum era caracterizat Il Luce de soacra

Mircea Lucescu este fara indoiala cel mai mare antrenor roman din toate timpurile, performantele sale fiind remarcabile.

VIDEO Un film de exceptie despre viata lui Mircea Lucescu. Sotia Nely dezvaluie cum era caracterizat Il Luce de soacra

Mircea Lucescu este fara indoiala cel mai mare antrenor roman din toate timpurile, performantele sale fiind remarcabile.

Snapdragon 821 este cel mai rapid procesor de mobil

Qualcomm este cea mai populara companie cand vine vorba de procesoare pentru mobil, iar noul Snapdragon 821 este actualul sau varf de gama. Telefoanele de top reprezinta cea mai importanta sursa de venit pentru producatorii importanti de gadgeturi de pe intregul mapamond, iar la baza respectivelor modele se afla un procesor puternic care aproape de [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )