Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cea mai buna supa de fasole din lume. Reteta secreta a unui bucatar celebru

Playtech Playtech,
Cea mai buna supa de fasole din lume. Reteta secreta a unui bucatar celebru

V-ati intrebaat vreodata ce gatesc bucatarii Michelin in propria lor casa? Acum ca au petrecut mai mult timp acasa, cativa dintre ei si-au dezvaluit preparatele preferate de pregatit in propria bucatarie, noteaza Business Insider. Cum se prepara mai buna supa de fasole din lume De altfel,proprietarul si bucatarul restaurantului Michelin Bresca prefera un mic-dejun rapid . continuă pe Playtech

Cea mai buna inghetata cu ceai verde. Reteta secreta a Laurei Cosoi

Laura Cosoi a trecut in doar cativa ani de la blonda ravisanta si senzuala din La Bloc la femeie de casa, pasionata de gatit. Are si un blog personal unde posteaza cate o reteta cu care isi rasfata familia. Printre cele de weekend se numara si cea de inghetata cu ceai verde. Reteta Laurei Cosoi .

Cea mai buna inghetata facuta in casa. Reteta secreta a Andreei Raicu

Multi dintre noi nu concepem viata fara inghetata, mai ales acum, vara. La fel si vedetele, acestea se racoresc pe timp de vara numai cu inghetata facuta in casa. Prefera sa o faca in casa, pentru ca stiu ce pun in ea. Multe dintre vedete, pentru a da bine la televizor, adica pentru a nu .

Secretul unui tiramisu perfect. Cea mai buna reteta pentru o prajitura delicioasa

Unul dintre cele mai consumate deserturi italiene este tiramisu. Un desert gustos, aromat si foarte usor de preparat in casa. Care este cea mai buna reteta pentru un tiramisu delicios Sunt multe retete pe care le poti incerca, insa aceasta este una dintre cele mai simple retete pe care merita sa o incerci. Cum poti .

Cea mai buna masca pentru caderea parului. Masca de par cu bere si banane

Bananele proaspete sunt bogate in nutritie si au un gust si un miros minunat. Dar stiai ca bananele ii pot oferi parului tau un impuls in textura, grosime si stralucire? Cea mai buna masca pentru caderea parului Bananele contin silice, un element mineral care va ajuta corpul sa sintetizeze colagenul si va poate face parul .

Cea mai buna veste pentru romani din ultimele 6 luni. BNR a anuntat cel mai mic ROBOR

In asa vremuri dificile, orice veste buna e ca o gura de aer proaspat. BNR tocmai a venit cu una importanta pentru ROBOR. Conform ultimul anunt al Bancii Nationale a Romaniei,ROBOR la.

EXCLUSIV Legea menita sa blocheze cumpararea de terenuri agricole de catre cetatenii straini a fost promulgata. Reprezentant al fermierilor: E cea mai buna din 1990 incoace Ce prevede actul normativ

EXCLUSIV Noi conditii pentru tranzactionarea terenurilor agricole vor intra in vigoare in Roimania, incepand din luna octombrie, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea pentru.

Cea mai buna bautura pentru a da jos kilogramele in plus! Care este ingredientul secret

Ceaiul verde este o alegere minunata pentru a iti incepe ziua! Este o bautura ce contine cofeina, deci te va pregati pentru o zi de aglomerata de munca. Pentru a da jos cateva kilograme, trebuie doar sa adaugi un ingredient minune care este dovedit stiintific sa ajute in eliminarea grasimii nedorite.

Marriott ar putea plati scump pentru unul dintre cele mai mari atacuri cibernetice din lume

Reteaua de hoteluri Marriott a ajuns pe mana hackerilor intre anii 2014-2018. in toata aceasta perioada, milioane de clienti s-au trezit ca datele lor personale, inclusiv cele bancare, au.

FOTO Cea mai mare herghelie de lipitani din lume este in Tara Fagarasului. Imagini superbe cu armasarii

Herghelia de cai de la Sambata de Jos, din judetul Brasov, cunoscuta drept leaganul de crestere a lipitanului romanesc, va sarbatori in acest an un secol de administrare romaneasca.

Acuzatii de coruptie fara precedent in Romania. Ce se intampla cu cel mai puternic laser din lume

Dupa demiterea managereului de proiect si aducerea la conducerea institutului a unui personaj controversat, afirmatiile de coruptie au inceput sa apara la Institulul de la Magurele, unde este dezvoltat cel mare proiect laser european. Acuzatii de coruptie fara precedent in Romania Institutul Magurele, din apropierea Bucurestiului, gazduieste cel mai puternic laser stiintific din lume, insa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )