Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai tare selfie. Cei mai bogati oameni din lume, intr-o singura poza

Antena3 Antena3,
Cel mai tare selfie. Cei mai bogati oameni din lume, intr-o singura poza

Moda selfie-urilor pare sa fi intrat pe sub pielea celor mai seriosi oameni din lume. Asa se face ca Bill Gates, Charlie Munger si Warren Buffett au acceptat sa intre in cadru, in timp ce realizatoare TV Becky. continuă pe Antena3

Pas important pentru Romania: in iunie vom inaugura cel mai puternic laser din Europa si al doilea din lume

Romania va inaugura cel mai probabil in luna iunie primul laser de un petawatt PW), cel mai puternic din Europa si al doilea din lume dupa cel din Statele Unite, care are 1,7 PW, a anuntat miercuri ministrul .

Actiunile SIF Transilvania - cel mai bun randament din BET-FI

Titlurile SIF3 Transilvania au inregistrat o crestere de 1,52%, raportat la moneda europeana, avand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, in perioada 2 aprilie - 2 mai 2014.

Cel mai ieftin smartphone va costa 20 de dolari si va fi disponibil in 2014

Desi exista multe telefoane ieftine, motiv pentru care am creat si un top 10 pe acest subiect, cel mai ieftin smartphone va costa 20 de dolari. Accesul la smartphone-uri trebuie facilitat la nivel global nu doar pentru a permite accesul la Facebook oriunde, desi pentru unii s-ar putea sa fie suficient, dar si pentru a facilita conversatiile prin VoIP, accesul la email, la o solutie de navigatie si multe altele. Pentru ca exista organizatii globale care cred ca trebuie sa [].

2013 - cel mai slab an din punct de vedere al consumului de bere

Sectorul berii din tara noastra se afla sub presiune, 2013 fiind cel mai slab an din punct de vedere al consumului, iar singurele sanse de relaxare economica in 2014 sunt vremea buna din aceasta vara, introducerea unor noi produse pe piata sau o crestere a economiei romanesti intr-un ritm mai alert decat in ultimii ani, sustine Alina Cinca, Manager Transaction Advisory Services, EY Romania.

Rusia: inflatia a atins cel mai ridicat din ultimul an

Preturile de consum din Rusia au urcat in aprilie cu 7,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cel mai rapid ritm din ultimele 11 luni, de la 6,9% in martie,. Avansul este peste tinta bancii centrale pentru a 20-a luna consecutiv din cauza.

Inflatia din Rusia a atins in aprilie nivelul de 7,3%, cel mai ridicat din 11 luni

Preturile de consum din Rusia au urcat in aprilie cu 7,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cel mai rapid ritm din ultimele 11 luni, de la 6,9% in martie. Avansul este peste tinta bancii centrale.

Testeaza Google Glass, cel mai inovativ dispozitiv mobil al anului

Miercuri, 7 mai 2014, incepand cu ora 16. 00, pasionatii de dispozitive inteligente pot testa, in premiera in Romania, cel mai inovativ dispozitiv al anului - Google Glass. Gadgetul futurist, desprins parca din.

Cel mai scump apartament din Londra, achizitionat cu 237 de milioane de dolari

237 de milioane de dolari, a platit un om de afaceri pentru cel mai scump apartament din Londra, un penthouse care nici macar nu este inca finisat. Apartamentul se afla in cartierul rezidential de lux One Hyde.

Clipul zilei: Cel mai norocos ghinionist

Cel mai norocos ghinionist din lume. O poveste incredibila.

Cel mai puternic concurs de sah organizat vreodata in Romania incepe pe 10 mai la Iasi. Castigatorul pleaca acasa cu 5.000 de euro

International Chess Festival Iasi Open aduna in capitala Moldovei nume dintre cele mai importante ale sportului mintii pe plan mondial. Fondul de premiere adunat de organizatori este considerat istoric pentru Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )