Libnet.ro
UNICEF

16:01

Cel mai in varsta om de pe planeta? O femeie din Mexic sustine ca are 127 de ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai in varsta om de pe planeta? O femeie din Mexic sustine ca are 127 de ani

O femeie din Mexic a sarbatorit duminica implinirea varstei de 127 de ani si ar trebui sa fie desemnata cea mai batrana persoana din lume, afirma rudele si prietenii acesteia, citati de independent. co. uk si dati publicitatii de Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

Record de longevitate: O femeie din Mexic spune ca are varsta de 127 de ani

O femeie din Mexic a devenit cea mai batrana femeie din lume, potrivit rudelor acestora care au sarbatorit-o pe Leandra Becerra Lumbreras pe 30 august. Leandra spune ca a trait atat de mult pentru ca a mancat multa ciocolata, a dormit foarte mult si nu s-a casatorit niciodata, noteaza The Independent.

Cum a reusit o femeie din Mexic sa traiasca 127 de ani

O femeie din Mexic ar fi cea mai batrana din lume. Leandra Becerra Lumbreras ar fi implinit 127 de ani duminica, sustin rudele sale, citate de publicatia Huffington Post.

Faze Tari: Mergi la cafenea si faci sex cu barmanita; Record de longevitate! Ce varsta sustine ca are aceasta femeie din Mexic: E perfect lucida; O fetita din America are trei parinti biologici! Cum a fost posibila una ca asta?

Termitele microscopice care cresc in pielea de pe fata. Cu ce se hranesc acestea. Doua specii de termite, insecte minuscule cu opt picioare, inrudite. Socant! El e singurul om din lume care are capul intors la spate. Claudio Vieira de Oliveira are 37 de ani si un handicap socant. Omul s-a nascut.

FOTO: Cum arata orasul ANTIC Derinkuyu, cel mai adanc oras SUBTERAN din lume

In 1963, un barbat din provincia Nevsehir din Turcia a descoperit un oras subteran in timp ce isi renova casa.

VIDEO Cum arata o cursa cu Batman, cel mai spectaculos montagne russe din lume

Cel mai abrupt montagne russe din lume, botezat Batman: The Ride, va fi inaugurat in 2015 in Texas, SUA. El le va oferi amatorilor de senzatii tari ocazia de a simti cum este sa zbori ca Batman, spun constructorii.

Bursa din Mexic a deschis in crestere

Bursa din Mexic a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Mohamed a devenit cel mai comun nume de barbat in capitala Norvegiei

Mohamed este cel mai comun nume de barbat in Oslo, depasind cu multe alte nume des intalnite, precum Jan si Per, potrivit unui recensamant realizat de curand. Numele Mohamed, in crestere in popularitate in.

Spania, printre tarile vestice cel mai afectate de exodul creierelor

Spania se numara printre tarile europene cel mai afectate de asa-numitul exod al creierelor, dupa ce mii de profesionisti, intre care asistente medicale si profesori, au aplicat pentru a parasi tara in ultimii ani, potrivit ultimelor date oferite de Uniunea Europeana, informeaza astazi publicatia The Local.

Noi imagini cu cel mai subtire smartphone din lume. Allview il va aduce in Romania

Gionee, producatorul chinez care este sursa multor telefoane de top din oferta brandului romanesc Allview, va lansa in curand modelul Elife S5. 1, care va deveni cel mai subtire smartphone de pe piata, la 5,1 milimetri. Gionee Elife S5. 1 a aparut in noi poze oferite de site-ul cnmo. com, citat de gsmdome. com. Modelul acesta apare pe diferite culori, dar cel mai probabil va aparea in Romania in doua culori, dupa cum ne-a obisnuit Allview, care evita culorile tipatoare ale modelelor alternative de [].

Regrete? Adam Brody: Rachel Bilson saruta cel mai grozav

Motive de ingrijorare pentru Leighton Meester? Adam Brody a marturisit ca fosta lui iubita si una din colegele lui de pe platourile de filmare la Rebel in California, Rachel Bilson, saruta cel mai grozav.

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )