Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cel putin 11 persoane au murit in India, dupa ce doua cladiri s-au prabusit

Adevărul Adevărul,
Cel putin 11 persoane au murit in India, dupa ce doua cladiri s-au prabusit

Cel putin 11 persoane au murit sambata in India, printre care si cinci copii, iar alte zeci au fost ranite, dupa ce doua cladiri rezidentiale s-au prabusit in capitala New Delhi, precum si in orasul Chennai, informeaza Reuters. continuă pe Adevărul

India: Cel putin 10 persoane au murit in urma prabusirii unei cladiri la New Delhi

Potrivit unei surse din cadrul politiei, 14 persoane au fost scoase pana in prezent de sub daramaturi in cadrul eforturilor de salvare a celor care se aflau in cladire in momentul accidentului. Cladirea era veche de circa 50 de ani si numeroase familii locuiau aici.

Cladire rezidentiala prabusita in India: Cel putin zece persoane, intre care cinci copii, au murit

O cladire rezidentiala de trei etaje s-a prabusit, sambata, in capitala Indiei, New Delhi, cauzand moartea a cel putin zece persoane, transmite IB Times. Potrivit politiei, cinci copii se numara printre.

Atentat in apropiere de Bagdad: Cel putin 12 morti

Cel putin 12 persoane au murit, iar alte 23 au fost ranite, miercuri, intr-un atentat comis la Mahmudiya, la 30 de kilometri sud de Bagdad. intr-un alt incident, trei persoane au fost ucise intr-un atentat cu masina-capcana comis la Kirkuk, un oras ocupat de militiile kurde.

Cel putin 12 morti intr-un atentat comis in apropiere de Bagdad

Cel putin 12 persoane au murit, iar alte 23 au fost ranite, miercuri, intr-un atentat comis la Mahmudiya, la 30 de kilometri sud de Bagdad. intr-un alt incident, trei persoane au fost ucise intr-un atentat cu.

Bagdad. Cel putin sapte oameni au murit intr-un atentat sinucigas

Cel putin sapte oameni au murit intr-un atentat sinucigas care a vizat o piata intr-un cartier majoritar siit din nordul capitalei Irakului, anunta surse medicale si din cadrul serviciilor de securitate,.

Cel putin doi raniti in urma exploziilor a patru bombe in statii de metrou din Cairo

Patru bombe cu o putere slaba au explodat miercuri in trei statii de metrou din Cairo ranind cel putin doua persoane, potrivit politiei, fiind vorba despre noi atentate comise in urma unor actiuni de reprimare a opozitiei islamiste din Egipt de catre autoritati.

Avioane militare siriene au ucis cel putin 57 civili irakieni

Cel putin 57 civili irakieni au fost ucisi si mai mult de 120 au fost raniti, dupa ce avioane de vanatoare siriene au atacat, miercuri, pozitii ale insurgentilor sunniti din provincia irakiana Anbar, anunta autoritatile regionale irakiene citate de CNN.

Singurul magazin cu costume traditionale tiganesti, deschis la Arad: O fusta costa cel putin 400 de lei

La Arad s-a deschis singurul magazin de costume traditionale rome din Europa, scrie Mediafax. Pretul unei fuste este cel putin 400 de lei, iar al unui costum, 2. 000 de lei.

Egipt: 4 bombe au explodat in metroul din Cairo, cel putin 2 raniti

Patru bombe artizanale au explodat in aceasta dimineata la intervale apropiate de timp in trei sta and tii ale metroului din Cairo, ranind cel pu and tin doua persoane, au anun and tat surse din poli and tia locala, atentatele avand loc pe fondul represiunii sangeroase lansate de autorita and ti impotriva opozi and tiei islamiste din Egipt, scrie AFP.

Pakistan: O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite la Peshawar, in urma unor tiruri asupra unui avion de pasageri

O persoana a fost ucisa, iar alte doua ranite, marti seara, dupa ce un avion civil care venea de la Riyadh cu 170 de pasageri la bord a fost tinta unor tiruri la Peshawar, in nord-vestul Pakistanului, a anuntat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )