Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cel putin 12 politisti au murit in timpul unei revolte dintr-o inchisoare irakiana

Antena3 Antena3,
Cel putin 12 politisti au murit in timpul unei revolte dintr-o inchisoare irakiana

Cel putin 12 politisti au fost ucisi in timpul unei revolte izbucnite in inchisoarea din orasul irakian Tikrit, aflat la 160 km nord de capitala Bagdad. Informatia a fost confirmata pentru AFP de Ahmed Abdul. continuă pe Antena3

Mircea Vrajitoru, cel mai bun motociclist al Romaniei, grav accidentat in timpul unei curse in Portugalia

Cel mai bun motociclist al Romaniei, Mircea Vrajitoru, s-a accidentat grav in timpul unei curse ce a avut loc in Portugalia, acesta fiind internat in stare critica la spital, transmite Gazeta Sportului. Triplul.

Explozie in estul Turciei: Cel putin sapte militari au fost ucisi

Cel putin sapte militari au murit intr-o explozie puternica produsa marti dupa-amiaza in orasul turc Tunceli, situat in extremitatea estica a tarii, informeaza postul RT, pe site-ul propriu, citat de.

O explozie puternica a avut loc in estul Turciei: Cel putin sapte persoane au fost ucise

O explozie puternica a avut loc, marti dupa-amiaza, in orasul turc Tunceli, scrie BBC. Potrivit unor surse media din tara, cel putin sapte persoane au murit. Potrivit Reuters, cinci soldati au fost ucisi.

Motociclistul Mircea Vrajitoru (19 ani), in stare critica dupa un accident suferit in timpul unei curse in Portugalia

Motociclisul Mircea Vrajitoru a suferit un accident in timpul unei curse contand pentru campionatul SuperBike, sportivul roman in varsta de 19 ani aflandu-se in stare grava, informeaza gsp. In acest moment, Mircea se afla internat intr-un spital din Algarve Portugalia).

Sinele de tramvei sunt pericol public. Cel putin 30% din calea de rulare a tramvaielor este distrusa

Pietonii si soferii bucuresteni sunt in pericol, Sinele de tramvai pot oricand sa-i ucida. Cel putin 30% din calea de rulare a tramvaielor este distrusa, iar acest lucru este recunoscut si de conducerea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )