Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cel putin 18 persoane au murit intr-o explozie la Idlib

Hotnews Hotnews,
 Cel putin 18 persoane au murit intr-o explozie la Idlib

Cel putin 18 persoane au murit si alte cateva zeci au fost ranite, inclusiv civili, intr-o explozie in orasul Idlib, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDH), potrivit Reuters, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Cel putin 18 persoane au murit intr-o explozie la Idlib

Cel putin 18 persoane au murit si alte cateva zeci au fost ranite, inclusiv civili, intr-o explozie a unei masini capcana in orasul Idlib, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDH), potrivit Reuters.

EXPLOZIE la Idlib: Cel putin 18 persoane au murit

Cel putin 18 persoane au murit si alte cateva zeci au fost ranite, inclusiv civili, intr-o explozie in orasul Idlib, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDH). Explozia s-a.

Cel putin 18 persoane au murit intr-o explozie la Idlib

Cel putin 18 persoane au murit si alte cateva zeci au fost ranite, inclusiv civili, intr-o explozie in orasul Idlib, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDH), potrivit.

Furtunile puternice fac ravagii in vestul Europei: Cel putin trei persoane au murit

Furtunile puternie au facut ravagii in vestul Europei. Cu rafale de vant care au ajuns pana la 200 de kilomteri pe ora, furia naturii a paralizat atat traficul aerian, cat si pe cel.

Accident feroviar groaznic in Africa de Sud. Cel putin 12 morti, peste 180 de raniti

Cel putin 12 persoane au murit si alte 180 au fost ranite in coliziunea care a avut loc joi intre un tren si un camion, survenita in centrul Africii de Sud, potrivit unui nou bilant comunicat de.

CARNAGIU! Accident TERIBIL intre un TREN si un TIR! Cel putin 14 MORTI si 180 DE RANITI (VIDEO)

Carnagiu in urma unui accident teribil! Un tir a fost lovit in plin de un tren, cel putin 14 persoane murind pe loc, iar alte 180 fiind ranite. Groaznicul accident a avut loc, joi, in Africa de.

Atentat sinucigas. Sunt cel putin 11 morti si 25 de raniti

Un atentator sinucigas a declansat o bomba joi seara in apropierea unor politisti si manifestanti la Kabul, provocand moartea a cel putin 11 oameni si ranirea altor 25, conform unor oficiali.

Cel putin 25 de MORTI in urma unui NAUFRAGIU al unei barci PNEUMATICE cu migranti in largul coastelor Libiei

Cel putin 25 de oameni au murit, dupa naufragiul unei ambarcatiuni care transporta aproximativ 150 de migranti, in largul coastelor Libiei, au anuntat doua organizatii nonguvernamentale. Naufragiu.

Siria: Cel putin 20 de civili ucisi si 40 raniti de bombardierele rusesti

Un avion despre care se crede ca este rusesc a ucis joi cel putin 20 de civili si a ranit alte zeci de persoane dupa ce a bombardat doua cladiri rezidentiale dintr-o enclava rebela de la est de capitala siriana, potrivit locuitorilor si OSDO, citati de Reuters.

Siria: Rebelii au distrus de Revelion cel putin sapte avioane avioane rusesti

Cel putin sapte avioane rusesti au fost distruse, pe 31 decembrie, de bombardamentele rebelilor asupra bazei aeriene Hmeymim din Siria, au declarat doua surse pentru ziarul Kommersant, citat de Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )