Libnet.ro
UNICEF

12:16

Cel putin 19 morti intr-un accident de autobuz in Thailanda

Adevărul Adevărul,
Cel putin 19 morti intr-un accident de autobuz in Thailanda

Cel putin 19 persoane au murit, marti dimineata, in Thailanda, cand un autobuz a intrat in coliziune cu un camion, dupa care a luat foc, au anuntat surse oficiale, citate de AFP. continuă pe Adevărul

Cel putin 19 morti intr-un accident de autobuz in Thailanda.

Cel putin 19 persoane au murit, marti dimineata, in Thailanda, cand un aubuz a intrat in coliziune cu un camion, dupa care a luat foc, informeaza Mediafax. Autobuzul cu doua nivele se deplasa intre capitala Bangkok si provincia Roi Et nord-est). Acesta a luat foc imediat dupa impact, la ora 04. 25 ora Romaniei), detaliaza AFP. Imaginile difuzate de televiziunea thailandeza aratau, marti, ramasitele autobuzului carbonizate. In total, au murit 19 persoane, dintre care 18 pe loc, a .

Cel putin 19 morti si 200 de raniti in urma unor cutremure in China

Nouasprezece persoane au murit si peste 200 au fost ranite in China in urma unui cutremur de 5,9, urmat de o replica de 5,6, produs luni in nord-vestul tarii. Cutremurul initial a avut loc la ora locala.

Cel putin 47 morti si 200 de raniti in urma unor cutremure in China

Cel putin 47 de persoane au murit si peste 200 au fost ranite in China in urma unui cutremur de 5,9, urmat de o replica de 5,6, produs luni in nord-vestul tarii. Cutremurul initial a avut loc la ora locala.

China: Cel putin 11 morti in urma unui cutremur puternic

Cel putin 11 oameni au murit si peste 80 au fost raniti in urma unui cutremur puternic produs astazi, in vestul Chinei, conform surselor de presa internationale.

CUTREMURE in China. Cel putin 19 persoane au murit.

Un cutremur cu magnitudinea de 5,9, urmat de o replica de 5,6, s-a produs luni intr-o regiune izolata din nord-vestul Chinei, provocand moartea a 19 persoane, au anuntat autoritatile locale, citate de AFP, potrivit Mediafax. Cutremurul initial a avut loc la ora locala 07. 45 ora Romaniei) in Gansu, o provincie in mare parte desertica, iar epicentrul a fost localizat la 170 de kilometri sud-est de capitala provinciala Lanzhou, la o adancime de 9,8 kilometri, a anuntat institutul american .

Violentele se intensifica in Irak: Grupari armate au atacat inchisorile Abu Ghraib si Taji, cel putin 500 de prizonieri teroristi au evadat

Cel putin 500 de prizonieri au evadat din Abu Ghraib si dintr-o alta inchisoare irakiana, in urma unei nopti de lupte in care au murit peste 40 de oameni, int-un context de crestere continua a violentelor din Irak, scrie AFP.

Sase morti intr-un atac impotriva sustinatorilor lui Mohamed Morsi.

Cel putin sase persoane au fost ucise, marti dimineata, in confruntarile intre sustinatorii si adversarii presedintelui islamist destituit Mohamed Morsi, la Cairo, a anuntat presa guvernamentala, citand surse din cadrul Ministerului Sanatatii, transmite Mediafax. Un bilant precedent anunta doi morti, marti dimineata, in randul simpatizantilor lui Morsi, impuscati de un necunoscut. Toate aceste persoane au fost ucise in apropierea Universitatii din Cairo, in cartierul Giza, situat in apropiere .

UPDATE: Cel putin 500 de detinuti evadati si zeci de morti in urma atacurilor comise ...

UPDATE: Cel putin 500 de detinuti au evadat din doua inchisori situate in apropiere de Bagdad, atacate in noaptea de duminica spre luni de grupuri armate, au anuntat, luni, doi deputati, membri ai Comisiei parlamentare pentru Securitate si Aparare, transmite Mediafax. Hakim al-Zamili a declarat pentru AFP ca aproximativ 500 de detinuti teroristi au evadat din inchisoarea Abu Ghraib, la vest de Bagdad. In schimb, Shwan Taha a apeciat, citat pe site-ul partidului kurd PUK, ca :intre 500 si .

Doua persoane ranite intr-un accident la Sinaia. O masina s-a infipt intr-un copac

Doua persoane aflate intr-o masina au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs pe DN 1, la Sinaia. Masina a iesit in decor si a lovit un copac.

Maestrul bucatar al companiei Facebook a murit intr-un accident de motocicleta.

Josef Desimone, maestrul bucatar al companiei Facebook, a murit dupa ce a fost implicat intr-un accident de motocicleta, care s-a produs luni dimineata in Statele Unite, informeaza mercurynews. com. Josef a fost o legenda a companiei Facebook si o institutie in sine, a declarat CEO-ul acestei companii, Mark Zuckerberg, pe pagina lui de Facebook, potrivit Mediafax. Josef Desimone s-a alaturat echipei Facebook in 2008 si a construit echipa noastra culinara, pornind de la o mana de angajati .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )