Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel putin 4 politisti morti si 20 de raniti intr-un atac cu masina-capcana in Turcia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin 4 politisti morti si 20 de raniti intr-un atac cu masina-capcana in Turcia

ACTUALIZARE 19:19 Cel putin patru politisti au murit si alte aproximativ 20 de persoane au fost ranite astazi in orasul Diyarbakir, din sud-estul Turciei, intr-un atac cu masina-capcana care a vizat un microbuz ce transporta forte speciale ale politiei, potrivit unui oficial al guvernului, citat de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Cel putin 4 politisti morti si 20 de raniti intr-un atac cu masina-capcana in Turcia

ACTUALIZARE 19:19 Cel putin patru politisti au murit si alte aproximativ 20 de persoane au fost ranite astazi in orasul Diyarbakir, din sud-estul Turciei, intr-un atac cu masina-capcana care a vizat un microbuz ce transporta forte speciale ale politiei, potrivit unui oficial al guvernului, citat de Reuters.

Accident cumplit in Guatemala. Cel putin 19 morti

Cel putin 19 persoane au decedat, luni, in urma caderii unui autobuz intr-o rapa adanca de 200 de metri in vestul Guatemalei, au anuntat serviciile de urgenta din aceasta tara,.

Cel putin 10 morti dupa prabusirea unei pasarele, in India. Situatia este ingrozitoare!

Cel putin 10 persoane si-au pierdut viata joi si 150 se crede ca au ramas blocate dupa ce o pasarela aflata in constructie s-a prabusit peste o sosea, in orasul Calcutta, din estul Indiei,.

Patru romani au murit, iar alti trei au fost raniti intr-un accident rutier in Cehia

Patru romani au murit, iar alti trei au fost raniti, doi fiind in stare grava, in urma unui accident rutier produs in localitatea Plzen, din Cehia, in care au fost implicate doua autovehicule inmatriculate in Romania, potrivit MAE.

Proteste violente in Venezuela. Doi politisti ucisi, patru raniti

Proteste violente s-au inregistrat in ultimele 24 de ore in Venezuela, in urma carora doi politisti au fost ucisi iar alti patru au fost raniti.

Producatorul si furnizorul de acoperisuri Final Distribution vrea afaceri in crestere cu cel putin 20% in acest an

Final Distribution, unul dintre cei mai importanti furnizori si producatori de acoperisuri la nivel local, mizeaza in acest an pe o crestere de 20% a rulajului, ca urmare a finalizarii unor investitii derulate in anii anteriori, dar si a introducerii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )