Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cel putin 44 de migranti, printre care si bebelusi, au fost gasiti morti in desert in Niger

Hotnews Hotnews,
 Cel putin 44 de migranti, printre care si bebelusi, au fost gasiti morti in desert in Niger

Cel putin 44 de migranti, printre care si bebelusi, au fost gasiti morti in plin desert in regiunea Agadez, in nordul Nigerului, in timp ce incercau sa ajunga in Libia vecina si apoi probabil in Europa, conform unei surse locale ei murind de sete dupa ce vehiculul lor s-a defectat, relateaza Agerpres citand AFP. continuă pe Hotnews

Cel putin 44 de imigranti, printre care si bebelusi, au fost gasiti morti in desert in Niger

Cel putin 44 de migranti, printre care si bebelusi au fost gasiti morti in desert in nordul Nigerului, in timp ce incercau sa ajunga in Libia vecina si, cel mai probabil, voiau.

Niger: Cel putin 44 de imigranti, intre care si bebelusi, au fost gasiti morti in desert

Cel putin 44 de migranti, printre care si bebelusi, au fost gasiti morti in desert, in nordul Nigerului. Ei incercau sa ajunga in Libia si, ulterior, in Europa, insa masina in care se aflau s-a defectat, astfel ca ei au murit de sete.

Descoperire infioratoare in mijlocul desertului african

Cel putin 44 de migranti, printre care si bebelusi, au fost gasiti morti in plin desert in regiunea Agadez, in nordul Nigerului, in timp ce incercau sa ajunga in Libia.

Siria: 14 persoane, printre care si 3 copii, au fost ucise intr-un bombardament al Statului Islamic

Paisprezece persoane, printre care si trei copii, au fost ucise luni seara intr-un bombardament al gruparii Stat Islamic asupra unei zone aflata sub controlul regimului la Deir ez-Zor, din estul Siriei, iar.

FOTO. Atentat cu masina capcana la Kabul, in apropierea cartierului diplomatic. Cel putin 80 de morti si 350 de raniti, inclusiv cativa angajati ai Ambasadei Germaniei. Patru jurnalisti BBC sunt raniti, iar soferul lor a fost ucis

Un sofer afgan de la BBC a fost ucis, iar patru jurnalisti al postului britanic au fost raniti in atentatul cu masina-capcana care a avut loc miercuri in cartierul diplomatic din Kabul, in care au murit cel putin 80 de oameni.

Studiu: 84% din clientii bancilor pentru locuinte mentioneaza cel putin o problema cu spatiul locativ.Procentul e similar cu situatia mentionata in sondaje pe populatie generala

Aproape 85% din clientii bancilor pentru locuinte mentioneaza cel putin o problema cu spatiul locativ, reiese dintr-un studiu prezentat luni de conducerea celor doua banci care opereaza pe piata locala a economisirii-creditarii. Studiul a fost prezentat de Petre Datculescu, directorul IRSOP, in cadrul unei conferinte de presa. Sistemul de economisire-credtare este in prezent blocat, in sensul ca nu mai intra niciun client nou din cauza controlului Curtii de Conturi, cu care bancile se judeca), iar de la declansarea scandalului cateva zeci de mii de romani au iesit din sistem. Mecanismul de functionare al bancilor pentru locuinte este similar celui al Caselor de Ajutor Reciproc: cativa contribuabili intra si economisesc pentru ca unul sa poata lua un credit. Studiul a aratat de asemenea ca un procent covarsitor 82%) nu ar fi de acord sa interzica parintilor si bunicilor de a face contracte copiilor sau nepotilor, adica exact ceea ce controlul Curtii de Conturi a indicat ca fiind o vulnerabilitate a sistemului.

FOTO. Atentat cu masina capcana, la Kabul, in apropierea cartierului diplomatic. Cel putin 80 de morti si 350 de raniti

Cel putin 80 de persoane si-au pierdut viata si alte 350 au fost ranite miercuri dimineata dupa explozia unui vehicul capcana in zona cartierului diplomatic din centrul capitalei afgane.

Debut sangeros de Ramadan in Kabul: Cel putin 80 de morti si sute de raniti, intr-un atentat nerevendicat inca

Afganistanul se confrunta cu un inceput sangeros al lunii de Ramadan, dupa ce un atentat cu camion capcana a ucis cel putin 80 de oameni si a ranit cateva sute de persoane, miercuri, in centrul cartierului diplomatic din Kabul, scrie AFP.

Romatsa: Negocierile sindicatului cu conducerea regiei au esuat, angajatii intra marti in greva la ora 9:00. Vor fi asigurate cel putin 30% dintre zborurile programate

Negocierile sindicatului cu conducerea regiei Romatsa, care are monopolul dirijarii traficului aerian din Romania, au esuat luni, iar angajatii vor intra marti in greva la ora 9:00, au declarat reprezentantii Sindicatului Serviciilor de Trafic Aerian din Romania ATSR), la iesirea de la negocierile de la Ministerul Transporturilor. Angajatii vor asigura, conform legii, cel putin 30% din traficul aerian. Totusi, reprezentantii sindicatului au precizat ca exista sanse rezonabile ca greva sa fie suspendata marti, dupa declansare.

Carnagiu in Romania in urma cu putin timp. Mai multi morti si raniti

Cinci persoane, printre care si un copil, au fost ranite joi, in urma unui accident produs in halta Viisoara de la intrarea in municipiul Bistrita, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2134 seconds )